Ivan CRO Cop
2020-11-15T01:49:27Z
Ko je ono reko da je Soldiću ovo rizik? 😁

Pejić svaka čast 💪🏻💪🏻

Croata bio bolji al preloše je to... Nije mogao obalit ovoga, debeli mali će morat smršat i snizit kategoriju..

Erslan... Kad ga je Buzić onako okinuo ovo je očekivano... Jbg lik nije dovoljno dobar, kratak je i nema znanje u parteru...
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Mark1988
2020-11-15T06:56:35Z
Pejic svaka cast. Nisam ocekivao al mi je jako drago. Valjda ce sada krenuti sa pobjedama u nizu.
Panci takodjer svaka cast. Umalo pobjeda protiv jaceg protivnika. Ako dode do borbe sa Vasom mislim da uzima bez problema win.

Erslan ipak jos zelen za Narkuna. Jesam li samo ja primjetio da je mali za kategoruju do 93kg. Narkun na vaganju dosta veci izgledao.

Soldic masina. Nisam ocekivao ovako uvjerljivu pobjedu. Najveca zvijezda je u Ksw trenutno i da ne ode u Ufc nikako sta ga boli briga. Ima pare i slavan je u Poljskoj. A to sto neki pricaju da je na sprici. Pa pogledajte kakvi su Poljaci. Svaki nasprican. Moras bit na tome da bi bio u vrhu Ksw-a.
Pozdrav svima 🙂
Slash
2020-11-15T07:42:47Z
Soldić svaka čast, onako uništiti Materlu, vrh!
Mislio sam da njegovi udarci neće biti toliko jaki kao u velteru pošto je ovo kategorija iznad, ali kako je odnio Materlu je strašno.
Precizan, taktičan... Trenutno najbolji borac u KSW-u.

Šteta za Barria, lijepo se borio protiv dobrog protivnika. Malo bzvz izgubio rundu, ali to je sve iskustvo i već će biti bolji u idućoj borbi.

I za Erslana šteta, lijepo je ušao u borbu, ali tu je i velika razlika u iskustvu. Super prva runda, šteta za drugu... Ne znam koliko ima kila, ali baš je malen djelovao u usporedbi s ovim Narkunom. Narkun i dalje odličan, vrijeme mu je da promijeni organizaciju jer mislim da je u KSW-u napravio sve što je mogao.

Pejić lijep KO.
nofrx
2020-11-15T09:04:22Z
Meni Erslan nije bio mal nego mislim da ima baš puno jake noge pa zato izgleda slabiji u gornjem dijelu tijela.
Treba više iskoristit snagu u nogama.
KW CHAMPION
Svensson
2020-11-15T09:51:01Z
Originally Posted by: nofrx 

Meni Erslan nije bio mal nego mislim da ima baš puno jake noge pa zato izgleda slabiji u gornjem dijelu tijela.

Nije čovjek malen ni malo, pa ni Blachowicz koji je trenutno UFC prvak nije drugačijih gabarita.

Ušao je malo rezervirano u meč šta je očekivati s obzirom na uloge no biti onako kontriran su greške koje se nebi trebale događati standup borcima iako se nekad događaju. Sjetimo se npr Gokhana Sakija koji je isto bio kontriran na nepripremljen low kick.
nofrx
2020-11-15T10:05:22Z
Ovi low kickovi zadnjom nogom u donji dio potkoljenice, što ih je radio Erslan, su osuđeni na propast.
S razlogom se ne rade.

Treba udarat normalni low kick zadnjon nogom.
U zglob koljena ili u bedro.
Protiv graplera više u koljeno.

Ovim low kickom koji radi ostaje tijelom i glavom u lošem položaju za sebe a odličnom za kontru protivnika
KW CHAMPION
Mark1988
2020-11-15T10:23:32Z
Originally Posted by: Svensson 

Nije čovjek malen ni malo, pa ni Blachowicz koji je trenutno UFC prvak nije drugačijih gabarita.

Ušao je malo rezervirano u meč šta je očekivati s obzirom na uloge no biti onako kontriran su greške koje se nebi trebale događati standup borcima iako se nekad događaju. Sjetimo se npr Gokhana Sakija koji je isto bio kontriran na nepripremljen low kick.

Malen je Erslan. To se tocno vidi na vaganju koliko je manji od Narkuna.
Jednostavno mu je frame manji za tu kategoriiu. Izgleda kao prosjecni middleweight u ufc-u.

Pozz
DjomlaKS
2020-11-15T11:02:54Z

Ovi low kickovi zadnjom nogom u donji dio potkoljenice, što ih je radio Erslan, su osuđeni na propast.
S razlogom se ne rade.

Osim ako nisi Israel Adesanya koji je Costu ovako sjebao :)1

P.S.

Ne kuzim otkud sad priča da je Erslan malen? Nit je izgledao na vaganju niti u borbi, s tim da je full izrezan a ovaj puno "masnij" bio.
Meni je ovo poraz čisto na iskustvo. Prvu rundu isao laganije, snimao ga, i onda ga dočekao u drugoj. I to je to! Al da, definitivno se vidjelo da mu parter nije bas jača strana.
Svensson
2020-11-15T11:27:43Z
Originally Posted by: Mark1988 

Jednostavno mu je frame manji za tu kategoriiu. Izgleda kao prosjecni middleweight u ufc-u.

