bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2020-02-14T12:21:49Z
15.02. New Mexico

MAIN CARD

Corey Anderson vs. Jan Blachowicz
Diego Sanchez vs. Michel Pereira
Montana De La Rosa vs. Mara Romero Borella
Brok Weaver vs. Kazula Vargas
Rogerio Bontorin vs. Ray Borg
Lando Vannata vs. Yancy Medeiros

UNDERCARD

Tim Means vs. Daniel Rodriguez
John Dodson vs. Nathaniel Wood
Jim Miller vs. Scott Holtzman
Devin Clark vs. Gadzhimurad Antigulov
Casey Kenney vs. Merab Dvalishvili
Macy Chiasson vs. Nicco Montano
Mark De La Rosa vs. Raulian Paiva
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Seded
2020-02-15T14:42:32Z
Borg opet pao vagu, ne zna ni on sam valjda po koji put.

A main event... nemam pojma, Anderson bi to trebao dobiti jer je dosta napredovao, s razlogom je favorit. A opet, oduvijek ima iffy chin i ako ga Jan pogodi jednom, bit će laku noć.

Perreira vs. Sanchez će biti zabavno.
"It's not checkmate. The king has one more move."
bero
  • bero
2020-02-15T15:27:57Z
otkad nema chioda i njegovih 25 klonova koji su međusobno vodili konverzaciju na UFC topicima, sve je zamrlo.

zaboli vas sve redom za UFC.
jel to zbog kuteva i distance?

- dr jupidu
dr jupidu
2020-02-15T18:05:55Z
kad počinje glavni card?

u 2 ujutro

hvala

gol.hr
DjomlaKS
2020-02-15T19:14:25Z
Kako se nadam da ce Anderson razbit poljaka pa onda na Jonesa.
Uvijek sam pisao da su za Jona najtezi razaraci kao Rumble i dugonje kao Gus. To su potvrdili Reyes i Santos, a ovaj Anderson je takodjer strasan udraca zbog cega mislim da bi imao dosta sansi, pogotovo jer se Jon nije proslavio u zadnja 2-3 meca pa su nanjušili krv., nesto kao kad su Fedora svi prozivali nakon borbe s Arlovskim 😃
dr jupidu
2020-02-16T06:14:15Z
bome

jan postade izazivač

čovjek koji se naganjao po ringu s pokrajcem i perakom
DjomlaKS
2020-02-16T08:58:17Z
Ishod bas onakav kakvog sam se plasio. I sta sad moze protiv Jona borac koji nije mogao srednjasa Jacarea gurnut od sebe? Iskreno se nadam da ce Reyes dobiti revans jer se Jon i Poljak bas nikome ne gleda
bero
  • bero
2020-02-16T09:02:37Z
bogme napreduju i dalje sudionici UFC Zagreba
- dr jupidu
Ivan CRO Cop
2020-02-16T09:21:34Z
Nevjerojatno kakvu početničku grešku je napravio, low kick sa spuštenim rukama u doseg Blahoviča... Šteta bi bila da ga nije kaznio....
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Seded
2020-02-16T09:38:45Z
Jedan od dva moguća ishoda... ili Anderson dec. ili ovo što je bilo, kako sam i napisao u prvom postu. Nevjerojatno amaterski ostavio ruke dolje nakon low kicka, Jan ga savršeno tajmirao.

Sanchez malo bitch out-ao, ali ajde, ovaj sivonja Perreira ga je baš šupački razvalio koljenom, s tim da bi glatko dobio decision da nema IQ ispod 60.
"It's not checkmate. The king has one more move."
dr jupidu
2020-02-16T10:48:22Z
sad kad krene jon jones prcat andersona au:)1
Đolo
2020-02-16T12:31:14Z
Originally Posted by: dr jupidu 

bome

jan postade izazivač

da,a kad ja napisem da u ufc-u je pola boraca kante,onda nikom nista nije jasno a ono glavni izazivaci u 93, 3tipa koji su gubili u srednjoj kategoriji :)18 2-3 lika poput coreya sta hrvaju 15godina a nemaju cardija da shotaju 2takedowna u rundi :)18 i evo sad je jan glavni,ono poki ga izmlatio tamo,jan moro glavu spasavat,pokija istuce neki zastitar kaj radi za 2000soma kuna :)18

al svaka cast janu, nebi nikad ocekivo da ce on uopce dogurat do top 5 kamoli da ce bit na samome vrhu kategorije. respect,al nemoze se porec da je trenutno 93 kategrija ispodprosjecna.
balkanbomber
2020-02-16T16:03:07Z
Malo mi se cinilo da je Jones bio tamo samo da bi pokrenuo neku zajebanciju sa pobjednikom i samim time skrenuo paznju sa potencialnog rematcha sa Reyesom
On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2020-02-16T16:07:08Z
Originally Posted by: Đolo 

bome

jan postade izazivač

da,a kad ja napisem da u ufc-u je pola boraca kante,onda nikom nista nije jasno a ono glavni izazivaci u 93, 3tipa koji su gubili u srednjoj kategoriji :)18 2-3 lika poput coreya sta hrvaju 15godina a nemaju cardija da shotaju 2takedowna u rundi :)18 i evo sad je jan glavni,ono poki ga izmlatio tamo,jan moro glavu spasavat,pokija istuce neki zastitar kaj radi za 2000soma kuna :)18

al svaka cast janu, nebi nikad ocekivo da ce on uopce dogurat do top 5 kamoli da ce bit na samome vrhu kategorije. respect,al nemoze se porec da je trenutno 93 kategrija ispodprosjecna.

đolo......

naspavaj se nakon subote na splavima kurvama i belome 🤦

dr jupidu
2020-02-16T16:08:09Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Malo minse cinilo da je Jones bio tamo samo da bi pokrenuo neku zajebanciju sa pobjednikom i samim time skrenuo paznju sa potencialnog rematcha sa Reyesom

bilo mu je blizu kuće i napravio je izlet

pokraj njegovog grada
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-02-16T17:21:22Z
Zasto Jones sad ne proziva Stipu nego Blachowicza, kad dogovori ovu borbu onda ce opet početi, Stipu proziva samo kad ima ugovorenu borbu
Svensson
2020-02-16T17:29:47Z

bome

jan postade izazivač

i reljićem
dr jupidu
2020-02-16T17:34:25Z
Originally Posted by: JDS 

Zasto Jones sad ne proziva Stipu nego Blachowicza, kad dogovori ovu borbu onda ce opet početi, Stipu proziva samo kad ima ugovorenu borbu

malo ga je reyes spustio na zemlju

dr jupidu
2020-02-16T17:48:48Z
kako je jan nokautiran od santosa.....

kontrom

kako je nokautirao andersona

tako da je anderson naletio na njegovu kontru

zato mu je meč prije s jacareom bio dosadan...
Đolo
2020-02-16T22:23:44Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Malo mi se cinilo da je Jones bio tamo samo da bi pokrenuo neku zajebanciju sa pobjednikom i samim time skrenuo paznju sa potencialnog rematcha sa Reyesom

:)18 :)18 moguce