Kamatar87
2020-09-23T05:26:53Z
Flash Forum, Yas Island, Abu Dhabi, United Arab Emirates

Prijenos na gol.hr 27.09.2020 od 04:00h.

MAIN CARD
Israel Adesanya vs. Paulo Costa
Dominick Reyes vs. Jan Blachowicz
Kai Kara France vs. Brandon Royval
Ketlen Vieira vs. Sijara Eubanks
Hakeem Dawodu vs. Zubaira Tukhugov

UNDERCARD
Diego Sanchez vs. Jake Matthews
Brad Riddell vs. Alex da Silva Coelho
William Knight vs. Aleksa Camur
Juan Espino vs. Jeff Hughes
Shane Young vs. Nate Landwehr

Sponsor
Kamatar87
2020-09-23T05:29:18Z
Moj pick su Costa i Reyes.

Iako tehnicki inferiorniji, mislim da ce Costa na presing uhvatiti neki nokaut unutar prve dvije runde.

A Reyes mislim da je kompletniji borac od Jana i da ce ga dobiti na odluku, iako bi mi bilo drago da Jan dobije.
The Last Emperor
2020-09-23T07:33:36Z
Pogledao sam jucer opet borbu Costa - Romero i ja sam je cak bodovao tijesno 2-1 za Romera. Costa je bio odlican sve do sredine druge runde kad je ocito poceo usporavati. Mislim da on nece pobjediti Adesanyu, tj ima sanse prvu rundu, mozda i drugu za nekakav nokaut, ali male mu sanse dajem. Adesanya je vrlo pokretljiv na nogama, ako uspije izbjeci Costine bombe u prvom dijelu borbe mislim da cenovo biti relativno jednostavna pobjeda za njega.
Ivan CRO Cop
2020-09-23T07:59:29Z
Prognoziram da ce ga Israel nokautirat iz kontre lagano

Za brata poljaka navijam pa sto bog da i sreca junacka 💪🏻
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Svensson
2020-09-23T10:16:47Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

pa sto bog da i sreca junacka 💪🏻

ovo nekako uvijek govore gubitaši :)12

Blachowicz je za ovaj meč morao mijenjati svoj klasični režim da grabi naprijed bez dobrog lateralnog kretanja inače će završiti ko protiv Santosa
thelovacluka
2020-09-23T10:23:08Z
Nema costa kardio za 5 rundi, a adesanja je dosta pametan i tehničar da izbjegava rundu/dvije. TKO bi mogao biti oko 3.-4. runde....

Reyes je zajeban, i dobro se kreće, brz. A brat poljak je ko ovaj bisping, nije spektakularan, al ima volju 😃 pitaj boga kaj bude s tim...

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Seded
2020-09-23T12:26:29Z
Originally Posted by: Kamatar87 

Moj pick su Costa i Reyes.

Iako tehnicki inferiorniji, mislim da ce Costa na presing uhvatiti neki nokaut unutar prve dvije runde.

A Reyes mislim da je kompletniji borac od Jana i da ce ga dobiti na odluku, iako bi mi bilo drago da Jan dobije.

Slažem se za Costu. Imam osjećaj da će nokautirati Adesanyu. Adesanya je tehnički na drugom nivou, ali ovaj udara kao bik, a Izzy tu i tamo zakasni u otklonima... mislim da će ga ovaj tu pomesti.

Reyes bi trebao dobiti Jana. Čvrst je, gura naprijed, ne boji se, ništa posebno tehnički ni gore ni dolje, ali je uporan i ne odustaje. Teško vidim Jana kako ga nokautira, a na pet rundi će Reyes više napraviti za odluku.

"It's not checkmate. The king has one more move."
Ivan CRO Cop
2020-09-23T12:58:37Z
Originally Posted by: Svensson 

Blachowicz je za ovaj meč morao mijenjati svoj klasični režim da grabi naprijed bez dobrog lateralnog kretanja inače će završiti ko protiv Santosa

To je geslo Bana Jelačića, on nije bio gubitnik 😉
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Svensson
2020-09-23T21:43:15Z

Originally Posted by: Svensson 

To je geslo Bana Jelačića, on nije bio gubitnik 😉

pa dalo bi se i o tome diskutirati :)18 al to je već za neke druge teme koje ne obilazim

Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-24T09:48:49Z
Adesanya ovo dobiva nokautom u 3. rundi.

