Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2021-02-20T15:20:30Z

Subota 20 Feb. u 20h USA vrijeme ili nedelja ujutro u 2am evropsko vrijeme,prelims pocinju u subotu 17h Ili 23h evropsko vrijeme

Main card

Curtis Blaydes vs. Derrick Lewis; Heavyweight

Ketlen Vieira vs. Yana Kunitskaya; Women’s Bantamweight

Charles Rosa vs. Darrick Minner; Featherweight

Aleksei Oleinik vs. Chris Daukaus; Heavyweight

**Rafael Alves vs. Pat Sabatini; Featherweight** borba skinuta sa main card,Alves bio pretezak

Andrei Arlovski vs. Tom Aspinall; Heavyweight

Preliminary card

Phil Hawes vs. Nassourdine Imavov; Middleweight

Danny Chavez vs. Jared Gordon; Featherweight

Drakkar Klose vs. Luis Peña; Lightweight
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Sponsor
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-02-20T21:03:06Z
“Dana White is loosing his mind“......dana najvis mrzi kad fajteri neuspiju skinuti kilazu za vaganje,pukne mu film svaki put kad se to desi...ovaj put ih je troje ili cetvero palo na vaganju stim sto je Alves cak bio cirka 5 kila preko limita,tu cak i zaplakao...njegova borba je odmah izbacena sa karte a resto sto je palo na vaganju mora da 30% svoje plate da protivniku......

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-02-20T23:28:39Z
Casey def Dobson by stoppage u drugoj,doooobra borba
Erosa def Landwehr by flying knee u prvoj
Kastenada def Wineland b stoppage
Gordon def Chavez by decision
Aspinall def Arlovski(Aspinall ima najruzniju tetovazu na ledjima 👎)
Haves def Imavov by decision
Daukaus def Oleinik by stoppage u prvoj (wtf)
Minner def Rosa by decision
Kunitskaya def Vieira by decision
Lewis def Blaydes by nokaut(jeeeebote)

Btw. Laura Sanko bas lijepo izgleda veceras 👍

UserPostedImage 
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-02-21T04:00:44Z
Wow,ovog Blaydesa odmah u bolnicu,cinimi se da su mu i noge trzale nakon nokauta

Mate 2
2021-02-21T08:09:21Z
Ovom Blaydesu baš nikako ne pašu ovi posebno teški udarači, prvo ga je Hunt ozbiljno uzdrmao, onda ga je Ngannou 2 puta dobio, a sad ga je Lewis teško nokautirao.
DjomlaKS
2021-02-21T09:51:17Z
Do cega je MMA dosao kad Blaydes ne moze Lewisa pobijediti.
Lewisa prije 7-8 godina nitko ne bi ni dozvoljavao, a on sad ima 3 pobjede nad samim vrhom kategorije(Ngannou, Volkov, Blaydes). Isti taj Lewis s kojim se Cormier onako zajebavao.
Ivan CRO Cop
2021-02-21T09:53:14Z
Nek ga daju Stipi, da prođe lagano jedan meč, zaslužio je.
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Mate 2
2021-02-21T09:58:38Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Nek ga daju Stipi, da prođe lagano jedan meč, zaslužio je.

Ne bih ja podcjenjivao Lewisa, Stipe voli primiti nepotrebne udarce, a sa ovim mu to nikako ne treba.
Svensson
2021-02-21T10:27:34Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Lewisa prije 7-8 godina nitko ne bi ni dozvoljavao, a on sad ima 3 pobjede nad samim vrhom kategorije(Ngannou, Volkov, Blaydes). Isti taj Lewis s kojim se Cormier onako zajebavao.

Lewis je doslovno Gary Goodridge 3.0 ( Brett Rogers je bio verzija 2.0)

Čudo koliko daleko može doći čisti brawler sa bombom u ruci, moguće samo u HW
Mate 2
2021-02-21T10:30:12Z

Nažalost, mislim i da će Ngannou ovako nokautirati Stipu, ali u prvoj rundi.

