Reaktivac
2014-11-13T21:56:52Z

Odlican momak, jednostavan, skroman i korektan. Sjajna prezentacija.

http://www.sherdog.com/f...r/Aleksandar-Rakas-85226 

Svjestan svojih ogranicenja, spominje hrvanje kao losu tocku... Predanim treniranjem, moze samo napredovati.

Mislim da ce Aleksandar uzeti finale FFC Futuresa i da je vrijeme pred njim. U kategoriji do 70 kg, ocekujem da ce biti za 1-2 godine pravi borac. Hamby, Pokrajac, Javor Vrkljan, Barrio i Luka Jelcic kao sparing partneri iz kluba, plus poslusnost i disciplina i posvecenost mladog Rakasa, obecavaju uspjeh.
Sponsor
dr jupidu
2014-11-13T22:27:07Z
1. neznam otkud ti reaktivac da je on odličan momak itd itd....... kad ga neznaš.... i bandić je bio čovjek za narod:))).......a skromnost i ostale stvari kog briga za mma.......................mma je show....... uglavnom nemaš pojma o dotičnom pa svoje impresije od 5 min reportaže nisu dovoljne za ocjenu nekog u tom smislu

2. aleksandar je prije par godina bio ok borac al nije imao dovoljno fizikalija za mma....................sad se to promjenilo treninzima i sad je spreman za mma

tu bi pohvalio njegove trenere konde i fizikale,....

3. zbog njegove precizne tehnike stand upa i držanja specifičnog za karate sumnjam da od njega može nastat neki vrhunski bjj je je krut al može bit jako dobar

4. tata mu je ultra mma fan i možda se to nekima čini otegotna okolnost al poznato je da su tate dovele do trona mnoge naše zvijezde a ne kao moji roditelji kad sam igrao košarku s stalnim upitima šta ce ti to sinko,oću prat 2 mašine robe svaki dan itd itd:))))nezadovoljim pogledom:)))

5 PROVJERENO: NJEGA SU POČELI MNOGI IZBJEGAVAT ZADNJU GODINU DANA KAD IM JE ALEKSANDAR PREDLOŽEN ZA PROTIVNIKA......A DO PRIJE 2 GOD BIO JE JAKO POŽELJAN PROTIVNIK U PREGOVORIMA

6. POSVECEN JE TRENINZIMA I ZDRAVO ŽIVI i ak tako nastavi bit ce jako dobar..a sad odličan bumo vidjeli

on je mini crocop

Reaktivac
2014-11-13T22:45:38Z
Originally Posted by: dr jupidu 

1. neznam otkud ti reaktivac da je on odličan momak itd itd....... kad ga neznaš.... i bandić je bio čovjek za narod:))).......a skromnost i ostale stvari kog briga za mma.......................mma je show....... uglavnom nemaš pojma o dotičnom pa svoje impresije od 5 min reportaže nisu dovoljne za ocjenu nekog u tom smislu

2. aleksandar je prije par godina bio ok borac al nije imao dovoljno fizikalija za mma....................sad se to promjenilo treninzima i sad je spreman za mma

tu bi pohvalio njegove trenere konde i fizikale,....

3. zbog njegove precizne tehnike stand upa i držanja specifičnog za karate sumnjam da od njega može nastat neki vrhunski bjj je je krut al može bit jako dobar

4. tata mu je ultra mma fan i možda se to nekima čini otegotna okolnost al poznato je da su tate dovele do trona mnoge naše zvijezde a ne kao moji roditelji kad sam igrao košarku s stalnim upitima šta ce ti to sinko,oću prat 2 mašine robe svaki dan itd itd:))))nezadovoljim pogledom:)))

5 PROVJERENO: NJEGA SU POČELI MNOGI IZBJEGAVAT ZADNJU GODINU DANA KAD IM JE ALEKSANDAR PREDLOŽEN ZA PROTIVNIKA......A DO PRIJE 2 GOD BIO JE JAKO POŽELJAN PROTIVNIK U PREGOVORIMA

