Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2021-02-07T00:18:07Z
UFC Fight Night,Pocinje u 20h usa ili 4ujutro cro time
Main card :
Overeem vs. Volkov(HW)
Cory Sandhagen vs. Frankie Edgar(Bantam)
Michael Johnson vs. Clay Guida (lightweight)
Alexandre Pantoja vs. Manel Kape (flyweight)
Cody Stamann vs. Askar Askar (featherweight)
Diego Ferreira vs. Beneil Dariush (lightweight)

https://mobile.twitter.c...saturday-february-6-2021 
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Sponsor
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-02-07T01:27:43Z
Rezultati:
1. Marquez def. Rodrigez by submission u drugoj rundi

2. Dariush def. Ferreira split decision,super fajt,non stop akcija

3. Pantoya def. Kala by decision

4. Guida def. Johnson by decision (rat od prve sekunde 👍)LINK 

5. Sandhagen def. Edgard by KO u prvoj rundi (koji flying knee,direkt u bradu)LINK 

6. Volkov def Overeem by KO u drugoj rundi LINK 
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Svensson
2021-02-07T09:18:50Z
UserPostedImage

Frankie gadno zaspao
DjomlaKS
2021-02-07T13:06:05Z
U posljednje vrijeme ne pamtim tuznij poraz jedne legende, kao sto je ovaj Edgarov :/

Zao mi i Overeema, koji je bio u dosta losem izdanju. Al ipak Volkov je tvrd gad. Dobro je ovo odradio i korektan ispao na kraju, a obzirom da je mogao jos koji udarac zadat.
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-02-07T17:05:17Z
Ovo sa edgardom mi je bilo iznenadjujuce ,sto se tice Overeema,uopste mi nije izgledao da je dosao da kosto rece “krene kamtituli,nije bilo nekog plana,sve se svodilo na “one punch “kombinaciju,ono vise kao “ako bog da pa ga pogodim”,u kednom trenutku je krenuo naprijed i natjerao volkova da se povlaci,no to je bilo to.....kazu za volkova da je pokazao sinoc da je u vrhu no ja se sa tim nebi slozio,da je overeem bio blizu svog “prime” i volkov da je tog starog overeema pobjedio,onda bi se slozio,ovako ,mislim da je taj hajp oko volkova samo puhanje balona
Svensson
2021-02-07T19:36:29Z
Reem došo sa planom - stat ću u kontra gard i bacati lijevi swing pa šta zakači zakači

mislim protiv JDS-a mu je prošlo prije 5+ godina, protiv Stipe skoro, al sad je to već pročitana knjiga

da ne spominjemo da par dana prije borbe naganja curice po Instagramu umjesto da se koncentrira na borbu (postoje dokazi al neću postat, tražite po sherdogu 😅)

DjomlaKS
2021-02-07T21:25:33Z
Originally Posted by: Svensson 

Reem došo sa planom - stat ću u kontra gard i bacati lijevi swing pa šta zakači zakači

mislim protiv JDS-a mu je prošlo prije 5+ godina, protiv Stipe skoro, al sad je to već pročitana knjiga

da ne spominjemo da par dana prije borbe naganja curice po Instagramu umjesto da se koncentrira na borbu (postoje dokazi al neću postat, tražite po sherdogu 😅)

Daj postaj, nemoj nasa zajebavat 😃

Santosa nije srusio ovakvim udarcem ako mislis na nokaut, a Stipu je gadno bio oborio. Često onaj taj swing baca, al sinoc je bas nekako ukopan bio. Kickova također nigdje.
Kaze da je u prvoj slomio nos i to ga navodno kostalo
Svensson
2021-02-07T23:27:21Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Santosa nije srusio ovakvim udarcem ako mislis na nokaut, a Stipu je gadno bio oborio. Često onaj taj swing baca, al sinoc je bas nekako ukopan bio. Kickova također nigdje.

