bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2019-03-04T08:40:56Z
09.03. Kansas

Main Card

Derrick Lewis vs. Junior dos Santos
Ben Rothwell vs. Blagoy Ivanov
Curtis Millender vs. Elizeu Zaleski dos Santos
Niko Price vs. Tim Means
Beneil Dariush vs. Drew Dober
Omari Akhmedov vs. Tim Boetsch

Preliminary Card

Sergio Moraes vs. Anthony Rocco Martin
Marion Reneau vs. Yana Kunitskaya
Julian Erosa vs. Grant Dawson
Jeff Hughes vs. Maurice Greene
Louis Smolka vs. Matt Schnell
Zak Ottow vs. Alex Morono
Alex White vs. Dan Moret
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
shogo
2019-03-04T10:32:57Z
Bit će ovdje dobrih okršaja...Oba izgubila od Juniora...
Seded
2019-03-09T14:47:56Z
Pa solidan event, nije loše. Da je stari JDS u pitanju, na žmireći bi dobio Lewisa, ali i ovako bi trebao. Rothwell mi je favorit protiv Ivanova.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Svensson
2019-03-09T17:18:11Z
dobar meč za Kosketovog krvnika; Moraes je u zadnje vrijeme izgubio jedino od Usmana
dr jupidu
2019-03-09T17:36:15Z
ah ta vremena kad je blagoi ivanov imaao reputaciju opakog mo mka jer je pobjedio fedora u sambu jednom

Hendo
2019-03-09T21:40:54Z
Millender - Zaleski dos Santos mi je najinterisantnije noćas, underdoga bi mogao iznenaditi Price, veliki Santos bi to trebao uzeti rutinski na decision ali late stoppage, no Lewis više puta dokazao da ima veliko srce.

Jer poćinje event več za manje od pola sata?
Borisstandup
2019-03-10T03:42:51Z
Razvalise ga Santos..oba Santosa strasni
Hendo
2019-03-10T03:58:44Z
Means - Price za povijest, sada bi vilio vidjeti Luque - Zaleski dos santos - Al hassan, koju god kombinaciju.
karl anal
2019-03-10T04:26:58Z
O jebemti mater. džaba krmelje skinia sa očiju
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Chiodo
2019-03-10T11:14:32Z
Ne znam jel suci unaprijed ponekad imaju ispisane kartice ali ovdje je Rothwel trebao dobiti prvu i zadnju rundu, vidim da je i 90% medija tako imalo ali ovdje sva tri suca ne. Zato i mislim da imaju scenarij za svaku priliku. Da sva tri tak sude a jasno ko dan. Ok borba i sve ok Ivanov ali prvu i zadnju nema kako dobit.

Lewis je fenomen da je i dogurao do br2 , istina potrefilo mu se da je u zadnjim sekundama odvalio Volkova neopreznog nakon svih batina u borbi i pobjeda nad uspavanim kameruncem na bodove i nikakva borba.Opet osim sirove snage on nema ništa i kondicija mu je za 3 minute maksimum. Istina svaki udarac mu je topovski ali tako nekompletnog borca a da je pri vrhu nisam još vidio.Junior jedna nesmotrenost u borbi a ostalo sve 3 klase iznad kao borac. Toliko o Lewisom podcjenjivanju Juniora .

Super je ovaj Elizeu Dos Santos i 7 pobjeda u nizu, pravi zanimljiv borac i nadam se nekom pravom izazovu sada.

Means naivno naivno izgubio a imao je dobru priliku. Price zna primit udarce, ovo malo tko ovako okrene. Dariush sjajna pobjeda sa Doberom, taj je jedan od rijetko agresivnih boraca danas.
Sjajan za publiku.Bilo mi žao Dobera ali u parteru nema šanse sa ovim.

A Martin i Akhmedov sve uradili da bude što manje borba i tako dobili, to je taj stil koji je danas 50 % borbi u oktagonu.Jesu pobijedili sve ok ali negledljivo.
I Dobra borba zaista Reneua i ruskinje.
dr jupidu
2019-03-10T11:32:09Z
Originally Posted by: karl anal 

O jebemti mater. džaba krmelje skinia sa očiju

pojasni???

shogo
2019-03-10T15:56:31Z
Meni bolji event od razvikanijeg prije...iskreno
Junior se došao poštemati
Ben lud ko uvijek, malo manji po meni...
DjomlaKS
2019-03-10T17:16:05Z
Zao mi je sto Santosu Reema ne zele dati jer imam osjecaj da bi ga potrgao sad. Junior opet ubija
Nebi los ni revans sa Stipom bio, al ipak bi vise volio Stipe-Ngannou.

