maljky
  • maljky
  • Advanced Member Topic Starter
2009-02-07T23:58:10Z
zanima me koji mma klubovi postoje u zagrebu i kojim se danom odrzavaju treninzi!!!
ne treba mi sex... mene fax je... svakodnevno
Sponsor
Slash
2009-02-08T00:26:41Z
maljky wrote:

zanima me koji mma klubovi postoje u zagrebu i kojim se danom odrzavaju treninzi!!!

http://www.profightstore...spx?kat=Slobodna%20borba 
armbar
2009-02-08T01:41:32Z
to nije potpun spisak, fale još barem 4 kluba. ali ovo su mu najpoznatiji.
neka napiše gdje živi i kako želi trenirati pa ćemo mu moći više pomoći.
:)21
maljky
  • maljky
2009-02-10T12:48:56Z
zivim na tresnjevci... i bio sam u ufk tresnjevka ali me zanima da pogledam jos koji trening
stina
2009-02-10T13:17:58Z
maljky wrote:

zivim na tresnjevci... i bio sam u ufk tresnjevka ali me zanima da pogledam jos koji trening

Dođi pon-sri-petak od 19-22h u Sloboštinu, centar za rehabilitaciju (kako prikladno:)20 ), ulaz sa stražnje strane!

Uglavnom ukoliko dođeš u 18:40h vrlo vjerojatno češ vani vidjet dečke koji čekaju da se otvori dvorana pa nečeš fulat - ili me kontaktiraj pa ti ja pojasnim na mob kak doć - mogu ti broj poslat na pm ak si zainteresiran uopće?

Dvije grupe rade, druga grupa je natjecateljska, tamo se više sparira, pa ti dođi gdje ti paše, ali savjetujem za početak u prvu grupu od 19h.
Um je kao padobran, funkcionira samo kad je otvoren.

maljky
  • maljky
2009-02-10T15:43:49Z
zaninteresiran sam naravno... jedino ces mi trebati objasniti kako doci do tamo... to je pretpostavljam bus 109 samo me zanima di treba sici sa njga i prema kuda ici...