The Miner
2011-11-11T17:01:35Z
mislim stvarno-kad pogledas koje kazne se davaju za izgubljene oklade...sve od reda gay sigovi i avatari...:)11 prakticki 90% pobjednika odreduje taj tip kazne...i ja vrlo cesto...
sto mislite-puka slucajnost,zezancija ili ipak nesto vise?
po zakonu velikih brojeva...:)11
Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-11-11T17:05:44Z
Tak je bilo oduvijek na MMA forumima. Nema to veze sa homoseksualizmom, jer da ima pritajenog pederluka onda bi bio pritajen i izbjevala bi se svaka spomen na to.
Ovdje je upravo suprotno, svi smo zdravi ženoljupci, sigurni u svoju heteroseksualnost, zato se i možemo bez problema šalit i razbacivat gay tematikom. :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Referee
2011-11-11T17:06:30Z
The Miner wrote:

mislim stvarno-kad pogledas koje kazne se davaju za izgubljene oklade...sve od reda gay sigovi i avatari...:)11 prakticki 90% pobjednika odreduje taj tip kazne...i ja vrlo cesto...

Kad bi se ovi sigovi stavljali za dobivene oklade onda bi bio problem, ovako kazniš nekoga sa nečim odvratnim!
Referee
2011-11-11T17:07:52Z
bero wrote:

Tak je bilo oduvijek na MMA forumima. Nema to veze sa homoseksualizmom, jer da ima pritajenog pederluka onda bi bio pritajen i izbjevala bi se svaka spomen na to.
Ovdje je upravo suprotno, svi smo zdravi ženoljupci, sigurni u svoju heteroseksualnost, zato se i možemo bez problema šalit i razbacivat gay tematikom. :)20

Dobro zboriš!
fanatic
2011-11-11T17:57:54Z
The Miner wrote:

priznaj da si gay i rješena stvar. i dalje ćemo te smatrat kvalitetnim forumašem :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Mr. Chael Sonnen
2011-11-11T18:03:25Z
puno je zabavnije kada neko mora nosit nevena ciganovića ili fredi merkurija tjedan dana nego neku sliku tipa bagz bani itd.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-11-11T18:07:44Z
Freddie Mercury je glazbeni velikan, možda najveći pjevač svih vremena i imat njegov avatar nije nikakva kazna, bez ne onom ko ima ukusa.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Mr. Chael Sonnen
2011-11-11T18:20:01Z
Naravno da je glazbeni velikan, po meni je najveći pjevač Elvis, ali nema veze. Fredi mi je pao na pamet jer sam se sjetio jedne slike di je bio u sličnim gaćama kao Ramsey na weight in-u. Meni je to odvratno za vidit, ali sad ako se to nekome sviđa nije nikakav problem.
The Miner
2011-11-11T18:20:44Z
ako se ne varam,jedan forumas je svojevremeno priznao da je bsx,i cak da je bio s nekim iz du "gladijatora":)18
nofrx
2011-11-11T19:15:49Z
Mr. Chael Sonnen wrote:

Naravno da je glazbeni velikan, po meni je najveći pjevač Elvis, ali nema veze. Fredi mi je pao na pamet jer sam se sjetio jedne slike di je bio u sličnim gaćama kao Ramsey na weight in-u. Meni je to odvratno za vidit, ali sad ako se to nekome sviđa nije nikakav problem.

je odvratna je bila :)20 . to sam ja izabra. ne mogu se sad sjetit kome
KW CHAMPION
Logicus
2011-11-11T21:09:56Z
bero wrote:

Bero kakav izam? Pa nije to pokret, tipa fašIZAM jbt :)20

bero wrote:

Freddie Mercury je glazbeni velikan, možda najveći pjevač svih vremena i imat njegov avatar nije nikakva kazna, bez ne onom ko ima ukusa.

Šta misliš da bi piva ''10'' oktava da ga nije kvalitetno u guzu prima? 😃
Reaktivac
2011-11-11T21:12:20Z
bero wrote:

Tako je... Umjetnik par excellence... :)36

Glazbeni genij i po meni, najbolji muški vokal svih vremena...
Zatoichi
2011-11-12T00:10:36Z
fredy je bio vrlo cupav po prsima
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
matas pršuti
2011-11-12T01:55:35Z
Meni je Phillip Anselmo najveći pjevač svih vremena.
bruce lee
2011-11-12T09:41:35Z
bero wrote:

iz nekog filma sam zapamtio poslovicu
čovjek koji sagradi 1000 mostova i popuši jedan k... nije mostograditelj nego kurcopušač
p.s. merkurijeva muzika mi je sranje kao i 99% muzike koja se vrti po medijima, ja slušam rap, rosk, metal i takve stvari
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
Montana
2011-11-12T09:56:29Z
bruce lee wrote:

bero wrote:

iz nekog filma sam zapamtio poslovicu
čovjek koji sagradi 1000 mostova i popuši jedan k... nije mostograditelj nego kurcopušač :)20 :)20 :)20
p.s. merkurijeva muzika mi je sranje kao i 99% muzike koja se vrti po medijima, ja slušam rap, rosk, metal i takve stvari

.'
- *
_ , , .
,
_ '
Montana
2011-11-12T10:10:15Z
The Miner wrote:

Svatko se češe gdje ga svrbi ! :)20
.'
- *
_ , , .
,
_ '
The Miner
2011-11-13T15:44:53Z
pocelo je...pazi avatara u diabla...:)20 a ja 2 oklade izgubio...:)24
dr jupidu
2011-11-14T18:08:17Z
bero wrote:

pa ja sam rekao da bi bio s gayom za 250 000 eu.... :)15

hamush
2011-11-14T18:37:51Z
bio bi ti i za dzaba, ako ti osigura majice od 100 kn uz ulaznicu. 😃