6. POSVECEN JE TRENINZIMA I ZDRAVO ŽIVI i ak tako nastavi bit ce jako dobar..a sad odličan bumo vidjeli

on je mini crocop

E jupi jupi... da te nije hamush zarazio zuckarenjem ? :)20

1. Vidim da je momak pristojan i da je atletican. Iz videa se svasta moze zakljuciti, ako poznajes malo psihologiju ljudi. Nadalje, momak je primjeren sportas i sve kako treba.

2. Tocno.

3. Ocekujem da tu bude veliki napredak i ne slazem se da je krut. Luka Jelcic vrhunski je grappler pa ima od koga da nauci, a tu je i Pokrajac.

4. Predrag je car ! Legenda. :)

5. Tocno. Jupi, zaboravljas da imam svoje izvore iz prve ruke. ;)

6. Predvidjam mu dobru karijeru... U regionalnim okvirima, a za dalje kako se posreci...

Slash
2014-11-14T07:54:41Z
Odličan primjer što se dogodi kada solidan potencijal (po rezultatima) dovedeš u super ekipu gdje napokon ima sve uvjete za MMA kako to treba biti.
Becks
2014-11-14T09:50:48Z
Evo poceo je ffc kopirati onu ligu iz shopping centra s ovim reportazama o borcima, samo ne kuze da to nitko ne gleda na tom fightsiteu osim nas koji vec sve znamo o borcima...

Bit ce zanimljivo ako se u finalu sretnu rakas i ilijas, isti tim jbga
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Montana Joe
2014-11-14T10:41:51Z
Talentiran je i vjerujem da je sad napokon sve ok.
Otac mu je jako svadljiv na fejsu i to nije dobro no i manje je bitno od samog Aleksandra.
Puno mu sreće želim.
Reaktivac
2014-11-14T17:32:00Z
Originally Posted by: Montana Joe 

Otac mu je jako svadljiv na fejsu i to nije dobro no i manje je bitno od samog Aleksandra.
Puno mu sreće želim.

Predraga sam dozivio kao mma entuzijasta i mislim da je u pitanju temperament. Mislim da covjek nije zlonamjeran, niti svadljiv, vec prije bih rekao kako ne voli nepravedno pljuvanje boraca.
Montana Joe
2014-11-14T18:10:24Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Puno mu sreće želim.

Predraga sam dozivio kao mma entuzijasta i mislim da je u pitanju temperament. Mislim da covjek nije zlonamjeran, niti svadljiv, vec prije bih rekao kako ne voli nepravedno pljuvanje boraca.

Možda je tako ali ne znam jer ga ne poznajem. Možda je samo temperamentan ali mislim da se nije nikada dobro previše svađati na internetu sa ljudima a on to radi. Ne ulazim u razloge ali bolje mu je to izbjegavati pa ako ništa drugo radi sina i njegove karijere. Bolje da snagu usmjeri na to.
Ne moramo se uvijek slagat oko svega.
DugoVecCitam
2014-11-14T18:17:32Z
Otac mu viri Mirku iz supka, i radi svog ponasanja u raspravama zasluzuje da mu netko zube polomi.
DRAGI PRIJATELJI...
Reaktivac
2014-11-14T18:25:14Z

Možda je tako ali ne znam jer ga ne poznajem. Možda je samo temperamentan ali mislim da se nije nikada dobro previše svađati na internetu sa ljudima a on to radi. Ne ulazim u razloge ali bolje mu je to izbjegavati pa ako ništa drugo radi sina i njegove karijere. Bolje da snagu usmjeri na to.

U pravu si djelomicno. Covjek reagira kada osjeti nepravdu i kada ga ponese temperament.

