|
|
 Rank: Advanced Member Groups: Administrator
Joined: 1/7/2009 Posts: 3,521 Points: 6,008 Location: Zagreb
|
|
|
 Rank: Advanced Member Groups: Member
Joined: 3/22/2009 Posts: 710 Points: 1,851 Location: dubrovnik-zadar
|
Kaže da bi pobijedio Barnetta uvijek Ajde dobro, Rothwell je loša kopija Josha, valjda će ovaj put ispuniti svoje prognoze
When in Hell, are all you people just gonna wake up? http://www.youtube.com/watch?v=Zy4EyBstOsA
|
|
|
u pravu je nofrx
|
|
|
šta ostojić radi za mirkom? nisam znao da mu je on ponovo sparing partner isus wrote:Quote:malo ste si svi zabrijali, ulicna sora je ulicna sora nek dode brokic na cesticu i nek se posora s nekim budala koje se cijeli zivot tuku na ulici i gdje nema sudca i pravila poginut ce.... jebes mma street fight rules!! jebes ti brocka i te pizdice s ufca lako je uc u ring i sorat se za pare da ih vidim kako bi se snasli na ulici usrali bi se ko grlice! Quote:ulica je ulica kavez je kavez dvije razlicite dimenzije, a brocku da dode baustelac na ulici i da mu pukne samar usro bi se ko pickica i otiso plakat mamici i onom dani whitu......
|
|
|
Ste skuzili da Mirko vise nema tikove sa ramenom kao nekada!!! brijem da je to sve prije bila psiha!!!
|
|
Joined: 1/14/2009 Posts: 428 Points: 1,035 Location: Loznica, Srbija
|
Ljudi ovo Mirko dobija, 101% , ako krene meč kao protiv JDS-a reći će sebi " koji mi je k.... , šta se ja bojim ovog idiota" i iznabadaće ga. ;) Stvarno, ovo mu je biti ili ne biti.Nema popravnog, i mislim da je svestan toga i zbog toga će ići na sve ili ništa.
|
|
Joined: 1/10/2009 Posts: 3,564 Points: 10,349 Location: Split
|
maljky wrote:Ste skuzili da Mirko vise nema tikove sa ramenom kao nekada!!! brijem da je to sve prije bila psiha!!! Pa tikove ima prije borbe, ne na aerodromu
GenghisKhan wrote:Imas cak i dokumentiran slucaj homoseksualne nekrofilije kod pataka Do kud je dosao ovaj forum
|
|
Joined: 1/11/2009 Posts: 1,007 Points: 2,390 Location: Catskill, NY
|
loreia wrote:maljky wrote:Ste skuzili da Mirko vise nema tikove sa ramenom kao nekada!!! brijem da je to sve prije bila psiha!!! Pa tikove ima prije borbe, ne na aerodromu Znao sam da ćeš se ti uključiti u raspravu čim netko spomene Mirkove tikove!
The Expendables: Ranko, Mr.Drvo, Aždaja i brat mu...
|
|
|
loreia wrote:maljky wrote:Ste skuzili da Mirko vise nema tikove sa ramenom kao nekada!!! brijem da je to sve prije bila psiha!!! Pa tikove ima prije borbe, ne na aerodromu sorry ali tikove je imao i na aerodromu kada je davao intervju prije odlasla na put!
|
|
 Rank: Advanced Member Groups: Administrator
Joined: 1/7/2009 Posts: 3,521 Points: 6,008 Location: Zagreb
|
maljky wrote:loreia wrote:maljky wrote:Ste skuzili da Mirko vise nema tikove sa ramenom kao nekada!!! brijem da je to sve prije bila psiha!!! Pa tikove ima prije borbe, ne na aerodromu sorry ali tikove je imao i na aerodromu kada je davao intervju prije odlasla na put! možda mu je sladoljev išao na živce
|
|
Joined: 7/2/2009 Posts: 1,102 Points: 2,939 Location: Dubrovnik
|
da budem iskren ja nikad nisam primjetio tikove na aerodromu...ima kakva snimka?
