Svensson
2021-02-21T17:37:38Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: Svensson 

inače šta se tiče Lewis vs Blaydes polušajte zvukove iz pozadine iza nokauta

https://streamable.com/9audo4 

znači, u tim momentima se sjetim da sam dobro postupio šta nisam postao borac, bez obzira šta imam odlične predispozicije za biti HW brawler. Ova agonija Blaydesa poslije nokauta ko da je doživio infarkt ili epileptički napad je strašno nešto.

Koje tocno. Ovo zavijanje publike ili?

ma kakvo zavijanje publike, ovo šta se čuje na 30-31 sekundi pa dalje na 35-36, u pozadini što zvuči ko nekakav pokušaj plakanja, to je posljedica teškog teškog nokauta
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-02-21T17:39:12Z
Kakav je ovaj Tom Aspinall jel ga pratio ko ? Lik mi izgleda brz kao da je iz neke manje kategorije a ne teske, vidim da ima navodno i crni BJJ pojas, mogao bi biti dobar
Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2021-02-21T17:53:51Z

Originally Posted by: DjomlaKS 

inače šta se tiče Lewis vs Blaydes polušajte zvukove iz pozadine iza nokauta

https://streamable.com/9audo4 

znači, u tim momentima se sjetim da sam dobro postupio šta nisam postao borac, bez obzira šta imam odlične predispozicije za biti HW brawler. Ova agonija Blaydesa poslije nokauta ko da je doživio infarkt ili epileptički napad je strašno nešto.

Koje tocno. Ovo zavijanje publike ili?

ma kakvo zavijanje publike, ovo šta se čuje na 30-31 sekundi pa dalje na 35-36, u pozadini što zvuči ko nekakav pokušaj plakanja, to je posljedica teškog teškog nokauta

Ono” Ehh,ehhh,ehhh,ehhhh”........od 30te sekunde pa nadalje,......Blaydsu treba jednu 6 mjeseci odmora no nevjerujem da ce biti isti kad se vrati

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Svensson
2021-02-21T18:05:38Z
Originally Posted by: JDS 

Kakav je ovaj Tom Aspinall jel ga pratio ko ? Lik mi izgleda brz kao da je iz neke manje kategorije a ne teske, vidim da ima navodno i crni BJJ pojas, mogao bi biti dobar

obećava, za čovjeka od 196 cm visine se fantastično kreće

dobro je netko napisao da se arlovski bori protiv mlađe verzije samog sebe
Kamatar87
2021-02-21T18:12:55Z
Uzas...

Prije nekih 15 god sam svjedocio padu prijatelja sa 10m i uz teske frakture lubanje isto tako je zvucao besvjesno lezeci...
Danas je sve dobro hvala Bogu al ovi zvukovi su flashback uzasan..

Stvarno se zapitas nekad sto im to treba..
DjomlaKS
2021-02-21T18:20:19Z

Prvo sam cuo ono zavijanje publike nakom udarca, a kasnije ovo jecanje. Nisam bio odmah siguran da je to Blaydes 😔
Sto si nam to uopce pokazao, sad mi je bas pao MMA u ocima 😐😒
Bronson0
2021-02-21T18:38:15Z
Nije teska bezveze kraljevska kategorija. Mozes biti ne znam koliko dobar ali dode ti jedan lewis ili ngano i pogodi te kamenom u glavu.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-02-21T19:00:36Z
Dobio je onako nokautiran dva dodatna udarca. Kako ga je "upercut" zaledio. MMA je stvarno vrlo okrutan sport. Ne treba se cuditi zasto je takva manifestacija u nekim mjestima zabranjena ili su pravila tog sporta ogranicena.

Stipe ce biti nokautiran ili ce on na predaju rijesiti Francisa. Ne vjerujem da ce mu planu biti odraditi 5 rundi.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-02-21T20:09:53Z
Još ovaj Lewis kaže, that was Herb Dean's fault.
A Herb se teleportirao do njih.
Nije ničija krivnja, Lewis mora udarat dok god sudac ne uleti, a Herb nije mogao prije uletit.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-02-21T21:00:15Z
Nista tu herb nije mogao,to je situacija koja se se cesto desava u manjim kategorijama a i u teskoj,jedina je razlika sto lewis za razliku od resto fajtera udara kao sa maljom....dobro,i ngano udara,samo se sjetite uperkata skojim je srusio overima,slicno,samo sto ga ngano nije zakusurio poslije toga,nije bilo potrebno
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
cayman
2021-02-21T21:07:49Z
Strašan nokaut. Ovo na kaj je ukazao Svensson me totalno podsjetilo na onaj strašan Hallov nokaut u TUF-u
m&m
  • m&m
  • Advanced Member
2021-02-21T22:15:57Z
https://www.reddit.com/r...rutal_tuf_knockout_matt/ 

