BRZAKOBRA
2010-01-09T20:30:43Z
:)12 Ova obavjest nije šala, za vas sve i vama bliske osobe.
Svi koji se koristite facebookom i slićnim stranicama na stranici "NETLOG" možete vidjet ili upisivanjem imena SENAD BEJTA osobu koja zavodi cure zatim otima neovisno u kojoj državi a nakon toga vodi u Njemačku na prostituciju ili otkup od obitelji.
Meni bliskoj osobi se to dogodilo prije četiri dana i pomoću ljudi podzemlja pronašli su je u okolici Kölna na sreću još čitavu ali pretućenu i sada je još u njemačkoj pod policijskom zaštitom. Njihova policija kaže da se jedva bori sa tom organizacijom.
Zato oprez cure jer ovaj tip nije uhapšen a uz njega radi to zavođenje još ljudi kojima za sad neznam ime.
Pa bolje da to sprijećimo barem oprezom....:)22
Sponsor
DoKoske
2010-01-09T20:37:55Z
treba mu se najebat majke. oprosti na cjepidlačenju ali ti namjerno uvijek pišeš krivo č i ć, ije i je ili slučajno?
wash your feminine side clean off
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-01-09T20:42:26Z
:)10

Strasno...
BRZAKOBRA
2010-01-09T20:43:02Z
DoKoske wrote:

treba mu se najebat majke. oprosti na cjepidlačenju ali ti namjerno uvijek pišeš krivo č i ć, ije i je ili slučajno?

Volim mrak pa uglavnom pišem u mraku, ne vidim slova a ne kontroliram kako pišem. Kad bih pazio mislio bi da sam profesor Hrvatskog. Haha
Reptile
2010-01-09T20:47:41Z
Podsjeća na film Taken, a trebalo bi tako i završiti, za njih samo metak.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
bikilalabebe
2010-01-09T20:58:37Z
[quote = BRZAKOBRA]:) 12. Ova obavjest nije šala, za vas sve i vama bliske osobe.
Svi koji se koristite facebookom i slićnim stranicama na Stranići "Mladost" Možete vidjet ili upisivanjem imena 🅱 SENAD Bejta [/ b] osobu Koja zavodi cure Zatim 🅱 otima [/ b] neovisno u kojoj državi nakon toga vodi u Njemačku na prostituciju ili otkup od obitelji.
Meni bliskoj osobi se to dogodilo prije četiri dana sam POMOĆU ljudi podzemlja pronašli su je u okolici Kölna na sreću još čitavu ali pretućenu i sada je još u Njemačkoj policijskom pod zaštitom. Njihova policija kaže da se jedva BORI sa tom organizacijom.
Zato oprez lijek Jer ovaj savjet nije uhapšen uz njega radi za zavođenje još ljudi kojima za sad neznam ime.
Pa bolje da se sprijećimo ....:) barem oprezom 22 [/ quote] [code]
Ti bi trebao da budeš obavjestalac s toliko informacija !!!!!:) 36:) 42
The Miner
2010-01-09T21:11:13Z
Samo mi nije jasno kako se cura moze zaljubiti u covjeka preko dopisivanja i onda jos poci kod njega u Njemacku?!:)10
BRZAKOBRA
2010-01-09T21:12:11Z
:)42 :)
bikilalabebe wrote:

[quote = BRZAKOBRA]:) 12. Ova obavjest nije šala, za vas sve i vama bliske osobe.
Svi koji se koristite facebookom i slićnim stranicama na Stranići "Mladost" Možete vidjet ili upisivanjem imena 🅱 SENAD Bejta [/ b] osobu Koja zavodi cure Zatim 🅱 otima [/ b] neovisno u kojoj državi nakon toga vodi u Njemačku na prostituciju ili otkup od obitelji.
Meni bliskoj osobi se to dogodilo prije četiri dana sam POMOĆU ljudi podzemlja pronašli su je u okolici Kölna na sreću još čitavu ali pretućenu i sada je još u Njemačkoj policijskom pod zaštitom. Njihova policija kaže da se jedva BORI sa tom organizacijom.
Zato oprez lijek Jer ovaj savjet nije uhapšen uz njega radi za zavođenje još ljudi kojima za sad neznam ime.
Pa bolje da se sprijećimo ....:) barem oprezom 22 [/ quote] [code]
Ti bi trebao da budeš obavjestalac s toliko informacija !!!!!:) 36:) 42

A ti bi mogao odraditi koju noć umjesto ti cura. Naravno dok te nisu križa uhvatila, pa ćeš tek onda ostat pognut, haha... :)2 Naravno prijatelju uzimam u obzir tvije godine...:)42
BRZAKOBRA
2010-01-09T21:13:58Z
The Miner wrote:

Samo mi nije jasno kako se cura moze zaljubiti u covjeka preko dopisivanja i onda jos poci kod njega u Njemacku?!:)10

Nije pošla već je prisilno odvedena.
A kako se mogu zaljubit??? dobro pitanje ali cure to trebaju odgovorit. Bez ljutnje ali ženski mozak je neistraženo podrućje....:)18
The Miner
2010-01-09T21:20:20Z
Aha,ja sam mislio da u Hrvatskoj zivi oteta cura...
blazer44
2010-01-09T21:55:05Z
zapantija san facu i posla svojoj ekipi ako ga vidimo di po splitu kojin slucajen polomit cemo mu sve kosti
DON'T BE SCARED HOMIE
bikilalabebe
2010-01-09T22:45:03Z
Ha,ha,ha vidim da ste i saljivđija brza kobro!!!!Citajuci vase postove primjecujem da ste jako dobro upuceni u sva zbivanja u zemlji i svijetu,te da raspolazete s jako velikim spektrom informacija te s veseljem cekam vasu slijedecu pricu.Nadam se da me necete krivo shvatit.
Similar Topics
Users browsing this topic