|
|
|
bero wrote:maljky wrote:loreia wrote:maljky wrote:Ste skuzili da Mirko vise nema tikove sa ramenom kao nekada!!! brijem da je to sve prije bila psiha!!! Pa tikove ima prije borbe, ne na aerodromu sorry ali tikove je imao i na aerodromu kada je davao intervju prije odlasla na put! možda mu je sladoljev išao na živce vrlo vjerovatno
|
|
|
maljky wrote:loreia wrote:maljky wrote:Ste skuzili da Mirko vise nema tikove sa ramenom kao nekada!!! brijem da je to sve prije bila psiha!!! Pa tikove ima prije borbe, ne na aerodromu sorry ali tikove je imao i na aerodromu kada je davao intervju prije odlasla na put! stvarno? nisam to nikada skontao. Imas kakav Jubito video?
GenghisKhan wrote:Imas cak i dokumentiran slucaj homoseksualne nekrofilije kod pataka Do kud je dosao ovaj forum
|
|
|
fist wrote:loreia wrote:maljky wrote:Ste skuzili da Mirko vise nema tikove sa ramenom kao nekada!!! brijem da je to sve prije bila psiha!!! Pa tikove ima prije borbe, ne na aerodromu Znao sam da ćeš se ti uključiti u raspravu čim netko spomene Mirkove tikove! Ne primam kritike od laznog fana koji ni u Koeln nije otisao...
|
|
|
|
|
|
meni je danas na ovoj temi antivirus nešto signalizirao, kao da je virus zamjećen jel kome još? isus wrote:Quote:malo ste si svi zabrijali, ulicna sora je ulicna sora nek dode brokic na cesticu i nek se posora s nekim budala koje se cijeli zivot tuku na ulici i gdje nema sudca i pravila poginut ce.... jebes mma street fight rules!! jebes ti brocka i te pizdice s ufca lako je uc u ring i sorat se za pare da ih vidim kako bi se snasli na ulici usrali bi se ko grlice! Quote:ulica je ulica kavez je kavez dvije razlicite dimenzije, a brocku da dode baustelac na ulici i da mu pukne samar usro bi se ko pickica i otiso plakat mamici i onom dani whitu......
|
|
Joined: 5/10/2009 Posts: 841 Points: 2,138 Location: makarska
|
fanatic wrote:meni je danas na ovoj temi antivirus nešto signalizirao, kao da je virus zamjećen
jel kome još? je i meni
Vuk napada zubima, bik rogovima.
|
|
|
ma ak ovog ne dobije,onda stvarno je za staro gvožđe,ali ako dobije,koga mu dati dalje,borci bolji od rotvela,su i od mirka bolji,da se razumijemo mirko nije top 10 hw,tak da fakat ne znam kud dalje od toga.....
ps.barneta danas ne može dobiti ziher,ma šta god on govorio
|
|
|
ljudovi rotvel je izuzetno opasan tip ako mu se da da igra svoju igru(pogledajte mec s arlovskim) ljudi ga malo podcjenjuju nakon sto ga je odlicni hrvac cain izdominirao u zanjem mecu, al ako mu mirko da da ga ovaj drzi na podu(sto ce mu sigurno biti gejmplan),gledat cemo benov gnp dok sudac ne prekine mec mirko mora odradit svoj cuveni sprawl and brawl i bit agresivan u izmjenama,kaznit ga za svaki ulet u noge, jer ce si tada ben malo razmislit prije nego mu uleti po takedown,i onda ce mec krenut u mirkovom smjeru nadam se da ce napokon mirko izac u oktagon u izdanju j**** cu vam sve po spisku i nokautirat bena
“Ja sam boksački astronaut, Louis i Dempsey pokraj mene su obični piloti” Muhammad Ali
|
|
Joined: 12/20/2009 Posts: 348 Points: 756 Location: Germany
|
nofrx wrote:[quote=fanatic]meni je danas na ovoj temi antivirus nešto signalizirao, kao da je virus zamjećen
jel kome još? je i meni[/quote) I meni isto... 'HTML/Infected.WebPage.Gen' [virus]
|
|
|
Guest |