dr jupidu
2021-04-28T08:43:16Z
Main Card (ESPN2 / ESPN+)
Light Heavyweight Dominick Reyes vs. Jiří Procházka
Featherweight Cub Swanson vs. Giga Chikadze
Light Heavyweight Ion Cuțelaba vs. Dustin Jacoby
Middleweight Sean Strickland vs. Krzysztof Jotko
Bantamweight Merab Dvalishvili vs. Cody Stamann
Women’s Flyweight Poliana Botelho vs. Luana Carolina

Preliminary Card (ESPN2 / ESPN+)
Women’s Strawweight Randa Markos vs. Luana Pinheiro
Featherweight Gabriel Benítez vs. Jonathan Pearce
Featherweight Kai Kamaka III vs. T.J. Brown
Women’s Strawweight Loma Lookboonmee vs. Sam Hughes
Featherweight Luke Sanders vs. Felipe Colares
Middleweight Andreas Michailidis vs. KB Bhullar

Kme kme..za svoj zadnji poraz krivi su mi šta nisam mogao vdjet mamu tatu..krivo je šta nisam uživao u trenngu,kriva je kiša.krv je covd ,krv je horoskop,krvo je šta sam se borio za druge a ne za sebe (jan blachowitz nje kriv)
Sponsor
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-04-28T16:17:39Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Heawyweght Dr "The sexual Predator" Jupidu vs Gaby Garcia Man vs Woman fight

drži se ti Reakta, možda skupa imate šanse protiv Gabi ...naoružani. možda. 😉

Originally Posted by: dr jupidu 

Kme kme..za svoj zadnji poraz krivi su mi šta nisam mogao vdjet mamu tatu..krivo je šta nisam uživao u trenngu,kriva je kiša.krv je covd ,krv je horoskop,krvo je šta sam se borio za druge a ne za sebe (jan blachowitz nje kriv)

brazilska škola...
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
dr jupidu
2021-05-02T10:16:45Z
rakić vs prohaska sad jedino ima smisla
DjomlaKS
2021-05-02T10:57:10Z
Čeh je jako loš. Ovo kako on pliva za udarcima odavno nisam vidio.
Dobro jedino sto je LHW u gorem stanju od ovog našeg foruma, pa se zato može provuci do vrha.
Svensson
2021-05-02T12:56:04Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Čeh je jako loš. Ovo kako on pliva za udarcima odavno nisam vidio.
Dobro jedino sto je LHW u gorem stanju od ovog našeg foruma, pa se zato može provuci do vrha.

trajat će dok mu traje brada

po mom ukusu previše defanzivno prima a i nije se u parteru pokazao, osim što je izašao iz neugodne pozicije na eksplozivnost
Mate 2
2021-05-02T13:32:22Z
Čini se da će Prochazka nakon Teixeire biti sljedeći izazivač, ali volio bih vidjeti meč između Prochazke i Rakića prije nego što itko od njih napadne titulu. Rakiću se sada obija o glavu njegovo kalkuliranje i pasivnost u borbama.
balkanbomber
2021-05-02T15:09:09Z
gledam i po sherdogu je opce misljenje da ce Jiri samo gurat dok mu nepopusti brada, kao da je lik 12-3 i tukao samo kante pa se samo ceka da konacno naleti na jakog udaraca da ga skine... a zapravo Jiri ima preko 30 borbi, 32 da budemo tocni, i izgubio je samo 2 put nokautom, jednom u 5oj borbi prije 10 godina i jednom prije 6 godina gdje je imao 3 fighta u 2 dana i to bas u posljednem fightu protiv Moa, nakon sto je prije isao 10minuta, dok on sam ima finishing rate od 96% sto je istovremeno jedan od najvecih finishing rata danas u UFCu.

sad, mislim da je stvarno zasluzio title eliminator protiv Rakica, i mislim da ce UFC i ici na to posto znaju da Rakic nece moci furat isti stil kao u posljednje dvije, to nikako ne moze protiv jiria, bice dobar fight ako se dogovore.

