DugoVecCitam
2019-04-04T08:18:15Z
Ali ruku na srce, za zenu bi radije odabrao prosjecnu curu iz Dagestana, koju nitko nije taknuo, nego prosjecnu Irkinju, koja je do 25. godine odradila nekoliko kilometara kurca po pubovima.
DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber
2019-04-04T08:43:33Z
Oblasti poput Astrakhana i Krasnodara, dakle susjedi Dagestana, dozivljavaju pravi boom novih klinika gdje "popravljaju/vracaju" djevicnjak,
ne zbog russkinja nego bas zbog dagestanki i chechenki... :)18 :)18

http://novaya-poliklinik...evy_gimenoplastika-2783/ 

za 4100Rub (55 Eura) im cika doktor vrati obiteljsku cast i one se mogu udati za takve likove kao khabiba i company :)18 :)18 :)18

reci da je bolje uzet dagestanku umjesto irke, jel navodno nije jebana, je isto kao da reknes da je bolje uzet budistu kao frenda umjesto muslimana
posto se nece dignuti u zrak...
On je čovjek jako dobar momak!
DjomlaKS
2019-04-04T11:17:14Z
Eno na instagramu trola Conor Pauliea nakon one samarcine Lobovu :)18
DugoVecCitam
2019-04-04T16:38:56Z
Procurio izbrisani tweet gdje Conor pise 'Ispod rucnika je koza'.
Khabib mu porucio da ne moze biti siguran, ako citavu religiju vrijedja.
Ne bi me cudilo da neki vjerski fanatik,pokusa Conoru nesto uciniti.
DRAGI PRIJATELJI...
cayman
2019-04-04T16:49:00Z
Znači po prvi put ga je službeno prozvao kozojebom, onak kak Khabiba i bratiće većinom nazivaju

Da se razmemo, pun mi ih je kurac obojice
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2019-04-04T21:32:04Z
ima sreću što to nije napisao na forumu, tu se ne tolerira spominjanje obitelji :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2019-10-21T21:18:02Z
https://www.mmamania.com...booked-oct-24-moscow-mma 

izgleda da dana i conor idu k revanšu

teško je propustit 60 miliona
DjomlaKS
2020-11-30T20:32:47Z
Izgleda da ce Conorov mali biti jedan od onih karate klinaca sto razvaljuju fokusere sa 4-5 godina 😃
thelovacluka
2020-12-01T14:20:48Z
to već nije zanimljivo.

novost bi bila da neko od te djece nešto kasnije napravi u životu od sebe 😃
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
balkanbomber
2020-12-02T23:29:57Z
kako prognozirate borbu conora i dustina?

dustin je aktivan, ima dobar streak, u treningu je skoro non-stop, fokusiran i ima opet neki mali momentum poslje hookera. svaka mu cast, mislio sam da ce mu teze pasti poraz protiv kabiba.

conor je do prije mjesec i pol ljetovao na korsici gdje se mjesecima vozikao biciklom na promenadi. sad je poceo trening ali je pitanje dali ce biti dosta, nije bio aktivan a ovaj je trenutno na nekom vrhuncu.

Seded
2020-12-03T18:29:31Z
Ako ga ne skine Conor u rundu, najviše rundu i pol, dobit će ga Poirier. Navijam naravno za Poiriera kao i u svakoj borbi do sad. Siguran sam da ako zagaze u treću rundu da će ga Poirier završiti do kraja.

Nego, ako ga Dustin dobije, mislim da bi ovo mogao biti konačno the end za Conora.
"It's not checkmate. The king has one more move."
miho501
2020-12-04T14:44:21Z
Dustin mi je jedan od najdrazih boraca za gledati... i stil i muda su tu, aaali ne moze raditi s ovim...
Uzima to Conor lagano
DjomlaKS
2020-12-09T18:25:23Z
Originally Posted by: Seded 

Ako ga ne skine Conor u rundu, najviše rundu i pol, dobit će ga Poirier. Navijam naravno za Poiriera kao i u svakoj borbi do sad. Siguran sam da ako zagaze u treću rundu da će ga Poirier završiti do kraja.

Nego, ako ga Dustin dobije, mislim da bi ovo mogao biti konačno the end za Conora.

Pokidat ce ga Conor gore nego prošli put.
Gledam ga zadnje vrijeme, trenira i izgleda kao životinja. Ne znam, al čini mi se da je motivacija ponovno tu, i da su dani partijanja konačno iza njega.
balkanbomber
2020-12-09T20:43:45Z
a vidjet cemo uskoro, ja pak mislim da jedan camp Conora ne moze vratiti nazad na nivo gdje je bio prije 2-3 godine.

pratim ga na instagramu, on je od poslje borbe sa kaubojom pa do kraja 9og mjeseca ladio muda na Korsici, vozikao biciklo, isao po vecericama, pijo, pusio travu itd. a i prije Kauboja je ladio muda 1,5 godinu i promovirao svoj Whisky i svoj brand.

Dustin je non-stop u nekim pripremama i fokusiran je na cilj, tako da mislim da nece biti lako. Conor itekako ima ono sto treba ponovi rezultat iz prve borbe, samo dali ce se moci pripremit na nivo Dustina koji je trenutno top of the foodchain je pitanje. ako ga ne ugasi u prve dvije onda postoji dobra i realna sansa da Dustin uzme 3-5 ili cak zavrsi Irca s nekim late finishom.

Mark1988
2020-12-12T04:55:31Z

Mozes li mi molim te objasniti ovu izjavu. Dobiva Conor otkaz iz Ufca ako izgubi? Bankotirat ce? Nece moci ugovotir milijunsku borbu opet?
Sto si tocno mislio?
Hvala

Seded
2020-12-12T09:17:35Z
Originally Posted by: Mark1988 

Mozes li mi molim te objasniti ovu izjavu. Dobiva Conor otkaz iz Ufca ako izgubi? Bankotirat ce? Nece moci ugovotir milijunsku borbu opet?
Sto si tocno mislio?
Hvala

Motivacija za daljnje borbe.

"It's not checkmate. The king has one more move."
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2020-12-16T10:05:46Z
https://www.profightstor...i-nazivao-ga-pckom/43713 

:)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu