kanye
  • kanye
  • Advanced Member Topic Starter
2013-03-22T08:02:50Z
Evo baš jutros iz dosade gledam po youtubeu mečeve i dođe mi se smijati kakvi su Badr Hari i Tyrone Spong (ima još primjera ali oni su mi pali na um prvi) bili prije nerazvijeni i krlžljavi, a samo se Reema ( da me se ne napda, ne ne govorim da Reem ne uzima, naprotiv) proziva za kemiju to je vjerojatno zato što on što je je ima vrhunsku genetiku pa izgleda bolje od 99. posto ostalih boraca, ali poanta mi je bila da nije Reem jedini koji je nabijao ogromne i to kvalitetne kile :)20 :)20 Recimo:

http://cdn102.iofferphoto.com/img3/item/133/429/427/k-1-badr-hari-career-set-f0db.jpg
http://www.stiridesport.ro/media/articole/550x360/50fe6fc239b2b.jpg

ili

http://www.fansofk1.com/uploads/fighters/410973354_Tyrone-Spong-K1.jpg

sa

http://www3.cdn.sherdog.com/_images/pictures/0/318.jpg

http://www.knockoutmagazine.cz/obrazky/clanky/00098/ufc_107_010_frank_mir_cheick_kongo_cordova-62-2_fn.jpg

http://www.cscmemorabilia.com/media/06/a20791c12f1a5f558b31fa_m.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/Fabricio_Werdum.jpg
Sponsor
ksian
2013-03-22T08:49:11Z
Cijela tajna je u zdravoj hrani.
FightKnight
2013-03-22T09:41:34Z
Overeem je od svih boraca doping najbolje iskoristio pa se prst upire u njega.Nebi ga niko spomeno da je onakav a da nema nekakvih rezultata.Recimo za lavara johnosna zaboli ljude neka stvar jel na dopingu zato sto je osrednji borac a o overeemu se kjnige pišu :)1

Svi su oni "po tom pitanju" više manje isti,.neko je nešto napravio pa se spominje a neko nije,neko se otkrije a neko će odvuc to sa sobom u grob 😉
The Last Emperor
2013-03-22T09:51:32Z
Na ovim slikama se jedino na Badr Hariju vidi brutalna promjena, ovi drugi su samo nabili nešto mase i definicije, kao da je to neki veliki problem za napravit sa dozvoljenim supstancama i treninzima u teretani.
thelovacluka
2013-03-22T10:32:44Z
Lavar je nabio nekih 8 kg ako se ne varam od prošle borbe :)

Slažem se da se kod Badra vidi najveća promjena.

Treba računati na to da se borci čak do nedavno trenirali kao hrvači ili kao boksači il kao kickbocksači, svako po svojemu. Tek sad se to sve razvija za MMA specifično.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
kanye
  • kanye
2013-03-22T10:35:51Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Na ovim slikama se jedino na Badr Hariju vidi brutalna promjena, ovi drugi su samo nabili nešto mase i definicije, kao da je to neki veliki problem za napravit sa dozvoljenim supstancama i treninzima u teretani.

Da na njemu je najbrutalnija promjena. Iako i Spong je doživio brutalnu promjenu ali na ovoj slici je već jači bio, nađi na youtubeu njegove mečeve iz 2005 ( ili na dokumentarcu King of The Ring ima snimka iz 2005. njega i Reema dok su kao djeca bili :)20 ) kad nije ni 80 kh imao i bio kržljavac a sad je brutalno nabildan, čak je i u borbama sa Reemom i Le Bannerom bio slabaašan i sitan i bio u knap za HW a pogle ga sad. A wedum je bio dosta slabiji u PRIDEu a sada je konjusina od 110 kila
Marc88
2013-03-22T10:37:09Z
idemo redom:

Hari se bori u profesionalnim vodama od 15 g. a ova prva slika je iz najmladjih dana tako da mi nije jasno usporedjivanje klapca od 18 g. i 10 g. poslije.

