Chairman
  • Chairman
  • Advanced Member Topic Starter
2010-06-04T10:42:06Z
Vidim da je tema zatvorena, pa ako mozemo negdje nastavit normalnu raspravu? 

Core wrote:

za hrvanje i parter ima jednog od najboljih grepplera i mma borca na svijetu koji je iz hrv!!!
pionir mma na ovim prostorima necu ga imenovati hc poznavatelji mma o komu se radi
a iz amsterdama dolaze mladi lavovi k-1 borci i trener hippolyte
o fizickoj spremi neznam nista
eto bar mala pomoc

Jednog od najboljih grapplera a uz to i mma borca svijetu a iz hrv? Može možda ime na pp pošto mi nepada nitko na pamet ko zadovoljava dane uvjete.

Mozda zna neko od forumaša koji je to sparing partner pa odgovori u temi? Najbolji borci svjeta bi morali bit nekakvoj mma top listi ili bar se pojavit na kojem vecem eventu(od kojih rijetko koji propustim) a ukoliko ja nisma zadnjih par godina prespavo mi nemamo takvog borca osim Mirka, koji danas nije blizu top 10 makar sa 2-3 pobjede to se lako promjeni
Sponsor
KrvavaPesnica
2010-06-04T11:09:50Z
Chairman wrote:

Jednog od najboljih grapplera a uz to i mma borca svijetu a iz hrv? Može možda ime na pp pošto mi nepada nitko na pamet ko zadovoljava dane uvjete.

GSP je vjerojatno iz hrv,mozda mu je prabaka iz Pongracevog:)20
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
Core
  • Core
  • Advanced Member
2010-06-04T13:56:18Z
KrvavaPesnica wrote:

Chairman wrote:

ako redovita tapiranja i lomljenja u hrvanju amatera poput listera i weruma nisu mjerilo dobrog greplera onda vi najbolje znate
naravno kosene yvela i remya sefa itd u stojci isto mogu svi papci u hrv
ili nedavni slucaj tapiranja 7 puta sa boksacim rukavicama randya c na prvom sparingu u vegasu i svih ostalih clanova extrima
ukljucujuci sok rulona garnera dok se hrvo s doticnim gospodinom
nemojte imati strah od neznanja jel nista od navedenog nije laz!
FaceDesigner
2010-06-04T14:00:42Z
Core wrote:

KrvavaPesnica wrote:

Chairman wrote:

ako redovita tapiranja i lomljenja u hrvanju amatera poput listera i weruma nisu mjerilo dobrog greplera onda vi najbolje znate
ili nedavni slucaj tapiranja 7 puta sa boksacim rukavicama randya c na prvom sparingu u vegasu i svih ostalih clanova extrima

***** reci ime i prestani se pravit pametan.

Pripazi na rječnik!
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-06-04T14:03:03Z
Core wrote:

KrvavaPesnica wrote:

Chairman wrote:

Uf taj bas neki dobar :)1 .
Sory , ali ako je sve to istina taj bi trebao biti prvak u svim organizacijama.
maro-du
2010-06-04T14:20:34Z
Losh wrote:

Core wrote:

KrvavaPesnica wrote:

Chairman wrote:

Uf taj bas neki dobar :)1 .
Sory , ali ako je sve to istina taj bi trebao biti prvak u svim organizacijama.

Dok se još nisam bio učlanio na forum, neko je bio reko, citiram: "Meksičke sapunice su goli kura* za hrvatske MMA forume!". hahahaha totalno stojim iza toga :)18 :)18 :)18
Core
  • Core
  • Advanced Member
2010-06-04T14:47:00Z
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-06-04T14:55:32Z
Core wrote:

babuni!

Vid čoveka, meni je samo čudan opis tog tvog terminatora.
Seded
2010-06-04T15:08:45Z
Ne razumijem u čemu je problem napisati ime?

Uglavnom, do sada znamo da se radi o čovjeku Fedorove psihe, Lesnarovog hrvanja, Drysdaleovog BJJ-a, Kličkovog boksa i Hardonkovog muay thaia.
"It's not checkmate. The king has one more move."
KrvavaPesnica
2010-06-04T15:12:26Z
Seded wrote:

Uglavnom, do sada znamo da se radi o čovjeku Fedorove psihe, Lesnarovog hrvanja, Drysdaleovog BJJ-a, Kličkovog boksa i Hardonkovog muay thaia.

oliver Mlakar?
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-06-04T15:15:28Z
Seded wrote:

Core se samo dobro zajebava s vama...
maro-du
2010-06-04T15:27:42Z
Joc wrote:

Seded wrote:

Core se samo dobro zajebava s vama...

a da netrenira s doktorom??:)27
Core
  • Core
  • Advanced Member
2010-06-04T15:27:50Z
jel stvarno mislite da u svim zemljama bivseg sssr-a nema nijedan borac fizikalija i znanja jednog brocka?!
Chairman
  • Chairman
  • Advanced Member Topic Starter
2010-06-04T15:36:11Z
Core wrote:

jel stvarno mislite da u svim zemljama bivseg sssr-a nema nijedan borac fizikalija i znanja jednog brocka?!

reko si iz hrv i da je uz to što je jedan od najboljih grapplera jedan od top mma boraca svijeta, kako sad sssr ?
maro-du
2010-06-04T15:38:35Z
Core wrote:

ma pusti ih, pa ja kad idem putem vidim barem 10 ljudi koji bi mogli bit UFC prvaci i ja sam naravno ...
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-06-04T15:49:00Z
Znam da je prije s Mirkom trenirao jedan hrvač iz rusije ,za kojeg je Mirko sam rekao da nikad nije vidio takvog borca kao taj rus , i fizički i po tehnici. Ima on i savršen scor u mma-u (po lokalnim eventima u rusiji) samo je problem što ima doktorsku zabranu natjecanja zbog nekih medicinskih problema s glavom (ne sjećam se točno što je ili cista ili tumor) ...Neznam njegovo ime točno, jbg
Core
  • Core
  • Advanced Member
2010-06-04T15:49:44Z
uzalud vam trud sviraci
hamush
2010-06-04T15:58:37Z
da pretpostavimo da je doticni na ovoj snimci? :D

dr jupidu
2010-06-04T16:20:14Z
Joc wrote:

Znam da je prije s Mirkom trenirao jedan hrvač iz rusije ,za kojeg je Mirko sam rekao da nikad nije vidio takvog borca kao taj rus , i fizički i po tehnici. Ima on i savršen scor u mma-u (po lokalnim eventima u rusiji) samo je problem što ima doktorsku zabranu natjecanja zbog nekih medicinskih problema s glavom (ne sjećam se točno što je ili cista ili tumor) ...Neznam njegovo ime točno, jbg

the russian experiment:)
hamush
2010-06-04T16:21:40Z
core, bez ljutnje, stvarno zar si ocekivao drugaciju reakciju ljudi ako spominjes nekoga sa takvim nevjerojatnim epitetima, a onda odbijas dati ime?

gle da si na sherdogu vec bi te prebacili u wasteland i popljuvali bas zbog takvih kriptickih tvrdnji. moj dobronamjerni savjet je da pokusas shvatiti da ljudi misle da se pravis pametan kada tako samouvjereno opisujes osobu cije ime ne zelis odati.
uostalom whats the big deal... svi znamo da je sasa gal izvrstan hrvac i zvijerina...