Rohtwell-Ivanov katastrofa borba i nije previse bitno tko je pobijedio. Al Ivanov je najvece razocaranje u HW posljednjih godina.! Sambo majstor nit ne pokusava neka rusenja il nesto sl., vec se nadboksava sa stand up borcima. Bas se bori bez zelje, kao da je dosao pokupit placu sa sto manje ozljeda.

Lewis je imao ludu srecu s Ngannoum i Volkov. Cak je i Santosa pokusao par puta iznenadit na sl. foru
ksian
2019-03-10T23:25:55Z
Činjenica da je ovaj i ovakav Lewis prije niti pola godine imao meč za pojas najbolje govori koliko je teška kategorija u banani. Čovjeka je usralo da mu Ngannoue uđe nakon Stipe totalno indisponiran, danas bi mu afrikanac skinuo glavu nakon par minuta, a nakon toga ga je možda i više usralo protiv Volkova, imao je glatko izgubiti meč, čisto sve tri runde, i onako mu se potrefi da kresne čovjeka u zadnjim sekundama.

JDS je dosta daleko od borca koji je onako harao kategorijom, moje je mišljenje da on nije isti borac od zadnjeg meča sa Cainom, i sumnjam da se može vratiti na sam vrh. Njegovo kretanje nije onako briljantno, izgubio je i na brzini, a obranu usprkos tome još nije prilagodio slabijim mogućnostima koje su došle sa godinama. To što je još uvijek među boljim borcima u kategoriji ipak treba više pripisati konkurenciji nego njemu.

Mislim da će Cormier napustiti pojas ako postane neminovno da će ga morati braniti protiv Stipe ili Ngannoua, bolji od njih dvojice je trenutno prvi teškaš svijeta. Stipe je nasjeo kao veliki na Cormierov poziv na blisku borbu, a poslije mu je došao Lewis za kojeg se sad dobro vidjelo koliko mu fali. Mislim da će Cormierov ego izabrati vrlo izvjesnu vječnu slavu umjesto još nešto novaca i vrlo neizvjestan revanš protiv Stipe ili fajt protiv onog monstruma od Ngannoua.
gosuasus
2019-03-11T02:50:59Z
patetican nastup lewisa, nista se ne prilagodjava u borbi, radi svaku rundu na isti nacin i ceka dobar otvor kad protivnik ostane neoprezan. tako neprofesionalno, poluspremno iz meca u mec. junioru je protiv njega bilo dovoljno spamati 1-2 & 1-4 poput nekog meatheada da ga zavrsi, sto je i za nekoc raznovrsnog nokautera izrazito ogranicen set kombinacija
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-03-11T07:04:33Z
Sasvim dobar nastup i realno dosad najbolji od svih osim Cormiera protiv Lewisa .
Ljudi misle da Jds mora prvim udarcem nekog otkinut kao na startu karijere u Ufc. Niti je bio u problemima niti dao Lewisu šansu kao mnogi prije njega. Sasvim dobra pobjeda i nastup. Sjajan jab ima. Lewis je smijeh zaista i samo kuka sucu.
On Junior je daleko od svojih najboljih dana kak su ljudi navikli ali i ovakav može pobijediti većinu u kategoriji.
dr jupidu
2019-03-11T09:18:29Z
Originally Posted by: ksian 

Činjenica da je ovaj i ovakav Lewis prije niti pola godine imao meč za pojas najbolje govori koliko je teška kategorija u banani. Čovjeka je usralo da mu Ngannoue uđe nakon Stipe totalno indisponiran, danas bi mu afrikanac skinuo glavu nakon par minuta, a nakon toga ga je možda i više usralo protiv Volkova, imao je glatko izgubiti meč, čisto sve tri runde, i onako mu se potrefi da kresne čovjeka u zadnjim sekundama.

JDS je dosta daleko od borca koji je onako harao kategorijom, moje je mišljenje da on nije isti borac od zadnjeg meča sa Cainom, i sumnjam da se može vratiti na sam vrh. Njegovo kretanje nije onako briljantno, izgubio je i na brzini, a obranu usprkos tome još nije prilagodio slabijim mogućnostima koje su došle sa godinama. To što je još uvijek među boljim borcima u kategoriji ipak treba više pripisati konkurenciji nego njemu.

Mislim da će Cormier napustiti pojas ako postane neminovno da će ga morati braniti protiv Stipe ili Ngannoua, bolji od njih dvojice je trenutno prvi teškaš svijeta. Stipe je nasjeo kao veliki na Cormierov poziv na blisku borbu, a poslije mu je došao Lewis za kojeg se sad dobro vidjelo koliko mu fali. Mislim da će Cormierov ego izabrati vrlo izvjesnu vječnu slavu umjesto još nešto novaca i vrlo neizvjestan revanš protiv Stipe ili fajt protiv onog monstruma od Ngannoua.

ti zaista vjeruješ da će debeli otić a da ne pokuša napast čistog jon jonesa????

#-o 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