ma vs jds je bio isto kontra gard i lijevi kroše samo je kontrirao

evo kad si već toliki gladnik, znači par dana prije borbe

UserPostedImage

Zatoichi
  • Zatoichi
2021-02-08T01:05:58Z

Originally Posted by: DjomlaKS 

ma vs jds je bio isto kontra gard i lijevi kroše samo je kontrirao

evo kad si već toliki gladnik, znači par dana prije borbe

UserPostedImage

Haha,ma kakva titula,zna da je jednom nogom do kuka u penziji pa da uhvati jos koju dok se moze.....nema od tog nista,ko u rocky 3 kad je rocky izgubio “eye of tiger”......doduse overeem ima eye of tiger al za neke druge stvari 😁✌️(puno je 40 godina,vrijeme je za uzivanje)
balkanbomber
2021-02-08T14:10:54Z
LOL a ja sam mislio da je Alistair sretno ozenjen i ima super obitelj... koji mudonja ide muvat mlade cure i jos ga ova izkulira 😂
On je čovjek jako dobar momak!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-02-08T15:00:13Z
Zajeban je Volkov, ovako ne izgleda nesto atraktivno, ali je dobar, tvrd i uvijek se nezgodno protiv tih dugackih boraca boriti, sjecam se kako je Jones uvijek bio impresivan protiv puno nizih boraca, a protiv boraca svoje visine nije uopce impresivan, cak mislim da je neke borbe trebao i izgubiti prvu protiv Gusa i Reyesa, bilo bi zanimljivo vidjeti kakav bi bio protiv nekoga ovakvoga ko je jos veci od njega kao Volkov, to bi bilo zabavno za gledati kako bi se sa tim nosio
Svensson
2021-02-08T15:10:09Z
Originally Posted by: balkanbomber 

LOL a ja sam mislio da je Alistair sretno ozenjen i ima super obitelj... koji mudonja ide muvat mlade cure i jos ga ova izkulira 😂

ma žao mi je žene mu

a i on budala ide na curice umjesto da se uhvati sugar daddyinga ako već šta misli diskretno opalit sa strane 😅

Originally Posted by: JDS 

Zajeban je Volkov, ovako ne izgleda nesto atraktivno, ali je dobar, tvrd i uvijek se nezgodno protiv tih dugackih boraca boriti, sjecam se kako je Jones uvijek bio impresivan protiv puno nizih boraca, a protiv boraca svoje visine nije uopce impresivan, cak mislim da je neke borbe trebao i izgubiti prvu protiv Gusa i Reyesa, bilo bi zanimljivo vidjeti kakav bi bio protiv nekoga ovakvoga ko je jos veci od njega kao Volkov, to bi bilo zabavno za gledati kako bi se sa tim nosio

Volkov je HW Gustafsson sa kick igrom i boljim parterom s leđa
DjomlaKS
2021-02-08T18:21:10Z
Overem je i prije bio u tim kurvarskim pričama. Navodno je tik do borbe protiv Rohtwella opalio neku plavušu u svlačionici. A i imao je onu dramu s onim droljama koje idu a tobom u sobu pa te onda tuze za silovanje.
Mirko je jednom pričao kako ih je UFC strogo upozorio na to, al Reema to nije brigalo 😁

Za Volkova ne znam, nisam ja bas impresioniran. Velik je, tvrd, moze udariti, i protiv ovakve konkurencije se probija. Al vidjeli smo da nije imao nikakav odgovor na Blaydesa, kao i prije s Minakovim. Pored one stare ekipe ne bi on primirisao top 5.
Ne znam bas stoji li usporeda s Gustom, koji je imao odlično kretanje i distancu., a Volkovu kretanje nije jača strana.

