bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-10-27T10:45:22Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Pa da, lijek, tako dugo dok ameri ne vele da je doping. A ameri napucani ko zveri isto. Preworkouti su im puni svega, a kamo još ostale fine stvari.

https://vitamincic.com/d...l-dhea-25-mg-60-tablete/ 

WADA nije američka organizacija, već međunarodna sa sjedištem u Kanadi.

https://dopinglinkki.fi/...ydroepiandrosterone-dhea 

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-27T11:32:04Z
Originally Posted by: bero 

Pa da, lijek, tako dugo dok ameri ne vele da je doping. A ameri napucani ko zveri isto. Preworkouti su im puni svega, a kamo još ostale fine stvari.

Je li znate sa koliko kg Conor okolo šeta i koliko skida za borbe? Nije dio teme, ali volio bih to znati, ako imate informaciju.
Mir Vama.

bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-10-27T11:36:18Z
Originally Posted by: Mate 

Je li znate sa koliko kg Conor okolo šeta i koliko skida za borbe? Nije dio teme, ali volio bih to znati, ako imate informaciju.
Mir Vama.

negdje sam pročitao da zna doseć i do 80 kg.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
DjomlaKS
2020-10-27T13:22:19Z
Originally Posted by: JDS 

Pa da ali o tome se i radi da su prije USADE vjerovatno svi uzimali, ali od dolaska USADE je brdo boraca iz vrha vidno palo, npr Barao,Hendricks, Cain, Santos itd itd, ocito da su se prestali dopingirati sto je utjecalo na njihove izvedbe, dok je Jones nastavio i odlučio je radije padati na doping nego da mu izvedbe budu slabije kao ovima, vec prvu borbu nakon USADE je bio neprepoznatljiv protiv OSP-a, nakon toga ocito nije bio zadovoljan sa sobom, i sljedeću borbu koju je trebao imati sa DC-om je radije ponovno uzimao i pao je na iste supstance na koje je pao i Lesnar, nakon suspenzije su ugovorili novu borbu koju su odradili ali nakon borbe su borbu poništili jer je ponovno pao, inace samo zadnje 2 borbe nakon USADE mu se nisu pojavljivali oni pikogrami i gle cuda odmah podjeljene i sumnjive odluke sudaca. Evo recimo kad se o nekim borcima poput Caina, Hendricksa priča svi kazu sjebala ih USADA bili su prije nedopingirani iako nikada nisu pali na nista ali je ocito po izvedbama, a za Jonesa koji je dokazani varalica svi ga brane i kazu pa svi su na dopingu, ispada da je bolje bilo i Cainu, Hendricksu i ostalima da su nastavili dopingirati i razvaljivati protivnike kao prije, i nakon sto prodaju kroz protivnika pasti na doping, odslužiti suspenziju, pa ponovno tako, nego da budu onako ni sjena sebe.

Ovo si čak jako dobro opisao.
Po mom mišljenju najveca Jonova pobjeda je bila u drugom meču s DC-om, i sama činjenica da je upravo tu pao na testu te par mjeseci prije također pao zbog te borbe, postavlja određena pitanja na njegovu karijeru.
I opet ponavljam, sve je do pojedinaca, tj. kako tko gleda na "varanje".

Ako cemo bas detaljnije, DC je jedan od najvećih ikad, i sad ispada da ge Jones nije ni mogao pobijediti bez kure, s obzirom da je odlučio toliko riskirat. A ako ti je kura toliko potrebna, onda je GOAT u tvom slučaju jako upitan.

Čak i ako su svi pod dopingom, opet ispada da je Jonu i sličnima potrebna puno veca doza, koja je zabranjena!
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-27T13:33:26Z

Originally Posted by: Mate 

Mir Vama.

negdje sam pročitao da zna doseć i do 80 kg.

Puno hvala.

