Nrg
  • Nrg
  • Advanced Member
2009-01-20T19:46:35Z
Malo su ostarili , mislim.
Isto kao i dinosauri u K-1... žive legende.
Zub vremena grize.
shogun33
  • shogun33
  • Advanced Member Topic Starter
2009-01-21T12:39:38Z
ma dajte. pa vidite shoguna. u prideu je imao kondicije da se bori sto godina a sad protiv colemana je ispuhao nakon 5 min. ne znam zbog cega bi to moglo bit nego zbog steroida. a i na netu sam negdje čitao da su u chute boxeu uvijek koristili steroide pa sad kad ih ne mogu koristit su opali
akvic
2009-01-21T12:45:20Z
shogun33 wrote:

ma dajte. pa vidite shoguna. u prideu je imao kondicije da se bori sto godina a sad protiv colemana je ispuhao nakon 5 min. ne znam zbog cega bi to moglo bit nego zbog steroida. a i na netu sam negdje čitao da su u chute boxeu uvijek koristili steroide pa sad kad ih ne mogu koristit su opali

posebno sam osjetljiv na ovu temu i kao i uvijek ponavljam NEMA VRHUNSKOG SPORTA BEZ KEMIJE, ni jednog, nigdje i bezveze je govoriti kako "neki" koriste

svi gutaju samo je pitanje, kaj, koliko i kad
loreia
2009-01-21T13:11:00Z
akvic wrote:

Ove je definitvno dvosmislena izjava ako dolazi iz tvojih usta :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
Slash
2009-01-21T13:16:01Z
akvic wrote:

posebno sam osjetljiv na ovu temu i kao i uvijek ponavljam NEMA VRHUNSKOG SPORTA BEZ KEMIJE, ni jednog, nigdje i bezveze je govoriti kako "neki" koriste

Neki su na wheyu, drugi na creatinu, treći na glutaminu itd...:)20
andjeo
2009-01-21T13:18:12Z
loreia wrote:

akvic wrote:

Ove je definitvno dvosmislena izjava ako dolazi iz tvojih usta :)20

ahahahahahahahahhaa...nisam se mogla suzdržati....spamam,ali jbg:)20
Zlo Prase
shogo
2009-01-21T13:28:22Z
akvic wrote:

shogun33 wrote:

NAŽALOST ili ne to je istina, nužno zlo bez kojega ponavljam ne ide, nema oporavka nema ni napredka, oporavak je bitan i tu onda dolaze mnoga "pomagala"....