ZgemboAdislic
2011-11-05T23:27:03Z
Zanima me vase misljenje o ovoj nastaloj situaciji sa dva saveza?
Sponsor
mikebernardo
2011-11-05T23:34:18Z
ZgemboAdislic wrote:

meni se svida sta ovaj novi savez najavljuje da ce vratit izbacene klubove te da ce na prvenstvima moci se natjecat i iz drugih sportova borci
nofrx
2011-11-05T23:45:19Z
mikebernardo wrote:

ZgemboAdislic wrote:

meni se svida sta ovaj novi savez najavljuje da ce vratit izbacene klubove te da ce na prvenstvima moci se natjecat i iz drugih sportova borci

već su vraćeni izbačeni klubovi
KW CHAMPION
bruce lee
2011-11-05T23:59:17Z
nadam se da će struja pere tadića pobjedit jer će oni dozvolit i borcima iz drugih sportova da nastupaju i vratit izbačene klubove
također se priča o regijonalnoj boksačkoj ligi sa srbima i bosancima, možda se čak i pokrene hrvatska boksačka liga a to sve bi pomoglo popularizaciji i masovnosti boksa i u konačnici podizanju kvalitete
sramota je da danas boksači nemaju gdje nastupat, osim PH i grbića i nema turnira, nema boksa po novinama osim u crnoj kronici
dosadašnje vodstvo saveza nije ništa napravilo da te stvari promjene. ja se nadam da će novi ljudi napravit zaokret
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
kvele
2011-11-23T09:58:06Z
što vi mislite o ovome prijenosu novaca na privatni račun tajnice saveza?

Imperare sibi maximum imperium est!
dcesarec
2011-11-23T12:22:58Z
Za sada mislim da ima dosta pravopisnih pogrješaka,a za dalje ćemo vidjeti...
DoKoske
2011-11-23T12:29:06Z
dcesarec wrote:

Za sada mislim da ima dosta pravopisnih pogriješaka,a za dalje ćemo vidjeti...

baš sam i ja primjetio polupismenost u jednog fakultetski obrazovanog čovjeka.. i to u službenom dopisu
wash your feminine side clean off
dcesarec
2011-11-23T12:38:43Z
jebiga quotao si me sa i viška xD

edit:ustvari boli me briga,ne pišem nikom službeni dopis,pišem na forumu...
Brockton Blockbuster
2011-11-23T13:08:41Z
Ako je istina da je neovlasteno skinuto, neka pravni subjekti reagiraju, a boksacki djelatnici neka dozivotno udalje krivce iz hrvatskog boksa.
kvele
2011-11-23T13:12:14Z
dcesarec wrote:

Za sada mislim da ima dosta pravopisnih pogrješaka,a za dalje ćemo vidjeti...

jbg možda čovjeku ne radi spell checker.. 🙂
Imperare sibi maximum imperium est!
DoKoske
2011-11-23T13:51:00Z
dcesarec wrote:

nisam te skužil. velim za ovog lika a ne za tebe frend :)16 . mi možemo tu pisat kak hoćemo a on bi ipak trebal malo pazit
wash your feminine side clean off
dr jupidu
2011-11-23T14:18:22Z
kvele wrote:

izvor?
dcesarec
2011-11-23T17:32:34Z
DoKoske wrote:

dcesarec wrote:

nisam te skužil. velim za ovog lika a ne za tebe frend :)16 . mi možemo tu pisat kak hoćemo a on bi ipak trebal malo pazit

ma napisal sam i viška gore pod "pogrIješaka" ustvari je bez i,ali to su mjenjali dok sam u školi još bil jer je prije bilo "pogrešaka" ali im je to bilo pretjerano srpski ili kaj...
ma,jebemti državu sve ošlo vrit!

i još jedna stvar mi nije jasna,dal je hrvatska tak velika i ima tak puno para da na putovanja reprezentacije moraju ići i predsjednik i glavni tajnik i trener i boksači (primjer su sad juniori u Parizu,ali bilo je toga i prije..)?
mislim kaj će oni tam?to mi nikad nije bilo jasno...plati dečkima,treneru i eventualno pošalji jednog suca...Ili to oni sastanče tam da kao poprave suradnju s drugim savezima? xD
mada ne kužim zašto bi se u doba elektronsko prenosivih insormacija išlo s repkom na put,možda da se poslikaju tam?
I tak,ne bi htel vrijeđat al mislim da niko ne govori tečni engleski a kamoli francuski ili neki treći jezik (kad pročitam onaj dopis objavljen tu) pa teorija o nekom sastančenju pada u vodu :)
bbbmarc
2011-11-23T18:35:17Z
dr jupidu wrote:

kvele wrote:

izvor?

http://www.profightstore...s-racuna-hbs-a/8468.aspx 
Brockton Blockbuster
2011-12-04T17:01:20Z
Gleda ko Olimp?:)20
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-12-04T17:06:04Z
Brockton Blockbuster wrote:

Cain gleda:)1

show
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-12-04T17:18:51Z
Cain wrote:

show

Jad i bijeda
19_Pitbull_86
2011-12-04T17:35:20Z
Cain wrote:

show

bas show hahahah
SILEĐŽIJA
2011-12-04T20:34:37Z
Mene zanima vaše mišljenje o Pjetraju.Neki boksači koje poznam kažu da je on najviše odgovoran za prekid karjere Mansura i Preskara i kažu da će vjerojatno ista sudbina zadesiti Hrgovića.S druge strane neki(ovi što su pozvani u reprezentaciju) ga hvale.Ima li netko ovdje na forumu da mi rasvjetli to?
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-12-04T21:04:03Z
SILEĐŽIJA wrote:

Mene zanima vaše mišljenje o Pjetraju.Neki boksači koje poznam kažu da je on najviše odgovoran za prekid karjere Mansura i Preskara i kažu da će vjerojatno ista sudbina zadesiti Hrgovića.S druge strane neki(ovi što su pozvani u reprezentaciju) ga hvale.Ima li netko ovdje na forumu da mi rasvjetli to?

ja ga znam samo iz medija i čini mi se bar što se tiče boksa da je entuzijast i da je ok. ne znam kako bi on mogao biti kriv za Preskara i Mansura s obzirom na okolnosti. Preksar je pokušao,imao ugovor i borbe s don kigom, vidio da ne može (a i premalen je za HW) i na vrijeme odustao a Mansur se odlučio za studij jer jedno i drugo ne mogu zajedno
Similar Topics
Users browsing this topic