balkanbomber
2021-01-26T15:11:34Z
KSW 58 popis borbi:

Salahdine Parnasse (14-0-1) vs. Daniel Torres (11-4) - za titulu u perolakoj kategoriji

Szymon Kolecki (8-1) vs. Martin Zawada (29-15-1) - poluteška kategorija

Michal Michalski (8-4) vs. Aleksandar Rakas (16-7) - velter kategorija

Shamil Musaev (14-0) vs. Uroš Jurišić (11-0) - velter kategorija

Michal Andryszak (21-9) vs. Guto inocente (8-5) - teška kategorija

Pawel Politylo (5-2) vs. David Martinik (4-1) - bantam kategorija

Robert Ruchała (4-0) vs. Daniel Bažant (4-1) - međukategorija (68 kg)

Bartłomiej Kopera (9-6) vs. Francisco Barrio (7-2) - laka kategorija

ovo cu definitivno gledati, naravno da me najvise zanimaju Panchi, Bazant, Rakas i Jurisic.

Panchijev protivnik je opet vislji, ali dolazi sa tri poraza u nizu tako da se nadam dobrom fightu i pobjedi Barrija.

O Bazantu ne znam puno pa se nadam dobrom fightu.

Najvise me zanima borba Urosa, ako pobijedi nastavlja se trenutno najveci bad blood u regionalnom MMA-u, tako da se naravno nadam da ce Uros ostat neporazen i da ce onda prozvat Soldica
On je čovjek jako dobar momak!
Sponsor
Svensson
2021-01-26T16:11:26Z
ovaj Musaev na papiru ima dobar score, no možda mu 3-4 protivnika imaju pozitivan score

nadamo se dobrom fightu i setupu za Balkanski superfight, Jurišić vs Soldić
balkanbomber
2021-01-26T16:21:08Z
Originally Posted by: Svensson 

ovaj Musaev na papiru ima dobar score, no možda mu 3-4 protivnika imaju pozitivan score

nadamo se dobrom fightu i setupu za Balkanski superfight, Jurišić vs Soldić

nisam siguran da ce Uros dobit odma title shot ako pobijedi, jedino ako planiraju event u HR.

Soldic bi mozda mogao na Kalidova?

doog_kool
2021-01-26T18:02:55Z
Jel Uroš član ATT-a ZG?
dr jupidu
2021-01-26T19:16:12Z
prijete mi na youtube jer sam komentirao da je barrio nekvalitetan za ksw i da je bolje za njegovo zdravlje da se okane mma:)))

možda dobije tog nekog s scoreom 0-3 al dugoročno više će štete imat od mma nego koristi

erslan će ako nastavi u ksw bit prvak za godinu dvije jer je klasa

al čudi me att da vide u barriu neku vrijednost za nešto više.....
balkanbomber
2021-01-26T21:05:47Z
Originally Posted by: dr jupidu 

prijete mi na youtube jer sam komentirao da je barrio nekvalitetan za ksw i da je bolje za njegovo zdravlje da se okane mma:)))

možda dobije tog nekog s scoreom 0-3 al dugoročno više će štete imat od mma nego koristi

erslan će ako nastavi u ksw bit prvak za godinu dvije jer je klasa

al čudi me att da vide u barriu neku vrijednost za nešto više.....

ne kuzim zasto bi se trebao ostaviti mma-a?

zamisli da jedino oni koji su kvalificirani za formulu 1 smiju voziti aute, mi bi svi hodali pjeske ili vozili biciklo a ti bi bio nezaposlen.

pecho
2021-01-26T22:08:47Z

prijete mi

Kako čudno. Ovo je totalno nova vijest.

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Zatoichi
2021-01-26T23:13:26Z
Originally Posted by: pecho 

prijete mi

Kunem se,ovo je bilo prvo sto mi je upalo u oci no nisam nista htio reci,samo sam pomislio “nista novo,idemo dalje”😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2021-01-27T05:44:31Z

Odgovor korisnika Alan Abramić: "sreća pa si ti novi UFC izazivač Gdje je respekt prema sugovorniku? Sad ćeš naučit što je mangupstvo"
13 hours ago

dr jupidu
2021-01-27T05:53:20Z
balkanbomber NEKAŽEM DA BI SE TREBAO OSTAVIT mma......

no pametnije u je da bude hrvački trener da sebe poštedi budućih nokauta

al bože moj to je moj savjet

po meni bi att ipak trebao držati jako selekciju i nekad treba profesionalcu kazati da nije za profi ..pogotovo šta smo otvorili ksw trzište i nesmije se rušit renome porazima

braći lewandowski treba slat jake karte ..karte koje imaju šanse radom i sposobnostima završit ili bat vjerovat u top 10 ufc-a

a s barriom se unaprijed zna da nije taj level

to je kao kao da si diler i šalješ kokain na trzište previše pomješan s aspirinom .........nakon nekog vremena doći će neki novi diler a kupac će počet uzimat bijelo kod novog dilera jer će taj nudit kvalitetniju robu..............................i izgubiš dugoročno pare
dr jupidu
2021-01-27T16:35:45Z

prijete mi

Originally Posted by: Zatoichi 

prijete mi

Kunem se,ovo je bilo prvo sto mi je upalo u oci no nisam nista htio reci,samo sam pomislio “nista novo,idemo dalje”😁

više neće prijetiti😁

balkanbomber
2021-01-27T18:52:16Z

više neće prijetiti😁

prijavio si ih na youtubu kao spam?

dr jupidu
2021-01-27T19:04:27Z
balkanbomber

kakav youtube kakvi spamovi

to se rješava na sasvim jedan drugi način

dotični neće više prijetiti

stvar završena

vraćamo se na temu

hvala karl analu...učio sam od najboljih
dr jupidu
2021-01-27T19:13:36Z
kakav je ovaj danijel bažant?
Reaktivac
2021-01-27T21:02:27Z
Godine prolaze, ali glupost i omalovažavanje ostaju.