Mir Vama.

balkanbomber
2020-10-27T13:35:11Z
jones se bas napalio na to GOAT, osim GSPa koji je pojas branio 9 puta, otisao u penziju, vratio se i pobijedio pojas u MW, moze i Mighty Mouse da se gura medu njih posto ima 10 ili 11 obrana pojasa i sad pobijedio ONE turnir, ali njega se cesto ignorira posto je metar i zilet.
On je čovjek jako dobar momak!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-10-27T14:47:38Z
Originally Posted by: balkanbomber 

jones se bas napalio na to GOAT, osim GSPa koji je pojas branio 9 puta, otisao u penziju, vratio se i pobijedio pojas u MW, moze i Mighty Mouse da se gura medu njih posto ima 10 ili 11 obrana pojasa i sad pobijedio ONE turnir, ali njega se cesto ignorira posto je metar i zilet.

Da bas glupo sto DJ-a ne spominju, 11 obrana titule, cak i ono kad je izgubio je bila po meni najveća kradja u borbi za titulu, nisam mogao vjerovati kad su Cejudu digli ruku, cak se i on iznenadio i komentatori i svi, realno nema kompletnijeg borca od njega, i zanimljivo dok je bio u UFC-u stavljali su ga u te rasprave, i mnogi su govorili da je bas on najbolji i najkomletniji, a sad nista
DjomlaKS
2020-10-27T15:42:10Z
DJ i bez te krađe ima 2 poraza i to ga izbacuje iz konkurencije. Al također ga jebe i nepopularnost kod publike o UFCa.
GSP ima 2 poraza koja je revansirao, puno obrana i neokaljanu karijeru.
Khabib je neporažen, najdominantnij, al najmanje obrana i borbi u UFC-u.
Jones najviše obrana, impresivna al ujedno i najviše okaljana karijera.

E sad, tko je pravi GOAT? 😃
balkanbomber
2020-10-27T16:04:49Z

Da bas glupo sto DJ-a ne spominju, 11 obrana titule, cak i ono kad je izgubio je bila po meni najveća kradja u borbi za titulu, nisam mogao vjerovati kad su Cejudu digli ruku, cak se i on iznenadio i komentatori i svi, realno nema kompletnijeg borca od njega, i zanimljivo dok je bio u UFC-u stavljali su ga u te rasprave, i mnogi su govorili da je bas on najbolji i najkomletniji, a sad nista

onaj njegov german suplex+ flying armbar je nesto najljepse sto sam ikada vidio u MMA-u

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-10-27T16:19:55Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

DJ i bez te krađe ima 2 poraza i to ga izbacuje iz konkurencije. Al također ga jebe i nepopularnost kod publike o UFCa.

E sad, tko je pravi GOAT? :D

Istina da ima ta 2 poraza, ali uzmi u obzir da to nije bila njegova kategorija, Cruz je izgledao za 2 kategorije veci od njega, to bi bilo slicno kao da je GSP izgubio od Rocholda i Silve. A ko je pravi GOAT i tako ionako svako ima neko svoje mišljenje, tesko je to pravilno odrediti, kad ih vise ima neke argumente za najboljeg.
cayman
2020-10-27T16:33:42Z
Meni je GOAT GSP jer su njega oteli svemirci tako da nema samo ovozemaljskog, već i kozmičkog iskustva
balkanbomber
2020-10-27T16:39:51Z

E sad, tko je pravi GOAT? :D

mislim da nekoliko poraza ne znaci nista, i najveci u boxu nisu neporazeni, to je dio prave karijere.

kod Kebe nije samo broj obrana nego i opcenito broj borbi u UFCu, bez hejta ali kad pogledate njegova posljedna 5 protivnika do UFCa cete naci ove resultate njihovih borbi do Kebe, i da istaknem, kabib tad nije bio pocetnik nego je u ufc usao sa 16 borbi i samo dvije godine prije tog ufc debija je osvojio zlato na svjetskom prvenstvu u sambu, znaci jako iskusan mma borac i sambas ide na ove protivnike:

12. borba protivnikov score je 0-2
13. borba score 1-1
14. borba 4-3
15. borba 0-0
16. borba 32-21

sa takvim protivnicima prije ufc-a, a u ufc manje top 10 pobjeda od svih spomenutih za goat naslov i samo 3 obrane ne mozes postati goat, tu nula kod poraza ne znaci nista. ajde da je dosao iz nege jake promocije i tam bio visestruki sampion onda bi se mogli svadati, ali sa ovim resumeom ne.

