ne vidim hate u svojim postovima, niti sam ga optuzio da se pika, niti sam govorio da je prljavi cheater, niti koristim neke izraze tipa kozojeb etc. problem je sto moje postove citate sa biasom da ja ne mogu nista dobro napisati o njemu pa automatski SVE gledate kao hate.
cinjenica je da su mu protivnici do UFCa bili pocetnici dok je on vec imao score od 15-0, cinjenica je da od svih tih navedenih kandidata za GOAT ima najmanje UFC borbi, najmanje ufc-pobjeda, najmanje top10 pobjeda i najmanje obrana, kakav tu jebeni hate vidis??? to su cinjenice i GOAT se valjda odreduje kroz tangible argumente kao wins i defenses a ne intagible bullshit tipa "on je mashina" ili "ima najljepse oci u UFCu".
preporucio bi da mu dobro progledas protivnike koje je imao prije UFCa, i medu tih posljednih 9 koje si naveo su Horcher, Healy i Iaquinta, ali to je opet hate naravno.
Vec sam rekao, Khabib, Jones, i GSP su jedini koji zaslužuju, i sve ovisi kakve tko kriterije ima.
Khabib je neporazen i najdominantnij, Jones ima afere s dopingom, a GSP nije neporažen(iako je revansirao).
Premalo obrana da, slažem se, al nije bas da ime neke konkurencije za tu tituli osim gore spomenute dvojice.
A sto se hejta tiče., pa evo jbmu sad spominjes njegove borbe po brdima koje nisu nikome bitne. Fin scor, al kao sto nije bitan, tako ne vidim ni razlog zasto bi mu tu nesto umanjivali!?? Ajmo radije pogledati ovih 13-0 u UFC-u:
Dakle, prvih 5 borbi je sasvim ok, i koliko vidim svi su bili u nekom dobrom nizu. Onda dolazi prvo poznato ime, Anjos! Da sad ne duzim previse, reci su samo da su Anjos, Barboza, Johnson, Conor, Poirier, Gaethje...sama elita LW, i nesto najbolje sto ta kategorija ima, a Khabib ih je redom amaterima učinio. Kad tako vrh jedne kategorije posramiš, a pritom imas neporažen scor od 29-0, onda definitivno zaslužujes svoje mjesto među GOAT konkurencijom!
Žao mi je sto nije došlo do borbe s Fergusonom, revansa s Conorom, sto nema boljih hrvača u LW...al Kebab je svoj posao odlično odradio i nema mu se šta oduzeti.