Spong je tekodjer s 15 krenuo u profesionalne vode tako da nije cudno sto je nabio koju kilu, iako je na ove 2 slike razlika gotovo neprimijetna.

Ne kuzim ovo za Mira. Opcepoznato je da su Miru Carwin i Lesnar nabili komplekse pa je odlucio nabacit 10 kg koji mu vise smetaju nego pokazu, iako ne izgleda nista impresivnije osim sto izgleda malo bucmastije.

Werdum i Minotaur su zadrzali gotovo identicnu tezinu u odnosu na Pride a takodjer ne izgledaju nesto posebno osim sto su trunkicu veci.

Logicno je da borci s godinama dobiju koju kilu ali Overem je nabio 20 kg prekrasnih misica u jako kratkom roku.
Da rasjasnim, vecini koristi steroide(mozda svi) ali ne koriste ih svi za dobivanje mase a to sto s godinama borci dobiju poneku kilu tj. ovi tvoji primjeri nista ne dokazuju!
Diablo
2013-03-22T10:44:16Z
mislim da su svi borci koji se bore na visokoj razini odradili par kura tijekom karijere. Neki su pikaju stalno (citaj: Testostereem), a neki odrade kuru da bi dobili malo ozbiljniju masu pa je onda dalje samo odrzavaju. Naravno, sto si veci teze je odrzavati kvalitetnu misicnu masu i zato je kod teskasa najnormalnije da se pikaju na redovnoj bazi. I budala zna da je nemoguce izgledati ko Lesnar ili Reem ako koristis whey protein, kreatin i bcaa nakon treninga. Naravno, nisu to samo Lesnar i Reem ali na njima se to najbolje vidi. Barnett je graden ko govno pa je opet vise puta uhvacen s prstima u pekmezu. Na nekima je koristenje nedozvoljenih supstanci ocito, na nekima nije. Danas se pikaju klinci u teretani, a kamoli nece profi borci kojima je njihovo tijelo alat kojim zaraduju za zivot.
kanye
  • kanye
2013-03-22T10:49:33Z
Diablo odlično si to sročio!! I baš to ako je Barnett koji je građen lošije od 70 posto bauštelaca često padao na dop. testovima, to nam nešto govori i za druge 😃 :D

@Marc88, Spong nije dobio koju kilu nego je dobio 20-ak kila a ti kili su sve mišići. Slažem se za Mira. I Badr je recimo u prvo meču sa Reemom bio jako slab i mršav, a već dogodine u uzvratu je bio konjina.
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2013-03-22T10:53:05Z
Originally Posted by: Diablo 

Barnett je graden ko govno pa je opet vise puta uhvacen s prstima u pekmezu.

:)20
prejak opis
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Marc88
2013-03-22T11:14:06Z
Originally Posted by: kanye 

Diablo odlično si to sročio!! I baš to ako je Barnett koji je građen lošije od 70 posto bauštelaca često padao na dop. testovima, to nam nešto govori i za druge 😃 :D

@Marc88, Spong nije dobio koju kilu nego je dobio 20-ak kila a ti kili su sve mišići. Slažem se za Mira. I Badr je recimo u prvo meču sa Reemom bio jako slab i mršav, a već dogodine u uzvratu je bio konjina.

ne govorim tko koristi steroide ali ovi sto si naveo svi mogu doci normalnim putem(jedino je Spong "evoulirao"). Ti usporedjujes Haria sa 18 g. i 10 g. poslije a to nema smisla. Vjerovatno je steroidima nabio koju kilu ali za 10 g. ih je mogao nabit i prirodnim putem. Osobno nimalo ne sumnjam da koristi steroide jer je u zadnjih mjesec-dva nabio 20 kg ali opet usporedjujes 10 g.

