Nabavio polovan P90X-3 dvd set na ebayu,odlucio da spustim kilazu jednu 20 kila,nema vise dizanja tegova ,treba nosati 130 kila a nisam vise ni mlad,pocinjem osjecati probleme narocito u koljenima.....sinoc sam radio prvi dvd i moram reci da je bilo bas intensivno,taj mix streaching i joga me razvalio,ko mufid memija,gola voda sa mene lije...jutros nema problema osim oko koljena,osjecam da su misici dosta zategnuti,ipak,to su stvari koje nisam nikad trenirao tako da ce mi trebati dva tri tjedna dok se malo uhodam....P90X-3 traje samo 30 minuta ,5-6 dvds i na svakom dvd dva 30 minutes nacina treninga tako da sam isplanirao da radim 30 mnita ujutro i 30 minuta navecer kad djete zaspi,no sve zavisi hoce li tjelo moci izdrzati taj tempo...detox sam poceo prije dva dana,protein shake za dorucak,salate ,riza,blendirane veg.supe za rucak i veceru,za sad nema problema 👍
Ps...jedna vjezba je bila gdje sjedim na podu,noge ispred mene ,nedodiruju pod a ruke su ispred mene paralelno sa nogama,onda se lagano pomjeram na ledja,uke i dalje ispred mene sve dok dupe nije iznad mene a noge iza mene...kaze mi zena izgledam ko ona baja govnara 🤣
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.