bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2020-12-09T09:40:49Z
UserPostedImage

12.12. Las Vegas

Main Card

Deiveson Figueiredo (c) vs. Brandon Moreno (for UFC Flyweight Title)
Tony Ferguson vs. Charles Oliveira
Renato Moicano vs. Rafael Fiziev
Kevin Holland vs. Ronaldo "Jacare" Souza
Junior dos Santos vs. Ciryl Gane

Preliminary card

Cub Swanson vs. Daniel Pineda
Mackenzie Dern vs. Virna Jandiroba
Tecia Torres vs. Angela Hill
Gavin Tucker vs. Billy Quarantillo
Sergey Spivak vs. Jared Vanderaa
Chase Hooper vs. Peter Barrett
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
DjomlaKS
2020-12-09T10:11:32Z
Ne gleda mi se vise Santos :)34
Seded
2020-12-09T11:47:18Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Slažem se. Baš ga je tužno gledati u zadnjim izvedbama.

Očekujem borbu godine Fergusona i Oliveire. Sličnog su stila, Ferguson je čvršći, no pitanje je kakve je posljedice ostavilo batinanje protiv Gaethjea. Volio bih da Du Bronx to uzme i izazove McNuggeta. :)1
"It's not checkmate. The king has one more move."
Svensson
2020-12-09T13:12:17Z
Dern vs Jandiroba će biti valjda meč sa najvećom razlikom u kvaliteti izgleda protivnica :)20

postavio mu nagaznu minu Dana, ako ovo izgubi mogo bi dobit šut kartu, skup je Junior a može još dobit jedino brawlere ala Tuivasa
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-12-09T13:52:02Z
Originally Posted by: Seded 

Slažem se. Baš ga je tužno gledati u zadnjim izvedbama.

Očekujem borbu godine Fergusona i Oliveire. Sličnog su stila, Ferguson je čvršći, no pitanje je kakve je posljedice ostavilo batinanje protiv Gaethjea. Volio bih da Du Bronx to uzme i izazove McNuggeta. :)1

Samo opet niko ga nije dominirao prije nokauta, cak ovaj zadnji meč je odlicno izgledao dok Jairzinho nije preokrenuo borbu jednim udarcem, samo ocito više nemoze podnesti jaci udarac, iako mi ni sa tim bradama više nije jasno, Lewis koji sve zive gasi jednim dodirom ga je toliko puta pogodio cisto u bradu i nista, i onda drugu borbu odmah padne, tako i Arlovski, Rothvel i Haris nema sa cim ga nisu pogodili i nista, a nekad padne od prvog udarca, ili Stipe Cormier ga ugasi jednim kratkim udarcem, vec sljedeću borbu sa indenticnim udarcem ga pogodi desetak puta i nista.
thelovacluka
2020-12-09T14:12:21Z
Radi glupe greške, kretanje mu je za kurac prije nego dobije po lampi..
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
doog_kool
2020-12-13T05:23:22Z
Žao mi Tonya. Zbilja ga je Oliveira samljeo. Pohvale za Zelga i Bobana,vrhunski duo za slusanje.
Seded
2020-12-13T08:12:54Z
U jednom trenu mi je bilo žao Tonyja. Du Bronx fenomenalan, tehnički sve radi savršeno. Kao što sam rekao gore, volio bih ga vidjeti protiv McNuggeta, ali ništa od toga.

Ostalo još nisam pogledao.
thelovacluka
2020-12-13T10:02:17Z
Gane atleta, al neće postići što je Stena. nikad.

JDS standardno, nema dovoljno inicijative i samopouzdanja i prvi put dok dobije ozbiljniji udarac dobiva PTSP.