abdulmanap je jako pametno i oprezno vodio karijeru svog sina, svaka cast, ali za mene je pre oprezno i ziheraski da bi ga nakon 3 obrane mogli zvati GOAT.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-10-27T17:21:30Z
Ma to top 10 top 5 u UFC-u, pa Keba je najdominantniji bio bas protiv te elite koji su bili top 3, Conora, Poriera i Geathjea je toliko dominantno pobjedio da je to strašno, prvo ih nadboksao pa podavio ko zeceve, a i nije dobio priliku za titulu nakon 3 - 4 borbe kao Jones, GSP, ili Silva nakon samo jedne, nego je morao 10 puta pobjediti, da je dobio kao ovi i on je mogao imati sada 10-setak obrana titule, mogli su mu ladno dati nakon Dos Anjosa koji je imao 5 uzastopnih pobjeda tada, i sigurno bi rjesio Petisa, i uzeti titulu, jos brutalnije bi ga rjesio nego sto ga je bas isti taj Dos Anjos rjesio, a i ovo sad seciranje njegovih protivnika prije UFC je nepotrebno i nista ne znači, kao da su Jones, Cain Stipe i 90 % UFC boraca pobjedjivali neke borce prije UFC-a, niko ni ne gleda sa kim su se to prije UFC-a borili jer je totalno nebitno, evo npr Rakicevi protivnici prije 0-0, 0-0, 0-0, 2-18, 0-3, samo zadnja 3 pozitivan score, ali koga to briga bitno koga sad pobjedjuje.
balkanbomber
2020-10-27T17:54:23Z

Ma to top 10 top 5 u UFC-u, pa Keba je najdominantniji bio bas protiv te elite koji su bili top 3, Conora, Poriera i Geathjea je toliko dominantno pobjedio da je to strašno, prvo ih nadboksao pa podavio ko zeceve, a i nije dobio priliku za titulu nakon 3 - 4 borbe kao Jones, GSP, ili Silva nakon samo jedne, nego je morao 10 puta pobjediti, da je dobio kao ovi i on je mogao imati sada 10-setak obrana titule, mogli su mu ladno dati nakon Dos Anjosa koji je imao 5 uzastopnih pobjeda tada, i sigurno bi rjesio Petisa, i uzeti titulu, jos brutalnije bi ga rjesio nego sto ga je bas isti taj Dos Anjos rjesio, a i ovo sad seciranje njegovih protivnika prije UFC je nepotrebno i nista ne znači, kao da su Jones, Cain Stipe i 90 % UFC boraca pobjedjivali neke borce prije UFC-a, niko ni ne gleda sa kim su se to prije UFC-a borili jer je totalno nebitno, evo npr Rakicevi protivnici prije 0-0, 0-0, 0-0, 2-18, 0-3, samo zadnja 3 pozitivan score, ali koga to briga bitno koga sad pobjedjuje.

a jb ga ti, pa nije istina, jones je imao 7 borbi u UFCu prije napada na pojas. GSP je isao poslje 2 na pojas ali je dosau u UFC kao sampion druge organizacije i samo mu pogledaj resume prije ufc, na spisku ima karo parisyan, menjivar i bruckman. A Silva je dosao kao pride veteran i prvak cage raga sa 3 obrane ww titule.

kabib bi vjerovatno dosao i ranije do titule da nije imao ozlijede i bio neaktivan, za to nitko nista ne moze ali je utjecalo na njegov title run posto ni sam nije bio siguran dali da nastavi karijeru ili ne u to vrijeme.

za rakica nemam komentara posto on ne spada u raspravu za GOATA tako da stvarno nije vazno sto je radio prije UFCa. Keba se prije ufc-a borio na maloj sceni i protiv slabih protivnika, onda dosao i odradio 13 odlicni borbi i na vrhuncu otisao u penziju. sad, niti mu je karijera prije ufc-a argument za goat, niti ima najvise ufc-borbi, niti je na najvecem ufc-win-streaku ever, niti ima najvise top10 pobjeda ever, niti ima najvise obrana ever. ima 13 pobjeda i 3 dominante obrane i to je to. super resume i to je to, not more not less.