On je čovjek jako dobar momak!
doog_kool
2021-05-02T16:36:04Z
Ja bi volio vidjeti i Ankalaeva u tim kombinacijama oko napada na titulu ili bar nešto blizu toga. Mislim da može bit ozbiljan problem i Rakicu i Jiriju.
DjomlaKS
2021-05-02T16:37:44Z
Bomberu, jel gledas ti borbe ili samo statistike??
Lik srlja naprijed i pliva za 90% bačenih udaraca, nepotrebno ulazi u brawlenje itd. Da mu se jedan Rumble nađe na drugoj strani, budili bi ga pola sata na podu
thelovacluka
2021-05-02T19:41:21Z
Originally Posted by: Mate 2 

Čini se da će Prochazka nakon Teixeire biti sljedeći izazivač, ali volio bih vidjeti meč između Prochazke i Rakića prije nego što itko od njih napadne titulu. Rakiću se sada obija o glavu njegovo kalkuliranje i pasivnost u borbama.

upravo to. a možda bude Jiri i odmah dobio. ćemo vidjeti.
rakić mu je opasan protivnik, po pristupu su potpuno suprotni, Rakić skroz počeo sistametaizirano i sigurno i analitički sve odrađivati, a Jiri je baš ko borac i vjerojatno ko osoba vanserijski i ne drži se forme.

Navijao bi za Jirija, nema sumnje. Sviđaju mi se takve osobe.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Svensson
2021-05-03T08:29:48Z
Originally Posted by: doog_kool 

Ja bi volio vidjeti i Ankalaeva u tim kombinacijama oko napada na titulu ili bar nešto blizu toga. Mislim da može bit ozbiljan problem i Rakicu i Jiriju.

mislim da je Ankalaev penicilin za Jiria i da bi mu brzo prodao neku dobru kontru, ili preselio u parter gdje je vjerujem dosta bolji

šta se Rakića tiče, za njega mislim da bi lakše dobio Ankalaeva baš iz razloga šta bi pronašao način da 3 runde ispimpla na bodove 😁
thelovacluka
2021-05-03T08:41:06Z
Po Rakiću se već žestoko sere po sherdogu. Decision machine.
pecho
2021-05-03T10:36:57Z
Jirija je stvarno super gledati samo šta takvi nekonvencionalni borci koji imaju odličnu brzinu reakcije obično čim ostare padaju strašno.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
dr jupidu
2021-05-03T11:10:17Z
zbombadrat će ga rakć nogama i ugasit u 1 rundi
balkanbomber
2021-05-03T12:08:45Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Bomberu, jel gledas ti borbe ili samo statistike??
Lik srlja naprijed i pliva za 90% bačenih udaraca, nepotrebno ulazi u brawlenje itd. Da mu se jedan Rumble nađe na drugoj strani, budili bi ga pola sata na podu

statistika nam govori da je od 27 jirinovih borbi koje su zavrsile nokautom on nokautirao protivnika 25 puta, dakle 92,6% a bio nokautiran samo 2 puta ili 7,4% ti to (barem meni) znaci puno vise nego tvoje "da bi, kad bi, vidio bi ti kako bi ga XY bla bla bla"...
thelovacluka
2021-05-03T13:21:47Z
Djomlaks, ak misliš da samo srlja napred:

Svensson
2021-05-03T14:38:14Z
Originally Posted by: pecho 

Jirija je stvarno super gledati samo šta takvi nekonvencionalni borci koji imaju odličnu brzinu reakcije obično čim ostare padaju strašno.

ekipa koja se oslanja na reflekse i bradu ima rok trajanja

Wonderboy je dugo trajao u -77, em što ima jednu od najboljih kontrola distance uopće, em što kad je pritisnut ipak podigne ruke.

Jiri je atraktivan borac no prema meni se previše upušta u otvorene razmjene i prima dosta u praktički svakom meču. Ipak je to -93 i to su puno jači udarci u usporedbi sa -77.
Ivan CRO Cop
2021-05-03T19:13:30Z
Originally Posted by: Svensson 

mislim da je Ankalaev penicilin za Jiria i da bi mu brzo prodao neku dobru kontru, ili preselio u parter gdje je vjerujem dosta bolji

šta se Rakića tiče, za njega mislim da bi lakše dobio Ankalaeva baš iz razloga šta bi pronašao način da 3 runde ispimpla na bodove 😁

Aknalaev 15 mečeva u UFC
Ovaj 2 i evo ga na korak od vrha
Pa nemojmo ljudi ☺️
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Svensson
2021-05-03T19:26:32Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Originally Posted by: Svensson 

Aknalaev 15 mečeva u UFC
Ovaj 2 i evo ga na korak od vrha
Pa nemojmo ljudi ☺️

marketing
balkanbomber
2021-05-03T19:54:08Z
LOL vi se zezate? pa Ankalajev gubi prvi fajt, onda tuce borce izvan top15 i najbolje pobjede su mu Cutelaba i Krylov a Jiri dosao kao Rizin prvak i na spektakularan nacin ugasio #5 i #3...
Users browsing this topic