Svi cekamo dolazk te „indigo“(ili kako vec) generacije koja ce od samih pocetaka trenirat MMA, ali znaci li to puno? Davno je bilo kad su se borci drzali jedne vjestine, danas vecina dodje iz jedne u kojoj je odlican a onda usavrsi druge tako da je u svemu dobar a u necem odlican. Ono sto mi je smijesno u ovom clanku je ovaj dio:
„Bez obzira radi li se od njemu ili Andersonu Silvi, njihova će postignuća biti potisnuta zbog višeg nivoa vještine u sportu i činjenice da će u narednom desetljeću većina boraca već od početka trenirati samo MMA“
Zasto bi to bilo tako?
Fedor(bio) i Silva su nevjerovatno nadareni i talentirani te kompletni borci, ne vidim kakvi ce to borci doci s kojim se oni ne bi mogli nositi, ili pak Santos i Jones? Mogu se okladiti da ce u cijeloj povijesti MMA uvijek biti boraca koji ce dolaziti iz hrvanja,K-1 i sl., naravno da ce usavrsit i druge vjestine kao i sad i ne vidim zasto bi borci koji od pocetka treniraju MMA bili bolji od ovih koji imaju maticni sport?
Ne znam, po meni to nema neke logike, evo ove primjer koje ste naveli, nijedan od tih boraca nije nesto posebno!
Inace slazem se s balkanbomberom.