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-02-21T10:36:53Z

Ali ne treba to nista značiti, istog tog Lewisa je Junior odskolovao, a gdje je taj Junior sad a gdje je Lewis, jebi ga to je teska kategorija i jedan udarac i gotovo, ovaj Lewis je izgubio sve jednu rundu do sad osim ovih u kojima je preokrenuo borbu i završio protivnike, sve jedna pobjeda mu je takva gubi i onda preokrene jednim udarcem, ili to ili pobjedi podjeljenom odlukom sudaca 🙂
DjomlaKS
2021-02-21T11:45:23Z
Tek sad pogledao borbu. Da mi je samo znati tko je Blaydesu ovako glupu taktiku slozio. Cijelo vrijeme na distanci udarce razmjenjivati??

Pa jedino čega se trebas paziti jest ta neka razmjena i da te ne zakači, a kad si hrvač onda bi ovo trebao biti lak zadatak. Low kick(Lewis uopce ne brani noge) i odmah rusenje.
Dakle od top 5 boraca, jedan brawler u 2021-oj ima čak tri pobjede, s tim da je on također u top 5. Jbt kad se sjetim kako smo prije 10 godina ocekivali neke moderne robote, a vidi ovo sad 😭
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-02-21T11:54:22Z
Originally Posted by: Mate 2 

I ja nazalost mislim da ce ga Nganou brutalno nokautirati, bas bi volio da ga Stipe još jednom odskoluje ali bojim se da nista od toga ovaj put 😞
DjomlaKS
2021-02-21T12:13:49Z
Dva gadna poraza veterana. Oleinik se na nogama ukocio od silnih batina, a Arlovski srusen i udavljen poput amatera.

Inace ovaj englez bi mogao biti pravo osvježenje. Mlad je, brze ruke i dobre predispozicije. Previse se glupira i ostaje otvoren, al ipak je dosta zelen. Moglo bi biti nesto od njega
Mate 2
2021-02-21T12:19:11Z
Originally Posted by: JDS 

I ja nazalost mislim da ce ga Nganou brutalno nokautirati, bas bi volio da ga Stipe još jednom odskoluje ali bojim se da nista od toga ovaj put :(

Ma svi ovi ljudi što govore da Ngannou nije pokazao nikakav napredak, pa ni ne treba kada sve ostale izazivače rutinski nokautira, ali napredak sprema za Stipu i taj napredak još nije koristio, znači Stipe ide na nekog za koga se uopće ni ne zna za što je sve sposoban, dok je Stipe više-manje pročitana knjiga. Čim je Ngannou u onoj borbi protiv Blaydesa onako obranio onaj takedown, mislim da se Stipi jako loše piše.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-02-21T15:04:29Z
Stipe također nije mogao rušiti Francisa ili držati uz kavez prvih par minuta. Stipetu ide u prilog što ima manju mišićnu masu i nekako mislim da Francis se neće moći suzdržati i da će opet navaliti kao bik. To mu je jedina čista prilika nokautirati protivnika. Jedino se slažem da će prije Francis Stipu nokautirati nego što će to Stipe uspjeti. Stipe ima prednost to odvesti u duge vode ili u 2-3 rundi na predaju. Da je Francis jako napredovao to su nagađanja. Sve je stvar kako će se Stipe postaviti a ne Francis. Stipe je recimo protiv DC(jer je kvalitetniji protivnik) dosta bio statičan dok kod Francisa pokazuje bolje kretanje. DC je teži protivnik kada se gledaju 5 runde. Francis je opasan u prve dvije runde. Tu je Stipe pokazao da mu može kontru baciti što prije njega nisu ni jedni borci to napravili. Tu ga se dosta podcjenjuje. Stipe nije Cain gdje mora baš uvjek biti u klinču, hrvati, on ipak zna tu i tamo izbjeci neugodan nalet. Zato mi je nekako žao da nije dolšlo do DC protv Francisa, da se vidi gdje stoji točno Francis. Nekako mislim da je Jones promašaj, on je uglavnom dominirao u poluteškoj s manjim borcima. u HW te može svatko nokautirati bez nekog prevelikog znanja.
balkanbomber
2021-02-21T15:27:00Z
Rezultat main eventa je bas sranje za HW kategoriju. Lewis nije championship material i ta pobjeda ne znaci nista za kategoriju dok bi sa Curtisom imali dobrog izazivaca, ali jbg, it is what it is.

