jebiga quotao si me sa i viška xD
edit:ustvari boli me briga,ne pišem nikom službeni dopis,pišem na forumu...
nisam te skužil. velim za ovog lika a ne za tebe frend :)16 . mi možemo tu pisat kak hoćemo a on bi ipak trebal malo pazit
ma napisal sam i viška gore pod "pogrIješaka" ustvari je bez i,ali to su mjenjali dok sam u školi još bil jer je prije bilo "pogrešaka" ali im je to bilo pretjerano srpski ili kaj...
ma,jebemti državu sve ošlo vrit!
i još jedna stvar mi nije jasna,dal je hrvatska tak velika i ima tak puno para da na putovanja reprezentacije moraju ići i predsjednik i glavni tajnik i trener i boksači (primjer su sad juniori u Parizu,ali bilo je toga i prije..)?
mislim kaj će oni tam?to mi nikad nije bilo jasno...plati dečkima,treneru i eventualno pošalji jednog suca...Ili to oni sastanče tam da kao poprave suradnju s drugim savezima? xD
mada ne kužim zašto bi se u doba elektronsko prenosivih insormacija išlo s repkom na put,možda da se poslikaju tam?
I tak,ne bi htel vrijeđat al mislim da niko ne govori tečni engleski a kamoli francuski ili neki treći jezik (kad pročitam onaj dopis objavljen tu) pa teorija o nekom sastančenju pada u vodu :)
Edited by user
2011-11-23T17:48:42Z
|
Reason: Not specified