S 5 banki izigravati "stručnjaka" za maliciozne procjene prema nekome kome vjerovatno puno znači svako slovo potpore s obzirom na najveći izazov u karijeri, znak je ogrezlosti u podmuklom ruganju.

Podrška Barriu, a pogotovo Aci Rakasu.
I svim našim dečkima.
Sretno !
ZgemboAdislic
2021-01-27T21:36:30Z

Odgovor korisnika Alan Abramić: "sreća pa si ti novi UFC izazivač Gdje je respekt prema sugovorniku? Sad ćeš naučit što je mangupstvo"
13 hours ago

To je zajebancija iz reptila😂
pecho
2021-01-27T21:52:45Z

balkanbomber

kakav youtube kakvi spamovi

to se rješava na sasvim jedan drugi način

dotični neće više prijetiti

stvar završena

vraćamo se na temu

hvala karl analu...učio sam od najboljih

Hahaha sretno s tim. Nema teorije da se policija pozabavi sa Youtube prijetnjom.

Pazi ti to, ti bi imao stroge selekcije u ATTu kao da svake godine dolaze na stotine dečkiju koji bi se htjeli boriti. u Hrvatskoj? Pa nije ovo Brazil ili Rusija. Budi sretan da imamo ovo šta imamo od boraca.
dr jupidu
2021-01-28T04:14:28Z
pescho

1 kakva policija...... rješeno je to na jedan sasvim drugi način......to nije za policiju...to mu je za okruženje sramota

2. treba li bit posebno pametan pa reći da je ĐANI BARBIR dragulj iz att-a i da je on primjer kakav borac treba izaći iz radionice att-a? mali je spreman za vrh svijeta i sad je sve na njemu

valjda iz dobrote i da se forgač ne zamjeri nekim tatama boraca i borcima pa im da šansu ..............................................al vjerujem da to forgy neće raditi u budućnosti i da će davati zeleno svjetlo za ksw samo kvalitetama tipa đani barbir........ iz att-a.... pričam o mladim nadama

a iz drugih teamova ostanek je unikatan i treba ga pogurat

treba bit suradnje i s drugim teamovima al jasno treba napravit sastanak forgy s ostalim trenerima drugih teamova i biti iskren brutalno..jer kažem... ako su iz ksw-a zljubljeni u hrvate...... netrebamo im slat poluproizvode..... da nas tapeticiraju jer će nam se to obit u glavu ako krenemo s puno poraza pa će braća lewadowski dati šansu nekoj drugoj zemjji ovakve veće priike
pecho
2021-01-28T10:43:00Z

pescho

1 kakva policija...... rješeno je to na jedan sasvim drugi način......to nije za policiju...to mu je za okruženje sramota

2. treba li bit posebno pametan pa reći da je ĐANI BARBIR dragulj iz att-a i da je on primjer kakav borac treba izaći iz radionice att-a? mali je spreman za vrh svijeta i sad je sve na njemu

valjda iz dobrote i da se forgač ne zamjeri nekim tatama boraca i borcima pa im da šansu ..............................................al vjerujem da to forgy neće raditi u budućnosti i da će davati zeleno svjetlo za ksw samo kvalitetama tipa đani barbir........ iz att-a.... pričam o mladim nadama

a iz drugih teamova ostanek je unikatan i treba ga pogurat

treba bit suradnje i s drugim teamovima al jasno treba napravit sastanak forgy s ostalim trenerima drugih teamova i biti iskren brutalno..jer kažem... ako su iz ksw-a zljubljeni u hrvate...... netrebamo im slat poluproizvode..... da nas tapeticiraju jer će nam se to obit u glavu ako krenemo s puno poraza pa će braća lewadowski dati šansu nekoj drugoj zemjji ovakve veće priike

Đani Barbir će možda biti odličan borac, to još ne znamo, da li ima kvalitete ,ima. Ali valjda si dovoljno pametan da vidiš protiv kakvih boraca se borio? Znači svaki njegov borac je imao negativan score. Đani je btw bivši boksač koji nije samo ponikao odjednom iz radionice ATT nego je bio i u BK Gladijatoru prije te u mma klubu Predator.
Nadalje, pogledaj si situaciju po okolnim borilačkim kluboima, da bi bilo boraca, ljudi bi trebali početi trenirati taj sport a ljudi uopće nema ili je jako mali broj trenira. Budimo zahvalni na svakom borcu kojeg ćemo dobiti. Hrvatska nije neka MMA sila i sa takvom "selekcijom" koji bi ti napravio bi ostao samo jedan borac u Hrvatskoj.

Borci se oblikuju i bruse sa borbama.
balkanbomber
2021-01-28T13:59:59Z

Borci se oblikuju i bruse sa borbama.

ne, nisi u pravu, dali ce borci uspjeti ili ne zavisili jedinstveno o tome dali imaju "ono nesto" i dali su "mekani ili ne", barem sto se Jupija tice.... LOL