balkanbomber
2021-02-03T12:59:01Z
Originally Posted by: JDS 

Kazu da je ovo napisao jer je Bazant nesto protiv onog Dagestanca rekao nakon sukoba sa Urosem, kao stao je na Urosevu stranu u tom sukobu, uglavnom glupost.

meni je u tom sukobu jos zanimljivo da je Musajev na pocetku izjavio da je jedan od razloga zasto je napao Urosa bio taj da mu je navodno rekao nesto protiv vjere.

zanimljivo, jednom je to izjavio i vise ne, a nisu ni Soldic ni Dijakovic to poslje spominjali i cisto sumnjam da bi propustili da navedu takav ne mali detalj, a i svi znamo kakvi su dagestanci i da je se to stvarno desilo onda cisto sumnjam da bi tu bio kraj konflikta.

On je čovjek jako dobar momak!
plates1989
2021-02-03T13:01:26Z
Trazio sam tu izjavu Musaeva i nisam nasao.Sve mi se cini da je to netko ubacio u pricu ,al nigdje ne vidim da je to stvarno naveo kao razlog.
balkanbomber
2021-02-05T12:05:45Z
Navodno je Abus rekao da je Urosic vikao Shamilu "F*ck all muslims" (a shamil ne govori na engleskom pa nije razumio) kasnije je Shamil napisao u story da mu je vrijedao vjeru.

dali to itko moze povjerovati? da je to Uros stvarno rekao ovi, a mozda i Kadyrov sam, bi nudili svotu na Urosevu glavu.
On je čovjek jako dobar momak!
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
Svensson
2021-02-09T19:34:09Z
Originally Posted by: GSP 

Našprican si ko krava🤣🤣

https://www.index.hr/spo...148.aspx?index_tid=92711 

kad smo već kod dopinga, dosta je vidjet gyno kod Musaeva

UserPostedImage
Zatoichi
2021-02-10T00:13:37Z
Ja st arno nemam pojma o KSW,that said,kakva su im pravila,jel imaju doping testiranja ili je ko u pride?
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Bronson0
2021-02-10T01:05:15Z
Ne znam imaju li ali adesanya isto ima gyno ko musasi