Cro_147
  • Cro_147
  • Advanced Member Topic Starter
2020-07-13T12:18:37Z
Ugovor je potpisan na više borbi, a prva borba bi mogla biti krajem 8 mj.
Sponsor
DugoVecCitam
2020-07-13T14:35:40Z
Zelim mu svako dobro, ali nece se dobro provesti.
DRAGI PRIJATELJI...
dr jupidu
2020-07-13T15:52:37Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Nisam impresioniran s njegova zadnja 2 meča.......(novinari jesu npr...a ja nisam npr,možda sam goranu postavio uvijek ljestvicu visoko ops)
Za mene bi u ovaj stadij karijere ja išao kao hw na njegovom mjestu
No nemam potpun uvid šta mu paše šta nepaše kao hw................................

No drago mi je čuti i da ni on nije impresioniran s svoja zadnja 2 meča u kojima je pobjedio......to je dobar znak....kaže da dosta radi na kretanjima i detaljima i nije još pokazao sve otkako trenira u zagrebu ....
Nadam se da će pokazat u ACA..............
Šteta za koronu..sad bi bio u ufc-u:)10
Jedva čekam mečeve...............................ipak je ACA ponudio izgleda više novca neg ksw..i to je to

Sretno Goranu

Cro_147
  • Cro_147
2020-07-13T19:24:56Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

Nisam impresioniran s njegova zadnja 2 meča.......(novinari jesu npr...a ja nisam npr,možda sam goranu postavio uvijek ljestvicu visoko ops)
Za mene bi u ovaj stadij karijere ja išao kao hw na njegovom mjestu
No nemam potpun uvid šta mu paše šta nepaše kao hw................................

No drago mi je čuti i da ni on nije impresioniran s svoja zadnja 2 meča u kojima je pobjedio......to je dobar znak....kaže da dosta radi na kretanjima i detaljima i nije još pokazao sve otkako trenira u zagrebu ....
Nadam se da će pokazat u ACA..............
Šteta za koronu..sad bi bio u ufc-u:)10
Jedva čekam mečeve...............................ipak je ACA ponudio izgleda više novca neg ksw..i to je to

Sretno Goranu

Da šteta za ufc, trebao se boriti sa onim Philipsom, s kojim se i Duško trebao boriti :D

Cro_147
  • Cro_147
2020-07-13T19:26:58Z
Šta mislite jel moze goran dobit poziv ufc-a ako u aca nanize 2,3 pobjede (znam da ce to biti tesko ali vjerujem u njega)?
dr jupidu
2020-07-13T19:42:00Z
Originally Posted by: Cro_147 

Šta mislite jel moze goran dobit poziv ufc-a ako u aca nanize 2,3 pobjede (znam da ce to biti tesko ali vjerujem u njega)?

naravno

al za njega je dobro što je legitimni crni bjj pojas tako da očekujem da može bit trener bilo gdje u svijetu gdje se ok plaća...

a sad je na njemu da kad je 100 % posvećen mma i skužio šta kod njegovog stila pali...da sprovede u djelo

kao i što svak koji je ovisa o sportu skuži vježbe koje najbolje pašu njegovom tjelu..goran je skužio slično u mma i ta je njemu najbolje

sigurno ne bacanje protivnika i insistiranje na parter jer mu to njegova gradja ne dozvoljava..al kretanje..duge ruke i stojka potpomognuta zahvatima to je skkužio da bi moglo proć

vjerojatno zbog toga insistira na do 84 da bude duži na rukama

kao hw je za mene ubojitiji no nije zanimljiv jer teškaše lovi na zahvate

hm:)26

a zamislite..zanimljivost se cjeni kod poslodavaca:)
Cro_147
  • Cro_147
2020-07-13T20:53:14Z

naravno

al za njega je dobro što je legitimni crni bjj pojas tako da očekujem da može bit trener bilo gdje u svijetu gdje se ok plaća...

a sad je na njemu da kad je 100 % posvećen mma i skužio šta kod njegovog stila pali...da sprovede u djelo

kao i što svak koji je ovisa o sportu skuži vježbe koje najbolje pašu njegovom tjelu..goran je skužio slično u mma i ta je njemu najbolje

sigurno ne bacanje protivnika i insistiranje na parter jer mu to njegova gradja ne dozvoljava..al kretanje..duge ruke i stojka potpomognuta zahvatima to je skkužio da bi moglo proć