Curtis je vec u prvoj na svaki napad Lewisa spustao glavu a Lewis je to citao i vec sam vidio kako ce popusit upercut ako tako nastavi.

Olenik se krece kao da mu je 70 godina

On je čovjek jako dobar momak!
Svensson
2021-02-21T15:37:10Z
Originally Posted by: Him 

ili u 2-3 rundi na predaju

Stipe nikog nikad nije submitao, ne samo to nego se ne sjećam da je ikad uopće pokušao. I to je po meni greška, Ngannoua je čak najefikasnije dobiti nekim gušenjem

inače šta se tiče Lewis vs Blaydes polušajte zvukove iz pozadine iza nokauta

https://streamable.com/9audo4 

znači, u tim momentima se sjetim da sam dobro postupio šta nisam postao borac, bez obzira šta imam odlične predispozicije za biti HW brawler. Ova agonija Blaydesa poslije nokauta ko da je doživio infarkt ili epileptički napad je strašno nešto.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-02-21T15:37:59Z

Originally Posted by: JDS 

I ja nazalost mislim da ce ga Nganou brutalno nokautirati, bas bi volio da ga Stipe još jednom odskoluje ali bojim se da nista od toga ovaj put :(

Ma svi ovi ljudi što govore da Ngannou nije pokazao nikakav napredak, pa ni ne treba kada sve ostale izazivače rutinski nokautira, ali napredak sprema za Stipu i taj napredak još nije koristio, znači Stipe ide na nekog za koga se uopće ni ne zna za što je sve sposoban, dok je Stipe više-manje pročitana knjiga. Čim je Ngannou u onoj borbi protiv Blaydesa onako obranio onaj takedown, mislim da se Stipi jako loše piše.

Iskreno ni ja nisam vidio nikakav napredak, nisam ni mogao to vidjeti u ovih 120 sekundi nakon Lewisa, cak mi je to prije tehnički bolje izgledalo kako je lijepo iskontrirao Arlovskog i Overema i ono kad je Henriquea nokautirao, to je prelijepo izgledalo, nego ovo zadnje mlataranje rukama, i isto mu Blaydes i Henrique nista nisu mogli u parteru a Hamiltona je cak zavrsio kimurom kad ga je isao rusiti, nista novo on nije pokazao sto vec nismo vidjeli. Ja mislim da ce ga pobjediti jer je Stipe u 39-toj godini, imao je teskih borbi, i mislim da nece moci još jednom preziviti par onih bombi kao prvi put, a sto se tice vještine Stipe je bolji i kompletniji borac, neznam jeli procitana knjiga, jer je vise puta pokazao da ima plan B i da se može prilagoditi u borbi ako mu ne ide plan A, kompletan je borac i ima visoki borilački IQ, samo nazalost mislim da ovaj put nece preziviti bombe od Francisa, bas bi volio da ga ponovno pobjedi, cisto jer je ga ponovno svi podcjenjuju.
DjomlaKS
2021-02-21T17:17:46Z
Originally Posted by: Svensson 

inače šta se tiče Lewis vs Blaydes polušajte zvukove iz pozadine iza nokauta

https://streamable.com/9audo4 

znači, u tim momentima se sjetim da sam dobro postupio šta nisam postao borac, bez obzira šta imam odlične predispozicije za biti HW brawler. Ova agonija Blaydesa poslije nokauta ko da je doživio infarkt ili epileptički napad je strašno nešto.

Koje tocno. Ovo zavijanje publike ili?