Ovo je skoro ista situacija, čak je i Herb Dean sudac
DjomlaKS
2021-02-21T22:52:03Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Nista tu herb nije mogao,to je situacija koja se se cesto desava u manjim kategorijama a i u teskoj,jedina je razlika sto lewis za razliku od resto fajtera udara kao sa maljom....dobro,i ngano udara,samo se sjetite uperkata skojim je srusio overima,slicno,samo sto ga ngano nije zakusurio poslije toga,nije bilo potrebno

Zakucao ga je Ngannou jos jednom (posve nepotrebno) gadno čekićom, i pokusao opet al je sudac prekinuo.

Ne znam, na borcu je da ide do prekida, al u ovakvim situacijama fali fair playa. Lewis je definitivno mogao bez onog drugog udarca, pa cak i prvog.
Kako Hunt, pa cak i Nelson to primijete. A Lewis se jos mrtav hladan cereka po kavezu. Šupak je ispao
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-02-21T22:56:25Z
Originally Posted by: m&m 

https://www.reddit.com/r/MMA/comments/4b42ju/in_my_opinion_the_most_brutal_tuf_knockout_matt/

Ovo je skoro ista situacija, čak je i Herb Dean sudac

Zvuk je isti no kao u situaciji sa lewisom tu su dodatna dva jaka udarca,otprilike u jednoj sekundi,nema sanse da bilo kakav sudac to zaustavi...zajebano........sto nisam znao je da blaydes ima problema sa pricanjem,cini mi se da je puno mucao kad je bio mladji i da je to dosta popravilo,ovo je bio tezak poraz,nadam se da ga nece to sjebati...imam rodjaka koji je mucao kao djete,popravilo se to u pubertetu,za vrijeme rata bio na liniji,3 godine sranja vratilo mu se to mucanje deset puta jace,sjecam se da je poslije tih sokova sto je dozivio mucao ko da kuca morzeovu azbuku,trebalo je dosta godina da to popravi,.....

balkanbomber
2021-02-22T00:49:53Z
MMA je to i borci znaju za sto su angazirani i placeni, a i pravila su vrlo jasna, idi dok te sudac ne zaustavi.

sad, nakon teorije, lewis je fun lik i sve ali ja osobno ne dozivljavam takve udarce gdje je jasno da je protivnik out. udario ga je uppercutom i osjetio da je ovaj out posto ga je laganini odgurao na pod, to nije ni malo upitno, i ispao je seljacina sa tim dodatnim udarcima.

bas radi takvih poteza ce mma uvijek ostat niche sport, to ne mozes nikako prodat siroj publici. i u boksu postoje opaki nokauti pa je priznat.
On je čovjek jako dobar momak!
Mate 2
2021-02-22T07:29:00Z
Ma Lewis je ovim zakucavanjima ispao teški bijednik, da mu je prije borbe vrijeđao religiju, majku, djecu, ajde još još (iako ni onda nije u redu nikako), ali Curtis je samo izjavio činjenice i ovaj vidi u čemu je i on kad ga 2 puta još zakuca, umjesto da se kasnije osvijesti i ispriča za ono što je napravio, on još prebacuje krivicu na sudca.
DjomlaKS
2021-02-22T20:11:20Z
Lewis je teska seljacina, i bas se nadam da ce mu netko vratit istom mjerom.
Mate 2
2021-02-22T21:16:07Z
On i Ngannou su vrlo slični po tom pitanju, udaraju protivnika nakon što je ovaj već nokautiran, s time da je Lewis u ovoj situaciji bio baš izražen, a kod Ngannou-a slučajevi kod Overeema i Rozenstruika, obojica su katastrofa, teške siledžije, a da tek čujete kakvo mišljenje Ngannu-ov bivši trener Fernand Lopez ima o njemu, mislim da bi se dosta ljudi šokiralo.
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-02-24T16:31:47Z
Ovo nekako nema smisla,lewis dobio medicinsku suspenziju od 6 mjeseci a blaydes sam 2 mjeseca...trebalo bi biti the other way around
"Lewis requires an X-ray on his right hand and wrist. If positive, Lewis must receive clearance from an orthopedic doctor or potentially be out of action until Aug. 20.

Blaydes is not listed as having any major injuries and has received a two-month suspension, with no contact until April 7"