DjomlaKS
2020-10-27T18:23:56Z
Jbg sad Bomberu, ti i kad zelis napisat post o Kebi bez hejta, opet taj hejt prevlada :D

Kažeš pogledajte njegov UFC početak i protivnike, a ja radije kazem pogledaj njegove zadnje 8-9 borbi, točnije od 2013-e. Nisu njega mazili za protivnicima, al jedino je mana ono sto smo neki dan zaključili., da LW nema kvalitetnih hrvača koji bi pružili dobar meč.

Kebabu je najveća mana sto je ružan ko majmun s onom bradom i frizurom, te njegova dominacija kojom on sve svoje protivnike učini pravim amaterima. Kad se sjetim sta se sve pisalo o Anjosu, Poirieru, Gaethjeu kao jebenoj sili.. .al kad degestanski stroj prijeđe preko njih, onda su odjednom prosječni, ili čak bezveznjaci.

Također i ovaj machizam u MMA je teška glupost. Nije Khabib pizda jer ne ide u vecu kategoriju, nego je itekako pametan i zbog tog se o njemu sad raspravlja u GOAT smislu.
A jedan Max Holloway je za mene teski luzer jer je prihvatio meč s prvakom iznad par dana prije borbe, iako se radi o vrhunskom borcu. Narod takve neće pamtiti, kao sto se i Bj Penn često omalovažava jer je lose karijeru vodio.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-10-27T19:17:42Z

a jb ga ti, pa nije istina, jones je imao 7 borbi u UFCu prije napada na pojas. GSP je isao poslje 2 na pojas ali je dosau u UFC kao sampion druge organizacije i samo mu pogledaj resume prije ufc, na spisku ima karo parisyan, menjivar i bruckman. A Silva je dosao kao pride veteran i prvak cage raga sa 3 obrane ww titule.

kabib bi vjerovatno dosao i ranije do titule da nije imao ozlijede i bio neaktivan, za to nitko nista ne moze ali je utjecalo na njegov title run posto ni sam nije bio siguran dali da nastavi karijeru ili ne u to vrijeme.

za rakica nemam komentara posto on ne spada u raspravu za GOATA tako da stvarno nije vazno sto je radio prije UFCa. Keba se prije ufc-a borio na maloj sceni i protiv slabih protivnika, onda dosao i odradio 13 odlicni borbi i na vrhuncu otisao u penziju. sad, niti mu je karijera prije ufc-a argument za goat, niti ima najvise ufc-borbi, niti je na najvecem ufc-win-streaku ever, niti ima najvise top10 pobjeda ever, niti ima najvise obrana ever. ima 13 pobjeda i 3 dominante obrane i to je to. super resume i to je to, not more not less.

Ok znači Jones je imao 3 više a za GSP-a sam cak napisao da je imao više borbi prije borbe za titulu nego sto je stvarno imao, stvarno sam mislio da je ima više, kad ono samo 2, ali dobro nebitno, necu više sa tobom o Khabibu, nema smisla mozemo do sutra, u pravu si sve i to je.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-27T19:35:18Z

Jbg sad Bomberu, ti i kad zelis napisat post o Kebi bez hejta, opet taj hejt prevlada :D

Kažeš pogledajte njegov UFC početak i protivnike, a ja radije kazem pogledaj njegove zadnje 8-9 borbi, točnije od 2013-e. Nisu njega mazili za protivnicima, al jedino je mana ono sto smo neki dan zaključili., da LW nema kvalitetnih hrvača koji bi pružili dobar meč.

Kebabu je najveća mana sto je ružan ko majmun s onom bradom i frizurom, te njegova dominacija kojom on sve svoje protivnike učini pravim amaterima. Kad se sjetim sta se sve pisalo o Anjosu, Poirieru, Gaethjeu kao jebenoj sili.. .al kad degestanski stroj prijeđe preko njih, onda su odjednom prosječni, ili čak bezveznjaci.

Također i ovaj machizam u MMA je teška glupost. Nije Khabib pizda jer ne ide u vecu kategoriju, nego je itekako pametan i zbog tog se o njemu sad raspravlja u GOAT smislu.
A jedan Max Holloway je za mene teski luzer jer je prihvatio meč s prvakom iznad par dana prije borbe, iako se radi o vrhunskom borcu. Narod takve neće pamtiti, kao sto se i Bj Penn često omalovažava jer je lose karijeru vodio.

