rikimartin
2015-10-29T21:22:23Z
Sve jasno . Ovdje pricamo o borcima za koje nagadjamo da ih Orsat Zovko moze isplatit ( Denis Stojnić je van kategorije ) .
Što se MMA djela tiče Marko Ostanek , Ahmed Vila i Milan Žerjal od "regionalnih" boraca . Od stranih "faca" : Rousimar Palhares i Gilbert Yvel( iz penzije ) . Vjerujem i da postoje poljski i ruski borci koji bi za normalan honorar dosli i ubili Boga u domaćim zvijezdama , te ih malo prizvali realnosti . Mađare , Čehe i ostale zalutale turiste gledati vise nije zabavno .
Što se K-1 tiče : Andrej Kedveš , Aleksandar Konovalov i Anto Širić . Isto tako vjerujem da Tajlanđani sa prebivalistima u Europskim zemljama ne bi ovo odbili .
Sponsor
Chiodo
2015-10-29T21:45:58Z
Pejića što više.
A šteta da Ilir nije free jer bi to bio pun pogodak da ga se dovede s obzirom na dosta velik broj Albanskih fanova.
rikimartin
2015-10-29T21:59:56Z
Pejiću ili treba dovesti kvalitetne protivnike ili ih treba naci negdje dalje . Barem je Čečena u -66 puno .
Svensson
2015-10-30T00:10:41Z
malo da procesljam svoju okolicu

Anton Kuivanen LW, 23-8 , UFC veteran
Juha-Pekka Vainikainen LW, 22-11
David Bielkheden WW 21-12
Simeon Thoresen WW 17-6 ; UFC veteran
Adrian Zielinski LW, 14-3
Joachim Christensen LHW, 11-3
Thibault Gouti, LW 10-0
Papy Abedi (ako je jos aktivan) WW, 9-3 ; UFC veteran
Mikael Nyssonen LW, 7-2
Besam Yousef WW, 7-4 ; UFC veteran
Mohammed Abdallah WW , 6-1
Alexander Jacobsen LW , 3-1
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-10-30T02:43:59Z
Iz Srbije definitivno Ljubo Jalovi i Aleksandar Konovalov. Konovalov je neverovatno atraktivan, K1 verzija Naseem Hameda.
Sto se mma dela tica mozda Milan Zerjal. Aleksandar Ilic je takodje dobar borac.
Slash
2015-10-30T05:17:02Z
Doping kontrolore.

Od boraca cecene, dagestance i tu ekipu.
DugoVecCitam
2015-10-30T08:33:39Z
Rasul Mirzaev.
Bez problema bi pocistio perolaku.
DRAGI PRIJATELJI...
Becks
2015-10-30T09:03:00Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Ostanek je prezelen za FFC... zasada...

Acu Rakasa i cesce DoKosketa.

A i ne mora biti. Ostanek je prije par godina dobio dropca rnc gusenjem na amaterskom natjecanju. Tad je tek bio zelen. Možda nije za vrh kategorije ali bi ove kante kakve dobivaju decki vrlo lako rijesio.

pejicu svakako kad tad dovesti pravog protivnika.
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Reaktivac
2015-10-30T12:30:01Z
Originally Posted by: Becks 

Originally Posted by: Reaktivac 

Ostanek je prezelen za FFC... zasada...

Acu Rakasa i cesce DoKosketa.

A i ne mora biti. Ostanek je prije par godina dobio dropca rnc gusenjem na amaterskom natjecanju. Tad je tek bio zelen. Možda nije za vrh kategorije ali bi ove kante kakve dobivaju decki vrlo lako rijesio.

pejicu svakako kad tad dovesti pravog protivnika.

U pravu si Becks. Ostanek je zaista napredovao i mislim da bi sredio Džakića i Drobca. U FFC organizaciji, u kategoriji 77 kg od njega je bolji samo Senyei i vjerovatno Kancev.

Ostanek je sljedeci banov "Pejić".

Ne racunam tu Trusceka i Truhana, koji su kategoriju nize i koji su pravi borci. Pogotovo DoKoske, koji uvijek ostavi srce u atraktivnim borbama. :)36

Puncher
2015-10-30T13:27:27Z
barem jedan turnir četvorice u KB terminu svakog drugog ffcea nema veze koja divizija. a može to i u MMa.to bi bilo još bolje prava stvar.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2015-10-30T13:27:46Z
Mislim da je dovođenje Rusa, Čečena, Dagestanaca i sličnih preskupo. Rusija svakog tjedna ima hrpu evenata i najjače je MMA tržište u Europi, znači tamošnji borci teško da će se ić borit van osim ako ih se debelo više plati.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
DugoVecCitam
2015-10-30T13:36:45Z
Do 93 kg Iona Cutelabu hitno dovesti!
DRAGI PRIJATELJI...
fist
  • fist
  • Advanced Member
2015-10-30T14:55:07Z
Dorian Ilić, bilo u MMA ili K1, ako se odlučio hoće ili neće karijeru

Emil Poljak - ako je još aktivan

Igor Jurković - ako je aktivan odnosno ako mu ugovor s Gloriem dopušta

I slažem se s komentarom oko našeg Koske, da češće nastupa
dr jupidu
2015-10-30T15:00:21Z
dušan džakić vs kanchev .....................ffc 21 opatija

kanchev via tko r 1
dr jupidu
2015-10-30T15:02:16Z
Bruno Guštović (CRO) vs. Attila Moszi (HUN), -84kg

bruno "croatian reem" kreće u pohod

ja sam ko jutarnji list i uskok

imam krticu koja mi kaže tajne hi hi hi hi
DugoVecCitam
2015-10-30T15:18:04Z
U tesku bi doveo Damira Knega. Score 4-0, zadnje tri pobjede sve ispod pola minute. Protivnici kante, ali treba i to znati.
Takodjer i Bojana Mihajlovica. Score 9-3, devet pobjeda u nizu. Dosadan borac, ali solidno osvjezenje za kategoriju.
DRAGI PRIJATELJI...