Moram priznati da mi zadnjih dana počeo faliti forum.
Onaj period s coronom nas je gadno pogodio! Sjebao nam MMA(nije bio uopće gust gledat), previše smo se svađali, gubili volju za raspravom itd. Sad, kao da nekako dolazi proljeće nakon tmurne i duge zime. MMA je opet postao zanimljiv. U zadnje vrijeme gledam stare borbe iz najboljeg UFC doba(od 2010 pa dalje), nove UFC zvijezde, FNC itd.
Zanimljivo je postalo i u svijetu. Mnogo toga se dogadja/lo, i bilo bi zanimljivo opet malo raspravljati o svim događanjima(uz neizostavnu ustaše/partizani temu 😁). Na drugim forumima je to nemoguce, ali ovdje smo bili kao neka mala ekipa, i fora bi bilo raspravljati.
Sto se mene tiče, nakon zadnjeg baniranja mislio sam povremeno uskakati s trolanjem(kao onda pasbrata :D) i vrijeđanjem, ali potpuno sam izgubio volju. Ispostavilo se da je zadnji ban bio jedna od boljih stvari koje su mi se dogodile. 😅
Shvatio sam koliko sam zelen došao kao Marc88 u MMA teme, gdje sam bio najveći trol jer se nisam bas najbolje kužio, pa sam to pokušao nadoknaditi trolanjem i svađanjem. 🥲
Kasnije sam isto napravio kao Djomla u avetima. Prezelen za odredjene rasprave.
Sad bih pak pomeo pod s Docom i ostalim antifama, jer ispostavilo se da ne trebam previše knjiga citati o toj temi, nego samo ekipu koja je itekako načitana. I sad se sjećam kad se Doc smijao jer sam Thompsona nazvao najpopularnijim HR pjevačem, pa bih bas volio da mi objasni kako je "krezubi" oborio svjetski rekord u samo 24sata, i to bas u "gradu heroju"? 😁 Čak bi i Porin osvojio da nije bilo Lasagne, sto je on također ismijavao.
Osjećam se kao Sergei Pavlovich, koji je onako neiskusan naletio na staru iskusnjaru Overema, a sad bi ga pregazio.
Zanima me i sto ima nova kod ekipe koja je toliko zagovarala cijepljenje i corona mjere, kako se osjećaju nakon svega?
Ja sam svoje "cijepljenje" platio 250€, i nemam nikakvih posljedica. Ali me bas zanima kako se oni osjećaju, pogotovo jer isti oni koji su zagoravali cijepljenje i mjere, sad se ismijavaju sa svime.
Ali dobro, to su sve sporedne rasprave. Sad mislim da bi nekako bilo fora aktivirati opet forum. Stipe i Boris su glavni krivci za propast, a hamush nije bio pravi tip za novog admina jer iz nekog razloga upropasti sve sto dotakne(sjetimo se kako je pokopao portal s "Mirku ne pakovati" :D). Idealn bi admin bio ksian ili bero, a glavni mod Zatochi. Pa ako netko ima volje, mislim da bi mogli opet pokušati. 🙂