Znate li možda kako se mijenja naslov neke teme?
Mir Vama.

balkanbomber
2020-10-27T19:55:12Z

ne vidim hate u svojim postovima, niti sam ga optuzio da se pika, niti sam govorio da je prljavi cheater, niti koristim neke izraze tipa kozojeb etc. problem je sto moje postove citate sa biasom da ja ne mogu nista dobro napisati o njemu pa automatski SVE gledate kao hate.

cinjenica je da su mu protivnici do UFCa bili pocetnici dok je on vec imao score od 15-0, cinjenica je da od svih tih navedenih kandidata za GOAT ima najmanje UFC borbi, najmanje ufc-pobjeda, najmanje top10 pobjeda i najmanje obrana, kakav tu jebeni hate vidis??? to su cinjenice i GOAT se valjda odreduje kroz tangible argumente kao wins i defenses a ne intagible bullshit tipa "on je mashina" ili "ima najljepse oci u UFCu".

preporucio bi da mu dobro progledas protivnike koje je imao prije UFCa, i medu tih posljednih 9 koje si naveo su Horcher, Healy i Iaquinta, ali to je opet hate naravno.

balkanbomber
2020-10-27T20:02:53Z

Ok znači Jones je imao 3 više a za GSP-a sam cak napisao da je imao više borbi prije borbe za titulu nego sto je stvarno imao, stvarno sam mislio da je ima više, kad ono samo 2, ali dobro nebitno, necu više sa tobom o Khabibu, nema smisla mozemo do sutra, u pravu si sve i to je.

ja sam skoro uvijek tu a i uvijek spreman argumentirati protiv kabiba pa mozemo nastaviti kad tad :)24
DjomlaKS
2020-10-27T22:53:08Z

ne vidim hate u svojim postovima, niti sam ga optuzio da se pika, niti sam govorio da je prljavi cheater, niti koristim neke izraze tipa kozojeb etc. problem je sto moje postove citate sa biasom da ja ne mogu nista dobro napisati o njemu pa automatski SVE gledate kao hate.

cinjenica je da su mu protivnici do UFCa bili pocetnici dok je on vec imao score od 15-0, cinjenica je da od svih tih navedenih kandidata za GOAT ima najmanje UFC borbi, najmanje ufc-pobjeda, najmanje top10 pobjeda i najmanje obrana, kakav tu jebeni hate vidis??? to su cinjenice i GOAT se valjda odreduje kroz tangible argumente kao wins i defenses a ne intagible bullshit tipa "on je mashina" ili "ima najljepse oci u UFCu".

preporucio bi da mu dobro progledas protivnike koje je imao prije UFCa, i medu tih posljednih 9 koje si naveo su Horcher, Healy i Iaquinta, ali to je opet hate naravno.

Vec sam rekao, Khabib, Jones, i GSP su jedini koji zaslužuju, i sve ovisi kakve tko kriterije ima.
Khabib je neporazen i najdominantnij, Jones ima afere s dopingom, a GSP nije neporažen(iako je revansirao).
Premalo obrana da, slažem se, al nije bas da ime neke konkurencije za tu tituli osim gore spomenute dvojice.

A sto se hejta tiče., pa evo jbmu sad spominjes njegove borbe po brdima koje nisu nikome bitne. Fin scor, al kao sto nije bitan, tako ne vidim ni razlog zasto bi mu tu nesto umanjivali!?? Ajmo radije pogledati ovih 13-0 u UFC-u:
Dakle, prvih 5 borbi je sasvim ok, i koliko vidim svi su bili u nekom dobrom nizu. Onda dolazi prvo poznato ime, Anjos! Da sad ne duzim previse, reci su samo da su Anjos, Barboza, Johnson, Conor, Poirier, Gaethje...sama elita LW, i nesto najbolje sto ta kategorija ima, a Khabib ih je redom amaterima učinio. Kad tako vrh jedne kategorije posramiš, a pritom imas neporažen scor od 29-0, onda definitivno zaslužujes svoje mjesto među GOAT konkurencijom!

Žao mi je sto nije došlo do borbe s Fergusonom, revansa s Conorom, sto nema boljih hrvača u LW...al Kebab je svoj posao odlično odradio i nema mu se šta oduzeti.

Users browsing this topic