Btw, koja steta onog glupog poraza od Lewisa. Da nije tog, bas bi imao impresivan UFC scor.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-02-09T00:09:14Z

Originally Posted by: balkanbomber 

ma žao mi je žene mu

a i on budala ide na curice umjesto da se uhvati sugar daddyinga ako već šta misli diskretno opalit sa strane 😅

Volkov je HW Gustafsson sa kick igrom i boljim parterom s leđa

Da puno bolji je u parteru od Gustafsona, covjek je 3 runde prezivio u parteru sa Werdumom, iako su u svim rundama bili u parteru Werdum ga nije mogao zavrsiti, to me je bas bilo impresioniralo, jedino sto Volkovu fali je bolje hrvanje, ili bar bolja obrana od rusenja, iako sad zadnje 2 borbe je branio rusenje bez problema, opak je sa ovih 120 kg, kad se sjetim prije sa Minakovim da je imao cini mi se 102 kg samo, stvarno premalo za njegovi visinu, ali dobro tada je imao 22 godine
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-02-09T20:56:17Z
Meni je Volkov bolji u cijeloj karijeri Overeem-a. Blistava karijera mu je bila kada je počeo uzimati steroide. U tim bormaba se je pokazalo da ide na agresivu, kada je to izgubio počeo se je povlačiti.
Svensson
2021-02-09T21:32:04Z

Da puno bolji je u parteru od Gustafsona, covjek je 3 runde prezivio u parteru sa Werdumom, iako su u svim rundama bili u parteru Werdum ga nije mogao zavrsiti, to me je bas bilo impresioniralo, jedino sto Volkovu fali je bolje hrvanje, ili bar bolja obrana od rusenja, iako sad zadnje 2 borbe je branio rusenje bez problema, opak je sa ovih 120 kg, kad se sjetim prije sa Minakovim da je imao cini mi se 102 kg samo, stvarno premalo za njegovi visinu, ali dobro tada je imao 22 godine

gledao sam tu borbu s Minakovom, imo je tad 25 godina i nije baš da je imo 102 kg al nije bilo više od 105-106. I kad je došo u UFC koliko se sjećam bio je na 110-111 a to i nije puno kad si 2m

Volkov je bio klasični ektomorf ali sad kad je nabacio masu, sad tip ide ko tenk.

Neznam jel šta skida al nebi se iznenadio da ima 124-125 u kavezu, to se mora osjetiti na udarcu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-02-09T22:57:17Z

gledao sam tu borbu s Minakovom, imo je tad 25 godina i nije baš da je imo 102 kg al nije bilo više od 105-106. I kad je došo u UFC koliko se sjećam bio je na 110-111 a to i nije puno kad si 2m

Volkov je bio klasični ektomorf ali sad kad je nabacio masu, sad tip ide ko tenk.

Neznam jel šta skida al nebi se iznenadio da ima 124-125 u kavezu, to se mora osjetiti na udarcu

Sad sam pogledao na wikpedia, on sad ima 32 godine a borba je bila 2013 godine, znaci tada je imao 24 godine, mislio sam da je borba bila prije 10-setak godina, znam da je prije u nekim borbama imao oko 100 kg, eto u toj borbi je znaci imao je par vise, ako je 🙂
Svensson
2021-02-10T13:51:17Z

Sad sam pogledao na wikpedia, on sad ima 32 godine a borba je bila 2013 godine, znaci tada je imao 24 godine, mislio sam da je borba bila prije 10-setak godina, znam da je prije u nekim borbama imao oko 100 kg, eto u toj borbi je znaci imao je par vise, ako je :)

bilo je premalo na njegovu konstituciju svakako al tako to ide sa ektomorfima, čak se i jedan Stefan Struve na početku karijere borio u -93 lol
DjomlaKS
2021-02-10T15:52:49Z
Gledam nedavno njegove nokaute. Njegovi odarci ne odzvanjaju kao kad to bace Stena, Reem ili Santos, ali imaju itekako tezinu. Cesto se na prvi pogled čini slabi udarci i pitas se od cega mu tocno protivnici padaju., al kad pogledas snimku i slow motion, primijeti se da moze udariti ko bizon. Gdje +120kilas udari, tu trava ne raste.
karl anal
2021-02-11T00:13:17Z
meni se učinilo kao da je reem sam sebi reka "ništa od ovoga" nakon što je dvaput pogoldio livicom a volkov nije pao
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.