Ako si gledo podcast decko je bas inteligentan, rijetko koji borac je takav

dr jupidu
2020-07-17T10:05:28Z

inače obzirom na goranove ozljede kralježnice tj diskova ovo je jako dobra karijera by the way...koliko se sjećam u jednom intervjuu rekao je da mu je komadić bio zabijen i živac i dugo mu je trebalo da vrati impuls noge.....
no nakon takvih ozljeda rjetko tko može bit 100 % kao prije al al mma u postoji iskustvo i ostale stvari da se kompenzira brzina reakcija itd itd
Cro_147
  • Cro_147
2020-07-17T11:27:38Z

https://www.youtube.com/watch?v=fYYNfUsK-B4

inače obzirom na goranove ozljede kralježnice tj diskova ovo je jako dobra karijera by the way...koliko se sjećam u jednom intervjuu rekao je da mu je komadić bio zabijen i živac i dugo mu je trebalo da vrati impuls noge.....
no nakon takvih ozljeda rjetko tko može bit 100 % kao prije al al mma u postoji iskustvo i ostale stvari da se kompenzira brzina reakcija itd itd

Pazi covjek je pobijedio bivseg prvaka Bellatora... Koji je nas borac osim Mirka pobijedio takvo zvucno ime??

balkanbomber
2020-07-17T12:16:08Z

Pazi covjek je pobijedio bivseg prvaka Bellatora... Koji je nas borac osim Mirka pobijedio takvo zvucno ime??

nazalost je imao onu nesrecu kad je spasavao jude iz auta, bukvalno na vrhuncu karijere i kostalo ga je skoro dvije godine, tako da niklad necemo znat njegov pun potencial.

sto se najvece pobjede tice, znam da je Vegh bio bellatorov lhw prvak, ali meni je pokrajcova demolacija szozynskog bilo nesto najvece pokraj mirkovih highlightova
On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2020-07-17T12:37:11Z

naravno

Ako si gledo podcast decko je bas inteligentan, rijetko koji borac je takav

postao je pametan

prije je preveć ganjao ženske i trošio se

što bi rekao jedan moj frend koji je noći provodio s ženskama do 6 ujutro i fukao po 5 h:

da sam bio pametan legao bi na vrijeme a mogu fukat i po danu sat vremena :)1

dr jupidu
2020-07-17T12:39:09Z
Originally Posted by: balkanbomber 

nazalost je imao onu nesrecu kad je spasavao jude iz auta, bukvalno na vrhuncu karijere i kostalo ga je skoro dvije godine, tako da niklad necemo znat njegov pun potencial.

sto se najvece pobjede tice, znam da je Vegh bio bellatorov lhw prvak, ali meni je pokrajcova demolacija szozynskog bilo nesto najvece pokraj mirkovih highlightova

i meni

neznam....mislim da se nije tad ozljedio kod spašavanja već na nekom treningu ili meču?

a ta vijugasta ulica kraj mora po zadru umjesto da stave ogradu cjelom dužinom ostavili su otvoreno da auta slijeću u more

Cro_147
  • Cro_147
2020-07-17T12:54:58Z
Gledam sad Reljićev meč protiv Soszynskog, prve dvije runde goranove, u trecoj je bas pao sa kondicijom
dr jupidu
2020-07-17T13:03:52Z

Gledam sad Reljićev meč protiv Soszynskog, prve dvije runde goranove, u trecoj je bas pao sa kondicijom

mislim da je u taj meč ušao na antibioticima ako ne nevaram

Cro_147
  • Cro_147
2020-07-17T13:16:01Z

mislim da je u taj meč ušao na antibioticima ako ne nevaram

Da to je ispricao u jednom podcastu, bas se vidi taj pad u 3. rund... prve dvije dobar u stojci rusi ga po jednom u svakoj rundi

Cro_147
  • Cro_147
2020-07-17T13:18:30Z
Oduvijek je Goran imao dobar parter, stojku je dosta unaprijedio, jedva cekam debi u ACA!
Cro_147
  • Cro_147
2020-07-24T14:57:44Z
Bugar opasno udara, treba Goran bit oprezan. Idemo po pobjedu!
Cro_147
  • Cro_147
2020-08-13T13:32:26Z
Tjedan dana do priredbe.
Cro_147
  • Cro_147
2020-08-17T10:55:30Z
Oće bit neki stream ili cemo morat kupovat ppv?