Acidofil
  • Acidofil
  • Advanced Member Topic Starter
2010-03-09T21:55:14Z
Dajte pliz savjetujte koji je najbolji program za izrezivanje video klipova iz većih fajlova. Npr. oću iz divX filma izrezati scenu od 10 minuta iz npr. sredine filma , bez gubitka kvalitete i da mi zauzima proporcionalno manje prostora na disku. Ili da fajterskim rječnikom pokušam: npr. iz GP borbe hamuš vs. reaktivac hoću sačuvam samo završni spektakularni nokaut a ostatak otfikeriti...Kako? :)20
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Sponsor
loreia
2010-03-09T22:15:49Z
Virtual dub je besplatan, ali ce ti prvo pitanje biti "kako se ovo koristi" :)20
Pa d aizbjegnemo tvoje dosadjivanje, nadji lijepo malo stariji progr:)11 m koji se zove "Easy video splitter" (Imas i pripadajuci "Easy video Joiner" ako zelis ici u suprotnom smjeru :)18 )

Oba su programa komercijanla pa ces ih morati skinuti sa sifrom za registraciju, ali jednom kad ih instaliras, sve je "idiot proof" jednostavno :)20 :)20

http://thepiratebay.org/...0video%20splitter/0/99/0 

Inace KMPlayer je prije imao super mogucnosti za "hvatanje" video i audio isjecaka (ako ti se da' potraziti reviziju 2.9.3.1429 <-- tocno ovu, ne noviju)
dr. Jupidu wrote: diskusting
Acidofil
  • Acidofil
2010-03-09T22:32:07Z
Ajde probaćemo :)24
Reaktivac wrote:

Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Acidofil
  • Acidofil
2010-03-09T22:49:06Z
Mada, tajk splitter joiner sam mislim jednom probavao i nisam nesto narocito sretan bio s njim, al ne skodi nista probati...
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

Reaktivac
2010-03-09T22:58:43Z
Acidofil wrote:

Dajte pliz savjetujte koji je najbolji program za izrezivanje video klipova iz većih fajlova. Npr. oću iz divX filma izrezati scenu od 10 minuta iz npr. sredine filma , bez gubitka kvalitete i da mi zauzima proporcionalno manje prostora na disku. Ili da fajterskim rječnikom pokušam: npr. iz GP borbe hamuš vs. reaktivac hoću sačuvam samo završni spektakularni nokaut a ostatak otfikeriti...Kako? :)20

Pokloniti ću ti DVD moga TKO zuba. :)24 :)1

P.S.
Nakon toliko godina MMA piraterije ti još uvijek ne znaš kako splitati video fileove... :)23 :)21

Matek
2010-03-10T09:04:33Z
najjednostavnije ti je sa movie makerom, a ako imaš windowse još ti je i besplatan, tj. već instaliran na kompu
loreia
2010-03-10T10:10:02Z
Matek wrote:

najjednostavnije ti je sa movie makerom, a ako imaš windowse još ti je i besplatan, tj. već instaliran na kompu

Nije ako koristis Experience Tiny verzije MS operativnih sustava :)2
dr. Jupidu wrote: diskusting
Matek
2010-03-10T10:15:14Z
loreia wrote:

Matek wrote:

Nije ako koristis Experience Tiny verzije MS operativnih sustava :)2

onda si ga skineš i posebno instaliraš