Otkud ti to da je Werdum bio poluteskas? Cijelo vrijeme je teskas a na ovoj slici koju si postavio imao je blizu 110kg tako da je dobio pokoju kilicu s godinama. On i Mir ti nisu nikakav primjer. Oni su vise primjer "zdravog" nabijanja kila, iako Werdum i nije nabio neke kile,mozda 4-5 ali to je razumljivo s godinama i pojacanjem treninga. I Mirko je dobio kile kad je pojacao treninge s hrvanjem!
kanye
  • kanye
2013-03-22T11:22:06Z
Dobro to za Werduma ne znam ni ja odakle mi, sramim se hahhaha A za harija da pogledaš slike uanzad iz 2007. i 20008. opet je sve jasno.
Marc88
2013-03-22T11:35:44Z

Dobro to za Werduma ne znam ni ja odakle mi, sramim se hahhaha A za harija da pogledaš slike uanzad iz 2007. i 20008. opet je sve jasno.

hoces reci prije 5-6 g. kad je imao 23-22 tj. bio jos klinac? Iskreno ne vidim neku bitniju promjenu(i tada je bio preko 100) niti ikakvu sumnju zbog njegovog "debljanja". I vise sam nego siguran da je Hari na steroidima ali njegovo povecanje kila mi ne izaziva nikakvo cudjenje, ipak se poceo borit kao pubertilja pa je logicno da se malo razvio!
fanatic
2013-03-22T11:46:32Z
ne vidim u čemu je problem kad profi borac u 5-6 godina nabije 10-ak kila mase, problem je kad nabije 15-20 kila u godinu dana :)2
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
kanye
  • kanye
2013-03-22T11:48:17Z
Originally Posted by: Marc88 

hoces reci prije 5-6 g. kad je imao 23-22 tj. bio jos klinac? Iskreno ne vidim neku bitniju promjenu(i tada je bio preko 100) niti ikakvu sumnju zbog njegovog "debljanja". I vise sam nego siguran da je Hari na steroidima ali njegovo povecanje kila mi ne izaziva nikakvo cudjenje, ipak se poceo borit kao pubertilja pa je logicno da se malo razvio!

Bome meni je ovo bitna i vidna promjena :

http://09.img.v4.skyrock.net/3417/57393417/pics/2314899633_1.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-q9-KK2uy6fc/T_DGPhPrPNI/AAAAAAAANg8/FKLurBWBIOA/s1600/badr+hari.jpg

Teško je takve promjene postići kada radiš samo teretanu natural, a još kada bi natural radio teratanu i sve tereninge koje oni rade nije to baš izvedivo ni u godinu ni u 2-3
Đolo
2013-03-22T12:23:52Z

+1 osim Badr-a ostali su primjeri smijesni...
Neznam po cemu je Tyrone "krzljavac" i "nerazvijen" :)27
Covjek je izdefiniran i misicav cijeli...
Osim tog neznam u kojem dobu zivimo,pa znam decke kaj su tak bili mrsavci i nakon dvije tri godine teretane su dobili i kile i misica,a profesionalni borci sa prilagodjenom prehranom,suplementima,masazama,vrhunskim treninzima se nemogu sjacat kroz karijeru a neki tamo rekreativac na bureku i speku moze?

Mozda ce sajo bolje od mene objasnit ovaj topic,mada je on definitivno na dopingu :)18

mmjaws
2013-03-22T12:49:28Z
ja sam u 3 mjeseca dobia 8 kg ( šopanje piletinom tunom posnim sirom itd)... i onda san u gymu radia ko konj i nabia mišićnu masu..dobia san nekih 5 kg mišića....sve to u pola godine...bez ikakvih kreatina protein šejkova itd...
Marc88
2013-03-22T13:08:45Z
Originally Posted by: Đolo 

+1 osim Badr-a ostali su primjeri smijesni...
Neznam po cemu je Tyrone "krzljavac" i "nerazvijen" :)27
Covjek je izdefiniran i misicav cijeli...
Osim tog neznam u kojem dobu zivimo,pa znam decke kaj su tak bili mrsavci i nakon dvije tri godine teretane su dobili i kile i misica,a profesionalni borci sa prilagodjenom prehranom,suplementima,masazama,vrhunskim treninzima se nemogu sjacat kroz karijeru a neki tamo rekreativac na bureku i speku moze?

