Poll Question : Ko ce pobijediti?  (Poll is closed)

Total: 6

Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2021-01-17T22:30:18Z
https://www.ufc.com/event/ufc-257 

UFC 257 PPV Main Event:
155 lbs.: Dustin Poirier vs. Conor McGregor

UFC 257 PPV Main Card, Prelims :

155 lbs: Michael Chandler vs. Dan Hooker

125 lbs.: Joanne Calderwood vs. Jessica Eye

115 lbs.: Amanda Ribas vs. Marina Rodriguez

155 lbs.: Matt Frevola vs. Arman Tsarukyan

185 lbs.: Antonio Carlos Junior vs. Brad Tavares

205 lbs.: Marcin Prachnio vs. Khalil Rountree

135 lbs.: Sergey Morozov vs. Umar Nurmagomedov

145 lbs.: Shane Burgos vs. Hakeem Dawodu

135 lbs.: Sara McMann vs. Julianna Pena

Event pocinje u subotu 23ceg,22 h Po amerckom vremenu ili januar 24 ,4 ujutro po evropskom vremenu

Nagradna igra povodom revansa McGregor vs Poirier- ako ste zainteresovani koristite ovaj link!!
https://www.profightstor...-Poirier-2-nagradna-igra 
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Sponsor
The Last Emperor
2021-01-18T08:27:16Z
Klasika, ili Conor u prve dvije, ili Dustin u iduce tri.
Svensson
2021-01-18T11:21:00Z
nikako mi nije jasno kako je ovaj Prachnio dobio još jednu šansu nakon 0-3 i sve to nokautom
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-01-18T22:09:01Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Klasika, ili Conor u prve dvije, ili Dustin u iduce tri.

To mislim i ja...konor se opustio,pijanke,varanje zene,udaranje pijanih ljudi u kafanama,reklame za viski i odjecu,sad uzeo rols rojs i zlatni sat koji kosta milun dolara...do tog boks meca gdje je pokupio 35 miliona bio mi je nepobjediv ,no sada mi idalje izgleda fit no nije to to 😳
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-01-19T08:55:40Z
Mislim da će ga Poirier dobit bez većih problema. Doduše, to sam mislio i za Kauboja pa smo vidjeli kak je to završilo :)25
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-01-20T00:07:13Z
Sta je ovo,pomjerili khabibovog rodjaka Umara vs Morozov na januar 20 to jest danas/sutra po arapskom vremenu...navodno ufc nije htjeo umara i njegovu ekipu na istom mjestu sa konorom i njegovom ekipom....dobra ideja 😁
https://www.sportskeeda....r-mcgregor-confrontation 

U medjuvremenu na yahoo news naslov:
“Conor McGregor facing multimillion-dollar lawsuit filed by woman during UFC 257 fight week“
dr jupidu
2021-01-20T06:30:02Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Sta je ovo,pomjerili khabibovog rodjaka Umara vs Morozov na januar 20 to jest danas/sutra po arapskom vremenu...navodno ufc nije htjeo umara i njegovu ekipu na istom mjestu sa konorom i njegovom ekipom....dobra ideja 😁
https://www.sportskeeda....r-mcgregor-confrontation 

U medjuvremenu na yahoo news naslov:
“Conor McGregor facing multimillion-dollar lawsuit filed by woman during UFC 257 fight week“

i moju ženu je silovao ....... al nećemo dignit tužbu ako mi plati 400 000....ipak da se neganjamo po sudu

klasika...tuže milionski pa ovaj isplati par stotina tisuća čisto da nemora ić na ročišta

samo mi nije jasno kako te jadnice ne završe u zatvoru

inače mislim da ovo porier dobiva

a ako konor dobije nekakvim k.o opet je lagan zalogaj za khabiba jer jednostavno nem aigru na podu tj kondiciju zbog građe mišića koja se umara po podu...khabib će ga zgotovit vrlo brzo.....

veće šanse ima chandler...........................stilski......

no dugonja je zajeban za chandlera

stilovi makes different problems

balkanbomber
2021-01-20T19:04:05Z
u fight week ga nepoznata zena ide tuziti i jos nece ni da izjavi zasto tocno... lol koja sprdacina.

nisam fan Conora kao covjeka ali ovo je tragikomicno.

sto se borbe main tice, zadnji ozbiljan protivnik mu je bio Keba i to prije 2,25 godine, a Poirer je bas u saftu, tu se moze sve desiti.

zanimljivo, Chandler se toliko spominjao prije borbe Kabiba i Getje, a sad kad se bori nema ni slova o njemu, skoro svi samo gledaju main.
znam da je Cono zvijezda, ali da ce bas baciti toliko sjenu na ostale...

