dia_blo
  • dia_blo
  • Advanced Member Topic Starter
2014-02-01T14:36:25Z
Bok ljudi,

frend uskoro slavi rođendan i znam da već par godina pati za katanom ( mač japanski za one koji neznaju ).
E sad nas ima nekoliko koji bi mu kupovali poklon pa bi cifra bila do nekih 1000kn. Naravno katana nemora biti
original ( takve ni nema za tu cifru 😃 ), ali bilo bi super i kada nebi bila jeftina replika.

Googlao sam dosta, ali nisam izgooglao nista pametno...pa eto ako tko ima neku informaciju bio bih zahvalan 🙂
Sponsor
ZgemboAdislic
2014-02-01T14:41:06Z
Meni je frend kupio prije 7 godina kod frajera u radićevoj ulici!tam je bilo svakojakog oruzja pa eto mislim da ako nije zatvorio bacio oko tamo!
Satrap
2014-02-01T14:45:35Z
Originally Posted by: dia_blo 

Bok ljudi,

frend uskoro slavi rođendan i znam da već par godina pati za katanom ( mač japanski za one koji neznaju ).
E sad nas ima nekoliko koji bi mu kupovali poklon pa bi cifra bila do nekih 1000kn. Naravno katana nemora biti
original ( takve ni nema za tu cifru 😃 ), ali bilo bi super i kada nebi bila jeftina replika.

Googlao sam dosta, ali nisam izgooglao nista pametno...pa eto ako tko ima neku informaciju bio bih zahvalan :)

http://www.amazon.com/Co...it_9/190-4986080-4745801 

Teško da ćeš igdje nać kvalitetnu i dobro obrađenu oštricu dužu od 20ak centi za te pare, svaki malo profesionalniji nož dođe 1000 i više kuna, skupe su to stvari.
wfc world fraud champion
2014-02-01T15:09:38Z
Originally Posted by: dia_blo 

Bok ljudi,

Googlao sam dosta, ali nisam izgooglao nista pametno...pa eto ako tko ima neku informaciju bio bih zahvalan :)

mi kupujemo opremo u klubu od njih, imaju svašta, pa i katane :)

http://fightsport.com.hr/oruzje.html 

Bosna je baksuzna zemlja; ima muslimane i piramide, al nafte jok.
Stisni zube. Budi muško, kao Janica.
Zatoichi
2014-02-01T15:47:49Z
ovdje kod nas prava katana(iz drugog svjetskog rata,u vrlo dobroj kondiciji)kosta od 1500$$ do 5000$$,oko 500 $$ isto iz WW2 ali zahrdjalo(vjerovatno skinuto sa nekog lesa) a ovo sto ide od 80$$ do 200 $$ su jeftine kineske kopije....bolje mu uzmite bokken sa postoljem,prejebeno izgleda a nije skupo i manja je sansa da ce nekog preklati kad bude mahao po sobi

UserPostedImage
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
hamush
2014-02-01T15:49:04Z
Originally Posted by: Zatoichi 

ovdje kod nas prava katana(iz drugog svjetskog rata,u vrlo dobroj kondiciji)kosta od 1500$$ do 5000$$,oko 500 $$ isto iz WW2 ali zahrdjalo(vjerovatno skinuto sa nekog lesa) a ovo sto ide od 80$$ do 200 $$ su jeftine kineske kopije....bolje mu uzmite bokken sa postoljem,prejebeno izgleda a nije skupo i manja je sansa da ce nekom preklati kad bude mahao po sobi

ahjhahahaahahahhaaaa:)20 :)20 :)20
dia_blo
  • dia_blo
  • Advanced Member Topic Starter
2014-02-04T17:12:31Z
hehe :)1

hvala decki, prvo cu ici pogledati ovo u radicevoj ulici, a onda vidjeti sta dalje :)22
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-02-04T17:31:25Z
Ima jedan japanski sensei. Odi s društvom i upadni mu kroz prozor i mazni mu katanu.
Ak te čopi, uzet će te pod okrilje i jednog dana ćeš osvojit kumite turnir u Hong Kongu.

win-win situacija.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Black Arrow
2014-02-04T18:31:28Z
Joeseph Jones
2014-02-04T18:42:53Z
Originally Posted by: bero 

Ima jedan japanski sensei. Odi s društvom i upadni mu kroz prozor i mazni mu katanu.
Ak te čopi, uzet će te pod okrilje i jednog dana ćeš osvojit kumite turnir u Hong Kongu.

win-win situacija.

You are not a Tanaka!

Users browsing this topic