http://www.profightstore...-u-njemackoj-/14013.aspx kao sto pise u linku Delija ce se uskoro boriti sa Björn Schmiedebergom, trenutnim Respect FC HW prvakom i takodje
nr. 2 hw iz njemacke!
Po meni je ovo IDEALAN protivnik za Deliju u ovoj fazi karijere, Björn je dobar protivnik i dobro ime, takodje dobar fighter,
ali pobjediv i mislim da Delija uz dobru taktiku dobiva ovaj mec.
Ali sad Maro treba dobro razmisliti, ako Delija pobijedi ima dobar score i sad treba jako oprezno pripremati iduce mjesece.
Mislim da bi se uskoro (ako pobijedi) trebalo pocet sklapljati fightcard za noc gladiatora krajem godine, tu bi recimo jedan
Andreas Kraniotakes bio idealan 10ti fight za Antu, ima dosta iskustva i trenutno vodi njemacki hw ranking.
Nakon te pobjede (ako bude) bi Delija imao perfektan score, cak me nebi ni cudilo da ga UFC pozove, i onda bi Gladiator
imao svog prvog borca u najjacoj organizaciji i bilo bi odlicno za njih a i za nas sve.
Dali je pametno da Delija odmah nakon 10 borbi ode u ufc, to neznam, ali kad pogledam ostali evropski hw top 10 rooster
onda nevidim nijenog pravo atraktivnog protivnika sa kojim bi se bolje mogao probiti... barem po meni... pobjeda nad
Kharitonovom danas neznaci toliko puno, a moze puno izgubiti. a grabovski je jako dobar i zato jako velik rizik.
Edited by user
2013-07-29T15:40:14Z
|
Reason: Not specified
On je čovjek jako dobar momak!