On je čovjek jako dobar momak!
Svensson
2021-01-22T17:08:10Z
UserPostedImage

evo kako ispast teška budala
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-01-22T17:19:13Z
Originally Posted by: Svensson 

UserPostedImage

Koja budala,dana white mrzi kad neko promasi vagu,ilegalne streamere i bilo kog ko stavlja ufc pod bilo kakvu opasnost,narocito sad sa pandemijom...budala nema sta da puno razmislja o ufc karijeri,mislim da ce dana naci dobar razlog da ga se rijesi,ako ovaj nije vec dovoljan
balkanbomber
2021-01-22T17:26:36Z

mislim da ce dana naci dobar razlog da ga se rijesi,ako ovaj nije vec dovoljan

pise da je "been cut", znaci sluzbeno otpusten. tako i treba, riskirao je cijeli card jbt samo da bi neki njegovi frendovi mogli upast u UFC, ono moronx10

On je čovjek jako dobar momak!
Svensson
2021-01-22T17:35:11Z

Originally Posted by: Svensson 

UserPostedImage

Koja budala,dana white mrzi kad neko promasi vagu,ilegalne streamere i bilo kog ko stavlja ufc pod bilo kakvu opasnost,narocito sad sa pandemijom...budala nema sta da puno razmislja o ufc karijeri,mislim da ce dana naci dobar razlog da ga se rijesi,ako ovaj nije vec dovoljan

već skinut s carda i uručen otkaz
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-01-22T19:05:52Z
Wow....tako i treba....zamisli sve ulozene pare,pripreme za event,reklame i sve to moze da propadne zbog jedne budale....cekam sad da procuri video kak se dana dere na sve borce ono "ju faking madafakers !!!!!"😁

PS
I ne samo to,mogao je i ovu nasu nagradnu igru da zajebe 😁😁
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-01-22T23:13:49Z
Znaci dvije borbe otkazane,Azaitar (otkaz)vs Frevola i Nasrat Haqparast (razbolio se)vs. Arman Tsarukyan.......Frevola i Arman su pristali da se bore ,tako da sad imamo dvije otkazane i jednu novu borbu
Neodgovorni
2021-01-23T14:15:51Z
Poirier je trom, dugo se namješta i udarci su mu bazičniji. Obrana mu je dan-danas iznenađujuće propusna.

Conor je bolji borac. Kreće se bolje, bez ijednog suvišnog pokreta, precizniji je, kreativniji. Jednostavno ima puno veći motorički IQ. Kad gledam Conora pa Poiriera, dođe mi isto kao kad s modernog nogometa skočim na nogomet 90ih.

Ipak, Poirier ovaj put neće biti žrtva onako lakog nokauta jer mu mozak neće biti dehidriran skidanjem kila kao za 145.

Navijam za Poiriera ali očekujem Conorovu pobjedu na bodove.
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-01-24T03:19:18Z
Bome lijep ovaj abu dabi,usred mora ljuljacka...kak se niko nije sjetio toga u dalmaciji
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-01-24T04:10:08Z
Ovaj muradov da je samo jednom pogodio kak treba ova bi se borba vec odavno zavrsila
Edit...samo sto sam to napisao pogodi ga muradov i to dobro
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-01-24T05:40:10Z
Haha...
govedo
2021-01-24T05:48:23Z
Nazalost zavrsava jedna era ikone koja je promjenila mma svijet....
Jednostavno ovaj Conor nije gladan i zeljan.....
thelovacluka
2021-01-24T05:53:01Z
Conor je osvojio svoj OWGP.

Promjena karaktera, pristupa, želje, izvedbe, siline, reakcije, brzine. Od ovoga se čovjek ne makne dalje. Ali ok, budemo vidjeli.

Drago mi je za Dustina.

A Chandler je lud. Htio bi ga vidjeti s kebabom.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091