Pozz

ma kakav prosječan srednjaš , u čitavoj srednjoj samo frikovi poput Coste nose toliko mase pa onda dehidriraju po 13-14% da bi prošli vagu

prosječan srednjaš je visok oko 183 i skida sa 91-92 kg, evidentiralo se to u Kaliforniji sa mjerenjem direktno prije borbe kako je po pravilima njihove komisije
Mark1988
2020-11-15T11:48:03Z

Pozz

ma kakav prosječan srednjaš , u čitavoj srednjoj samo frikovi poput Coste nose toliko mase pa onda dehidriraju po 13-14% da bi prošli vagu

prosječan srednjaš je visok oko 183 i skida sa 91-92 kg, evidentiralo se to u Kaliforniji sa mjerenjem direktno prije borbe kako je po pravilima njihove komisije

Pogledaj vaganje. Meni djeluje dosta manji od Poljaka. Frame mu je cisti srednjaski.
Pozdrav
nofrx
2020-11-15T11:50:09Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

S razlogom se ne rade.

Osim ako nisi Israel Adesanya koji je Costu ovako sjebao :)1

P.S.

Ne kuzim otkud sad priča da je Erslan malen? Nit je izgledao na vaganju niti u borbi, s tim da je full izrezan a ovaj puno "masnij" bio.
Meni je ovo poraz čisto na iskustvo. Prvu rundu isao laganije, snimao ga, i onda ga dočekao u drugoj. I to je to! Al da, definitivno se vidjelo da mu parter nije bas jača strana.

Adesanya je profesor.
Ali pogledaj kako udara dosta bliže koljenu.
Erslan udara blizu gležnja i ostaje u totalno lošem položaju tijela.
Adesanya udara ispod koljena ili u koljeno i ostaje u savršenom položaju tijela i glave

KW CHAMPION
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2020-11-15T11:57:37Z
Zamislite Soldića pored Coste, Romera i Withakera:)18 Taman kad se očisti će mu kategorija biti 77kg ali bez unošenja sranja u tijelo bit će to lošiji borac nego sada. Volio bi ga vidjeti sa Dustinom.
Svensson
2020-11-15T12:27:06Z

Pozz

Pogledaj vaganje. Meni djeluje dosta manji od Poljaka. Frame mu je cisti srednjaski.
Pozdrav

neznam gdje to vidiš osim šta je Narkun dosta masniji. Narkun je skroz drugačija građa, tip je endomorph.

Ono što te vara je širina bokova. Erslan ko mesomorph ima uže bokove i struk.
Mark1988
2020-11-15T12:30:36Z

Pozz

Pozdrav

neznam gdje to vidiš osim šta je Narkun dosta masniji. Narkun je skroz drugačija građa, tip je endomorph.

Ono što te vara je širina bokova. Erslan ko mesomorph ima uže bokove i struk.

A moguce. Kako god zelim mu srecu u nastavku karijere
Svensson
2020-11-15T12:40:04Z
Originally Posted by: GSP 

Zamislite Soldića pored Coste, Romera i Withakera:)18 Taman kad se očisti će mu kategorija biti 77kg ali bez unošenja sranja u tijelo bit će to lošiji borac nego sada. Volio bi ga vidjeti sa Dustinom.

kakav Dustin on je bivši -66 borac koji se digo u -70

Soldić kad počisti i bez infuzije će morat bit na 84-5 kg max i skidat u 77

ima zanimljivih matchupova za njega Emeev,Jingliang, Matthews, Salikhov, Neal , Luque, pa onaj Kosketov krvnik Tony Martin:)18

to su borbe koje bi pokazale gdje zapravo stoji
Mark1988
2020-11-15T13:05:40Z

ima zanimljivih matchupova za njega Emeev,Jingliang, Matthews, Salikhov, Neal , Luque, pa onaj Kosketov krvnik Tony Martin:)18

Na kraju krajeva covjek ima 100000 € po borbi. Nema puno boraca u Ufcu vise. Da je pametan ne bi isao nikako u Ufc. Ko jebe Ufc i Danu White. Ako to izgubi koju borbu odbavit ce ga ko staru krpu.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-11-15T13:20:17Z

Na kraju krajeva covjek ima 100000 € po borbi. Nema puno boraca u Ufcu vise. Da je pametan ne bi isao nikako u Ufc. Ko jebe Ufc i Danu White. Ako to izgubi koju borbu odbavit ce ga ko staru krpu.

Od kud ti to da zaradjuje 100000 tisuća, citao gdje ljudi pisu kako zaradjuje 30 tisuća, pa onda neko napise da zaradjuje 50, pa 80, eto ti dosao do 100, na kraju ce biti milion, neznam od kud vama ti podaci koliko on zaradjuje 🙂
Mark1988
2020-11-15T13:32:12Z
Originally Posted by: JDS 

Od kud ti to da zaradjuje 100000 tisuća, citao gdje ljudi pisu kako zaradjuje 30 tisuća, pa onda neko napise da zaradjuje 50, pa 80, eto ti dosao do 100, na kraju ce biti milion, neznam od kud vama ti podaci koliko on zaradjuje :)

Ajmo rec insajderske informacije :)

Svensson
2020-11-15T13:51:55Z
za 100k po meču mu je bolje ostati u KSW-u

dr jupidu
2020-11-15T13:56:34Z

da..baš ima noge debele.....

erslan je jon jones naopako

ma kakvi erslan malen

fizikala je sve uredu

narun ga je pogodio i to je to

sjećam se kad je narkun ispalio na živce kad ga je reljić dobio tijesno na bodove

odma sam vidio tu želju za uspjehom i svaka čast