Mozda ce sajo bolje od mene objasnit ovaj topic,mada je on definitivno na dopingu :)18

+1

na Hariu su ogromne razlike jer je slikan kao klinac(18-20 g) i 10 g. kasnije.

Inace njegov primjer ce najbolje objasnit borci kao Rory,Jones,Struve i ostali koji su prije 20-e poceli s profesionalizmom. Pogledajte ovu trojku kakvi su bili u pocetku UFC-a a gle ih danas. Stuve vec premasuje 120 kg i mora ih skidat da bi zadovoljio vagu a Jones i Rory su prerasli konkurenciju i za koju godinu ce bit prisiljeni podizat kategoriju!
Xtream Couture
2013-03-22T14:14:32Z
Najnormalnije (čitaj zdravo, sve preko je ne zdravo) je mršati/debljati se pola kilograma do kilogram sedmično uz trening, bez ikakvih supstanci (pričam o dodatcima vitamina i sl. znači ono najlegalnije što može biti), sa suplementima i na onom najvišem nivou ,profesionalnom uz rad sa nutricionistima znači sasvim normalno je debljati se 1Kg sedmično.
Već izefinisani borci tipa Overeem,Spong,Hari,Mir,Sonnen....bez problema mogu da podignu kilažu za 10-20kg u godinu-dvije bez da gube definiciju... ne znam zašto se čudite i odma idete na to da se rokaju svačim.

Da se profesionalci pucaju razno raznim(legalnim,polu legalnim, ilegalnim, nepoznatim , još uvijek testnim..) preparatima to da, rade to svi i košaraši i fudbaleri i boksači i kajakaši......

Marc88
2013-03-22T16:06:39Z
Originally Posted by: Xtream Couture 

Najnormalnije (čitaj zdravo, sve preko je ne zdravo) je mršati/debljati se pola kilograma do kilogram sedmično uz trening, bez ikakvih supstanci (pričam o dodatcima vitamina i sl. znači ono najlegalnije što može biti), sa suplementima i na onom najvišem nivou ,profesionalnom uz rad sa nutricionistima znači sasvim normalno je debljati se 1Kg sedmično.
Već izefinisani borci tipa Overeem,Spong,Hari,Mir,Sonnen....bez problema mogu da podignu kilažu za 10-20kg u godinu-dvije bez da gube definiciju... ne znam zašto se čudite i odma idete na to da se rokaju svačim.

Da se profesionalci pucaju razno raznim(legalnim,polu legalnim, ilegalnim, nepoznatim , još uvijek testnim..) preparatima to da, rade to svi i košaraši i fudbaleri i boksači i kajakaši......

kad god procitam neki tvoj post djeluje tako sigurno a brate fulas li ga fulas. Kao prvo smijesno je Mira svrstavat u ovo grupu jer mu se sve zivo muca i uopce nije izdefiniran. Kao drugo nek ti Mpower(cini mi se da je on) objasni stvari vezane za steroide pa ce ti puno tog bit jasnije. Tip je powerlifter i kad sam tek stigao na forum pojasnio mi je neke stvari te puno tog razjasnio, ali cini se da se povukao s foruma. Normalno je da se kile dizu kad je borac jos u razvoju tipa Hari sto se ovako razvio od 20-e ali prakticki je nemguce dici kilazu kao Overem bez steroida. Znas li koliko ti borbi imaju kondicionalnih treninga s kojim tope kile? E pa upravo zbog takvih treninga je jako tesko podic kile. Jedini nacin da se onako kile podignu i onakav izgleda dobije jest da se bavis samo bodybilldingom uz propisanu prehranu, dakle s minimum trcanja i ostalih sranja. Borci koji imaju podosta sala kao npr. Mir mogu zgodno varirat s tezinom s tim da zadrze cardio i ostalo, ali proslogodisnji Overem i Spong ne mogu dignut ni kilo a da pritom ne uzimaju steroide ili znantno izgube na kondiciji i pojednim stvarima! Ako je Mpower ili kako vec jos na forumu molio bih ga da malo bolje pojasni ovo!