Traktor Tony je promijenio tim, ne znam jel mu se to isplatilo.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
DayHR
2020-12-13T10:58:27Z
Junior Dos Santos je uvijek bio plesač oko protivnika u velikom okruglom prostoru, i kretanje mu je bila najveća prednost Omiljeni napadi aperkat i overhand iz zaleta, jab u tijelo pa brzo van, kad on kontrolira distancu i ritam borbe, drzanje izvan dohvata i ubod kad on odabere. Tako je izmanevriro manje pokretne od sebr Hunta, Carwina, Rothwella, Lewisa, Ivanova...
Uz gubitak brzine i pad tjelesnih performansi i brade, ovaj manji kavez mu je jako nepovoljan. Svaki manji prostor je za njega smrt, kad ga se može stisnut i kad nema mjesta za kretanje. I Rozenstruika je natplesavo okolo 2 runde dok nije ostao bez mjesta za kretanje, u velikom kavezu bi ga možda i dobio na bodove, ali ovako ga je Rozenstruik stisnuo kad se nije mogao izmaknut. Naravno problemi sa Gagneom, Blaydesom i Ngannoum koji imaju dulje ruke od njega, gdje nije mogao nametat ritam i distancu, i koji su svježi.

Da se Cro Cop protiv njega borio u ringu gdje mu može odsijecat kretanje, zatvarat u kutove i namjestit kickove, borba bi bila puno povoljnija za našeg borca.
Eto zanmljivost: Junior Dos Santos je sad pretrpio više nokauta u MMA od Cro Copa. Filipović je pretrpio 6, dok je Dos Santos do sada pretrpio 7.
DjomlaKS
2020-12-13T10:59:13Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Gane atleta, al neće postići što je Stena. nikad.

JDS standardno, nema dovoljno inicijative i samopouzdanja i prvi put dok dobije ozbiljniji udarac dobiva PTSP.

Traktor Tony je promijenio tim, ne znam jel mu se to isplatilo.

Ne znam bas. Ovo mu je tek sedma borba, i četvrta u UFC-u. Stena je bio goli k kad je imao toliko mečeva, kao i Stipe.

P. S.

Nedavno sam naletio na jednu sliku UFC prvaka, gdje titulu ne drzi niti jedan američki borac. Jedini Stipe, al njegovi su geni nisu američki.
Sad kad gledam kakvi sve borci dolaze i vladaju(Afrikanci u zadnje vrijeme, europljani...), ispada da ostatak svijeta polako sustiže Amere u ovom sportu.

Jbt pa kad pogledaš samo HW, glavna su im lica Stipe s balkana, i debeli Lewis.
Svensson
2020-12-13T11:20:14Z
Originally Posted by: DayHR 

Da se Cro Cop protiv njega borio u ringu gdje mu može odsijecat kretanje, zatvarat u kutove i namjestit kickove, borba bi bila puno povoljnija za našeg borca.

nisam u to 100% siguran, mislim da je ipak bolje da su se borili u kavezu gdje je okruženje bolje za MMA, sa žicom i bez konopaca kroz koje se stalno propadalo i sl

Ne znam kako može mirno spavati poslije onakvog poraza(ili Volkov-Lewis). Nakon 24 minute i 55 sekundi, opustiš se i izgubiš borbu :)18

tražio je Reem taj revanš ali eto uletio Volkov šta i nije loš matchup, trebao bi biti dobar meč
Stipe
2020-12-13T12:22:37Z
Jest uvreda ako članovima foruma dijagnosticiraš nenormalnosti pa psihičke bolesti zbog drugačijih razmišljanja o profi borcima, tako da to nemoj raditi.

-Stipe
balkanbomber
2020-12-13T13:23:44Z
jedan od rijetih evenata gdje se nisam kladio ni na jednu borbu, mislio sam si da ce ovo bit neka vrsta izmjena generacija.

Fergusona mi je zao ali nije neocekivano, za tocno dva mjeseca ce 37 i nakon onih epickih batina protiv Gaethja je jasno da je njemu prosao rok trajanja.

JDS je jedan vise put popusio dobre batine i ne bi mi smetalo da upadne u krug 60 boraca koji ce dobiti otkaz, stvarno nema smisla vise ili bolje receno nema neke perspektive.

Jacare je popusio jedan od najludih nokauta 2020, jos na podu, u poziciji gdje bi stari aligator bio jaci, a ovako popusio kao amater.

I main mi nije bio siguran, svi su se napalili da je Figgy ogroman favorit ali proslost nas (me) je naucila da su prve tri obrane u ufc-u skoro uvijek kriticne i da je samo mali dio ufc prvaka mogao preci taj prag
On je čovjek jako dobar momak!
DjomlaKS
2020-12-13T15:53:12Z
Dobro je pogledati prvu borbu sa Stipom. Tu se dobro primijeti koliko je danas propao.