Mir Vama.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-09-24T12:35:40Z
Mislim da ce Adesanya ovo lagano dobiti, puno je bolji tehnički i puno bolji cardio. Reyes ce isto dobiti, mislim da ce nokautirati Jana, a i ako ode na odluku ce isto pobjediti, puno ce više napraviti za pobjedu.
nofrx
2020-09-24T13:57:04Z
Costa i Blachowicz
KW CHAMPION
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-25T08:33:03Z
Volio bih da Blazkowitcz ovo uzme, ali jako teško, Reyes je objektivno gledajući prema dosta njih dobio Jonesa, a to puno govori, iako ovaj Jones kad ga se skinulo sa turinabola nije ni približno onako dominantan kako je bio, da konkurencija je vjerojatno dosta jača, ali ima tu i pada u fizikalijama i psihički bez roida (primjeri TRT Belfort, TRT Silva, TRT Henderson, Fedor kad je do 2006 bio na meldononu, Mirko vjerojatno, Nogueira sa prijelazom iz PRIDE FC-a u UFC, iako je Nogueira preživio dosta bombi, Ubereem - Econoreem) itd itd.

Mir Vama.
DjomlaKS
2020-09-25T15:47:58Z
Ja sa Blachowiczom nisam nimalo impresioniran. Prosle godine je jednom nokautiran, jednom nokautirao, te jednom jako tijesno protiv olinjalog srednjaša. Nije mi to materijal za prvaka, te se nadam da ce Reyes pobijediti i navuci Jonesa na revans.
Opcenito mi je ova borba pokazatelj koliko je u qrcu LHW. Sve neki one Punch nokauteri, od kojih se nitko ne ističe dominacijom. Usporedbe radi, jos jučer su tu bila dva prvaka, jedan najbolji borac u povijesti a drugi jedan od najboljih ikad, koji bi uzimali dušu svojim protivnicima prije nego ih završe! Onda Rumble, najstrašnij LHW nokauter ikad koji je doslovce ubijao konkurenciju u kavezu. Pa Gusta, strašan borac koji je kvalitetom jedini mogao parirat ovom trojcu, te dosta iznad ostatka kategorije...
Legendarna nedodirljiva četvorka koja nije nikad bila ni u jednoj kategoriji! A ne ove splačine sada.
DjomlaKS
2020-09-25T15:54:55Z
Adesanya-Costa je borba kakva se dugo vec nije vidjela, i iskreno ne znam tko mi je favorit. Na prvu definitivno Costa jer je tenk, al opet ne napravi li nesto bitno u prve dvije runde, kansije je gotov.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-25T16:33:29Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Ja sa Blachowiczom nisam nimalo impresioniran. Prosle godine je jednom nokautiran, jednom nokautirao, te jednom jako tijesno protiv olinjalog srednjaša. Nije mi to materijal za prvaka, te se nadam da ce Reyes pobijediti i navuci Jonesa na revans.
Opcenito mi je ova borba pokazatelj koliko je u qrcu LHW. Sve neki one Punch nokauteri, od kojih se nitko ne ističe dominacijom. Usporedbe radi, jos jučer su tu bila dva prvaka, jedan najbolji borac u povijesti a drugi jedan od najboljih ikad, koji bi uzimali dušu svojim protivnicima prije nego ih završe! Onda Rumble, najstrašnij LHW nokauter ikad koji je doslovce ubijao konkurenciju u kavezu. Pa Gusta, strašan borac koji je kvalitetom jedini mogao parirat ovom trojcu, te dosta iznad ostatka kategorije...
Legendarna nedodirljiva četvorka koja nije nikad bila ni u jednoj kategoriji! A ne ove splačine sada.

Pa zar nije Gustafsson počeo gubiti u poluteškoj pa je zato pobjegao u tešku, mislim od onoga smitha.

Mir Vama.
karl anal
2020-09-25T22:12:23Z
mislim da adesanya ne može izdržat 3 runde pritiska koje je paolo spreman prunžit, ako jeste uzima ali sam 99% siguran da ne može

popušite mi kurac svi
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-09-26T00:32:40Z
Originally Posted by: Mate 

Originally Posted by: DjomlaKS 

Pa zar nije Gustafsson počeo gubiti u poluteškoj pa je zato pobjegao u tešku, mislim od onoga smitha.

Mir Vama.

Je "pobjegao" je u tesku i zavrsen nikada lakše u karijeri od borca koji ima 44 godine
Kamatar87
2020-09-26T07:33:55Z
Uvukao se Costa Izziju u glavu hehehe...
Izzy je strasan borac ali mislim da je ocekivao da ce ovaj roknut negdje putem do borbe na nekom juice testu ili da nece doc na 185.

Nakon vaganja i face offa sam siguran da ce ga slomit Costa.
Seded
2020-09-26T07:58:22Z
Ja nekako sve više šanse dajem Blahowiczu protiv Reyesa. Slušao sam malo ovome intervjue pa priča kako nije imao dovoljno vremena za spremiti se, bla bla... ne mora ništa značiti, ali dobio sam dojam kao da si već gradi safety net u slučaju poraza. Ajmo Blaško! :)20
"It's not checkmate. The king has one more move."