Uskoro nam Predrag stize na PFS.
Becks
2014-11-14T18:26:59Z
To ce biti smijeh
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Montana Joe
2014-11-14T18:34:11Z
Originally Posted by: Reaktivac 

U pravu si djelomicno. Covjek reagira kada osjeti nepravdu i kada ga ponese temperament.

Uskoro nam Predrag stize na PFS.

Ma ne poznajem ga i teško mi je suditi kakav je čovjek, samo sam primjetio da se nepotrebno nervira.

Drago mi je da dolazi ako se može registrirati.
Montana Joe
2014-11-14T18:38:47Z
Originally Posted by: Becks 

To ce biti smijeh

Navija za crno bele:)20 Grobar.
DugoVecCitam
2014-11-14T21:08:18Z
Ajde neka netko nagovori Bojana Miocica da se i on registrira.:)20
DRAGI PRIJATELJI...
hamush
2014-11-14T21:12:07Z
MCC Nuthugging Revival nam stize :)
Reaktivac
2014-11-14T21:47:18Z
Originally Posted by: hamush 

MCC Nuthugging Revival nam stize :)

Nije uvijek onako kako se cini. Budete li zlocesti, nista od Predraga na PFS. Pa dajte malo pokazite da niste nevaspitana djecica i da mozete biti ozbiljni. 🙂
dr jupidu
2014-11-14T21:48:56Z
kog briga za roditelje boraca.........

ja samo znam da aleksandra borci izbjegavaju u širokom luku.......

malo sam mu gledao zadnje mečeve....

treba radit na raznovrsnosti jer dosta školski radi,tj štreberski......

no ak angažira savjetnika forumaša m.š moglo bi od njega bit nešto
Reaktivac
2014-11-14T21:51:15Z
Originally Posted by: dr jupidu 

kog briga za roditelje boraca.........

ja samo znam da aleksandra borci izbjegavaju u širokom luku.......

malo sam mu gledao zadnje mečeve....

treba radit na raznovrsnosti jer dosta školski radi,tj štreberski......

no ak angažira savjetnika forumaša m.š moglo bi od njega bit nešto

Sine, Alex Rakas je 1.9 TDI motor. Izdrzljiv, ne kvari se i moguce ga je chipirati.

Oklada da ce biti za godinu do dvije prilicno velika njuska u 70 kg ?

Reaktivac
2014-12-01T17:03:42Z
Malo true bad blood... i l :)15 this game... :)

http://www.wondermma.com/intervju-stefan-zvijer/ 

Potom sljedi odgovor Rakasa...

"Ako može odmah u polufinalu da se borimo, tako da finale gleda sa tribina uz kokice i kolu."

Nazalost, posto je doslo do ozljede, zasada nista od meca... :)6

https://www.facebook.com/stefan.zvijer?fref=ts 

"Drugari, baš nam se nije dalo da izdominiramo na FFC-u. Prvo Nemanja, pa Janković..evo i ja !!!
Na žalost na sparingu sam slomio ključnu kost i osvajanje FFC futuresa sveo na minimum...mislio sam da se borim dok je jos bila napukla ali je prilikom prvog treninga kojeg sam pokusao da uradim potpuno pukla i sada to vise nikako nije moguce. Tako da će Aleksandar Rakas morati da sačeka jedno 3-4 meseca da pokusa nešto sa kokicama i kolom....nadam se baš na nekoj od FFC priredbi.
Žao mi je što se ovo baš sada desilo. Bio sam u jakom treningu na krilima Myproteina i jakih sparinga i spreman da osvojim Futures...no ovo je takav sport. Hvala svima na podršci i izvinjavam se organizatorima Futuresa...vidimo se u 2015. brži, bolji, snažniji!"
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2014-12-01T21:22:41Z
Ovaj ko terminator. Pukla mu ključna kost on se ide takmičiti i ono na treningu mu se polomi... Poneo bi on ruku u ring ali ono ...
ovo mi je još jače što reklamira proteine koje prodaje njegov trener 😃