Na stranu oba sad borba, eno i protiv Blaydesa je bilo jos žalosnije.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-12-13T16:19:17Z

Dobro je pogledati prvu borbu sa Stipom. Tu se dobro primijeti koliko je danas propao.

Da protiv Blaydesa je izgledao lose, ali protiv Jairzinha je jako dobro izgledao, dominirao je do onog udarca u drugoj rundi. Slažem se propao je puno, ali vjerujem da bi i sad izdominirao staticne borce tipa Nelson, Rothvel, Gonzage itd, kao sto je rjesio Ivanova i Lewisa. Zao mi je samo sto je nakon 3 poraza isao bas na po meni najtalentiranijig teskasa, bolje bi mu odgovarao Oleynik, Ivanov, a bolje su rangirani od Ganea, ovako je to vjerovatno otkaz.
balkanbomber
2020-12-13T17:02:03Z
to ti je politika UFCa, oni osim par boraca, pretezno amer legendi ili top cash cows, ne stede nikoga, pogotovo eto te Brazilce.. primjer Anderson koji se trpa medu GOAT borce svih vremena je dobio nogu kao da je dosao prije 2 godin u UFC.
On je čovjek jako dobar momak!
DjomlaKS
2020-12-13T17:20:19Z
Originally Posted by: JDS 

Da protiv Blaydesa je izgledao lose, ali protiv Jairzinha je jako dobro izgledao, dominirao je do onog udarca u drugoj rundi. Slažem se propao je puno, ali vjerujem da bi i sad izdominirao staticne borce tipa Nelson, Rothvel, Gonzage itd, kao sto je rjesio Ivanova i Lewisa. Zao mi je samo sto je nakon 3 poraza isao bas na po meni najtalentiranijig teskasa, bolje bi mu odgovarao Oleynik, Ivanov, a bolje su rangirani od Ganea, ovako je to vjerovatno otkaz.

Meni i nije bas. Realno, Jairzinho nije neka klasa borca, Santos je nesto malo kruzio i skupljao bodove. Al čim je ovaj jurnuo naprijed Santos nije imao nikakve ideje, poput amatera. Znamo kako bi to sa starim Santosom izgledalo.

Nakon onih ratova s Cainom i USADA-e, Santos mi je jedino dobro odradio borbu prvu sa Stipom. Mada je i tu bilo nesto kritika.
Sve ostale, uključujući Overema, Lewisa, Rothwella, je bio loš. Tj. nije onaj stari bio.
Brada popustila, spor, nema vise onog vrebanja i agresivnosti...
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-12-13T17:49:40Z

Originally Posted by: JDS 

Meni i nije bas. Realno, Jairzinho nije neka klasa borca, Santos je nesto malo kruzio i skupljao bodove. Al čim je ovaj jurnuo naprijed Santos nije imao nikakve ideje, poput amatera. Znamo kako bi to sa starim Santosom izgledalo.

Nakon onih ratova s Cainom i USADA-e, Santos mi je jedino dobro odradio borbu prvu sa Stipom. Mada je i tu bilo nesto kritika.
Sve ostale, uključujući Overema, Lewisa, Rothwella, je bio loš. Tj. nije onaj stari bio.
Brada popustila, spor, nema vise onog vrebanja i agresivnosti...

Pa Rothvela je napravio smjesnim, isto kao ostale staticne borce, nije ga 2 puta posteno mogao dohvatiti, i u svom vrhuncu je on cesto dobijao dobre udarce samo je brada bila jaca nego sada.
Seded
2020-12-13T18:27:36Z
Prije je bio eksplozivniji, brže reagirao, bolje povezivao to sve u kombinacije. Kad bi i završio s jednim udarcem, dobro bi to kamuflirao. Brzo i eksplozivno zavalio kafanski kao protiv Caina u prvoj borbi ili aperkat protiv Werduma. Ne može to više sad. O bradi da ne pričam... mislim da su mu presudili druga borba s Cainom + rat sa Stipom odmah poslije. Nakon toga se još i držao protiv balvana tipa Rothwell, Lewis, Tuivasa... mislim da bi ga danas i Lewis riješio.